OhhVar tabii ki.
Kız iyiki ahlak dersi verecekler yazmasın demiş.bide yazmasaydı ne olurdu acaba...herkesin dini imanı kendine kimse helalı haramı burdan öğrenecek değil...böyle konuları görünce tutamıyosunuz kendinizi sanırım.. konu sahibi doktora gitmelisin rahim duvarıyla alakalı önemli bi problem olabiliryaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
. ahlak dersi degil hayat dersi olarak yaziyorum. diger bi konuda yazdigim gibi
HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR
HARAMA KACMAYA LUZUM YOKTUR
Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen
ahlak dersi istememiş konu sahibiyaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
Kız iyiki ahlak dersi verecekler yazmasın demiş.bide yazmasaydı ne olurdu acaba...herkesin dini imanı kendine kimse helalı haramı burdan öğrenecek değil...böyle konuları görünce tutamıyosunuz kendinizi sanırım.. konu sahibi doktora gitmelisin rahim duvarıyla alakalı önemli bi problem olabilir
Evet gidiyorben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.
Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen
Ahlaklı nasıl olunur yada bir insana ''Ahlaksız '' dememiz için ne yapmış olması lazım acaba?!..Yok canım estagfurlah niye Sen ahlaksizmisin da ders verelim biz
dini yorumlar ve konular yasak böyle devam ederse konu zaten kapanacaktırben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.
Siz şu mesajı yazdığınızda kimse size evlilik dışı ilişkiye girmenizle ilgili bir eleştiride bulunmamıştı ki. Resmen okları üstünüze çekip tartışma ortamı yaratıyorsunuz.Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen
yaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
Ayrıca direkt uyarı olarak başlıkta blirtildiği halde bir takım hağğyat dersleri vermekte sizin hoşunuza gidiyor sanırım.ok kib byeben konu sahibini alintiladim. sizi baglamaz. dis kapiya mandallik durumu hosunuza gidiyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?