• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin

İlişki esnasında geliyor ve ilişkiden sonra devam etmiyorsa sorun olduğunu sanmıyorum.
2, 3 aya kadar düzelebilir.
İlişkiden sonra da kanama devam ediyorsa hemen doktora girmen gerekir.

TE="yelda_teacher, post: 40773018, member: 304931"]Hayir Etmiyor[/QUOTE]
en iyisi bir doktora grünmek[/QUOTE]
Teşekkür ederim

tam olarak kızlık zarın yırtılmamış olabilri düzenli olarak 1 aya kadar düzeliyor
yirtılmak ,aci bi terim olmus beya gerci bunun kibarida nedir ki patlamak,bozulmak,delinmek...vs yok bulamadım

OTE="kulitta, post: 40773046, member: 109115"]İlişki esnasında geliyor ve ilişkiden sonra devam etmiyorsa sorun olduğunu sanmıyorum.
2, 3 aya kadar düzelebilir.
İlişkiden sonra da kanama devam ediyorsa hemen doktora girmen gerekir.[/QUOTE]
cok tesekkur ederim
Sag

TE="elavinya, post: 40773064, member: 85421"]yirtılmak ,aci bi terim olmus beya gerci bunun kibarida nedir ki patlamak,bozulmak,delinmek...vs yok bulamadım[/QUOTE]
Hahahahah evet kibari yok sanirim :))

Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen

ders vermeyin demissin ama sordun diye yazayim biz nisanliyken yaptık ama düşündükce hala pismanim o günlerime hatta ikimizde bunu sadece ikimız bilsekte sosyal baskı belkide bazen lafta sokuyo sanki nasil o kadar güvendin bana ya nisani atsaydm ya evlenemesydk ne olcakti diye şaka yapsada gücüme gidiyo kendimi basit hissediyorum acikcasi 2 cocuk annesiyim ama keske bekleseydik diyorum

Mesela="katiee, post: 40772830, member: 464131"]ne sıklıkta cinsel ilişki yaşandığıda ööenmli yanı çok yaşanmıyorsa bu yuzden olabılıyormuş ama en doğusu tabıkıde doktora görünmek
Mesela ilk yaptiktan 3 gun sonra yaptik kan geldi 1 hafta sonra tekrar denedik yine geldi[/QUOTE]
açıkçası her bayanda ılk kanamanın mıktarı bıle farklı olduğundan burdan söylencek bişi yok bı jınekologtan randevu alın en sağlıklısı

ders vermeyin demissin ama sordun diye yazayim biz nisanliyken yaptık ama düşündükce hala pismanim o günlerime hatta ikimizde bunu sadece ikimız bilsekte sosyal baskı belkide bazen lafta sokuyo sanki nasil o kadar güvendin bana ya nisani atsaydm ya evlenemesydk ne olcakti diye şaka yapsada gücüme gidiyo kendimi basit hissediyorum acikcasi 2 cocuk annesiyim ama keske bekleseydik diyorum

Bilmiyorum belki yanlıştır ama yinede seytana uyuyoruz. Ama suda varku o beni birakip gitse bile ben ona beni bu hale getirdin gidemezdin demem. Ben o seyi hic kafaya takman onemli olan kalp d urustluk

Şiddetle ahlak konferansı vermemek için kendimle savaşıyorum. Şaka şaka. problem ahlakta değil birçok yerde.Ama kanama da bir problem yoktur. Parçalı kızlık zarıdır. Tekrar kanayabilir. Tamamen alan genişlediğinde kanama birdaha olmaz. İçiniz rahat olsun diye ve etkili bir korunma yöntemi hakkında fikir almak için doktora gitmek en güzeli. Evlenmeyen partner çocuk istemeyebilir.

Ya ben kotu bisy yaptığımı düşünmüyorum 3 yıldır birlikte olduğum sevdigim adamla yapiyorum sonucta zorla degil ve ne biliyim ya duygularımi yazamıyorum kimse yok mu benim gibi olup evleneen

yaptiginin kotu veya iyi olduguna biz degil yukardan gelen kurallar belirliyor. hersey kuralina uygun zamaninda olunca guzeldir. bu msj ve basliktan anlasiliyor ki sizde pek rahat degilsiniz bu durumdan
. ahlak dersi degil hayat dersi olarak yaziyorum. diger bi konuda yazdigim gibi
HELAL DAİRE KEYFE KAFİDİR
HARAMA KACMAYA LUZUM YOKTUR

Şiddetle ahlak konferansı vermemek için kendimle savaşıyorum. Şaka şaka. problem ahlakta değil birçok yerde.Ama kanama da bir problem yoktur. Parçalı kızlık zarıdır. Tekrar kanayabilir. Tamamen alan genişlediğinde kanama birdaha olmaz. İçiniz rahat olsun diye ve etkili bir korunma yöntemi hakkında fikir almak için doktora gitmek en güzeli. Evlenmeyen partner çocuk istemeyebilir.

hahaga cok tesekkur

guzel yazmisiniz. zaten isin dini boyutundan ziyade bu tur durumlarda kotu hissettiriyor

Back
X