• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin

Evlenen var fakat hâlâ ülkemizde bu konuya tepkili yaklaşıldığı için riskli bir durum aynı zamanda. Sizin gibi düşündüğünden emin olduğunuz, güvendiğiniz birini bulmalısınız, şimdi en modern görünen erkekler bile bu konuda eleştirel olabiliyor, günün birinde koz olarak kullanabilir bunu. Böyle biri olmamalı, dikkatli olmak lazım.
Bir diğer seçenek de yabancı eş olabilir, bekareti kafaya takmayan milletlerden biri olursa hiiiç dert etmenize gerek kalmaz.

allah bu sitedeki editörlere sabır versin. her cinsellikle alakalı konunun altına "diniyorum yasak, üyenin özel hayatını eleştirmek yerine sorusuna cevap verin" demekten dillerinde tüy bitti ama siz bitmediniz. tebrikler(!)

konu sahibi arkadaşım doktora git kanamanın önemsiz açıklanabilir bir sebebi olabileceği gibi önemli bir sebebide olabilir. kafanda büyütmeden hemen bir jinekolağa git zaten basit bir muayene.

Helalinle yapmak varken harama kaçarsan sonu böyle olur malesef
Helal ya da harama siz mi karar veriyorsunuz , dini kitaptaki evliliğin tanımını biliyormusunuz hiç anlayarak okudunuzmu?ya da insanları ayıplamanın ve kınamanın hatta ohh olsun demenin de günah olduğunu biliyormusunuz?

ahlak dersi istememiş konu sahibi
siz beterini yapıp, din dersi vermişsiniz
size ne milletin dininden? kız belki Müslüman degil

asil size ne.benim ahlak dersimden???
hayir neye dayanarak konu sahibine verdigim tavsiyeye karisiyorsunuz. su hayatta iki seyi sevmem , biri MAYDANOZU biri dusunmeden konusanlari.....

Helal ya da harama siz mi karar veriyorsunuz , dini kitaptaki evliliğin tanımını biliyormusunuz hiç anlayarak okudunuzmu?ya da insanları ayıplamanın ve kınamanın hatta ohh olsun demenin de günah olduğunu biliyormusunuz?
Benim kimseyi kınadığım yok asla kınamam haddime degil sadece kısa ve öz anlatmak istedim hayat senin

Tahtis olyyor olabilir. Doktora gitmelisin. Sivilarinla ilgili sorunda olabilir

ben ne diyorum, sen ne diyorsun...
maydanoz, kekik bilmem ne
verdiğin cevaba bak
haddinizi bileceksiniz, herkesin dini kendine
burda dini yorum yapmak yasak
kendimi tutamıyorum diyorsan , gelmeyeceksin buraya

Ayrıca direkt uyarı olarak başlıkta blirtildiği halde bir takım hağğyat dersleri vermekte sizin hoşunuza gidiyor sanırım.ok kib bye

keske bu yazmadan evvel konu sahibinin msjlarini okuyabilme zahmetinde bulunsaydiniz. - seytana uydk v.s - yazarak zaten fitratinin da kabul etmedigini dolayli olark belirtmis. ama siz dusunmeden konusanlardansiniz. kapasite bu kadr elden bisey gelmez. ok . kib. byes

Ayrıca direkt uyarı olarak başlıkta blirtildiği halde bir takım hağğyat dersleri vermekte sizin hoşunuza gidiyor sanırım.ok kib bye

keske bu yazmadan evvel konu sahibinin msjlarini okuyabilme zahmetinde bulunsaydiniz. - seytana uydk v.s - yazarak zaten fitratinin da kabul etmedigini dolayli olark belirtmis. ama siz dusunmeden konusanlardansiniz. kapasite bu kadr elden bisey gelmez. ok . kib. byes

ben ne diyorum, sen ne diyorsun...
maydanoz, kekik bilmem ne
verdiğin cevaba bak
haddinizi bileceksiniz, herkesin dini kendine
burda dini yorum yapmak yasak
kendimi tutamıyorum diyorsan , gelmeyeceksin

valla haddimi haddinden fazla biliyorum hatta size de bildirebilirim. istedigim konuya istesigim gibi cvp verebilirim. asagida alintilama butonu bu sebepten duruyor. bilginize.

AHlah dersi verilmesini istemiyorsanız neden erkek arkadaşım diye belirtiyorsunuz? Direk yeni ilişki yaşadım ve böyle oluyor denebilirdi, biz nerden bilip ahlak dersi verelim evli misiniz bekar mısınız yorumlarına maruz kalmazdınız

Konu sahibi resmen kendinle celisiyorsun. Attigin baslikla yazdigin mesajlar taban tabana zit. Hem ahlak dersi istemiyorum diyorsun, hem de "hata mi yapiyorum, seytana uyduk" diyerek, ustune bir de "benim gibi evlilik oncesi iliski yasayip evlenen var mi?" diye soru yoneltiyorsun. bu durumda herkes gorus bildiriyor dogal olarak. Insanlari resmen tartismaya zorluyorsun...

Back
X