ben hakkımı helal etsem etmesem rabbım onu nasıl affedecek..basıma neler getırdı hergun sabah gozumu acarken bugun neler yapıcak dedım..hep allahından bul dedım benden bulma dedım..bulduda agızımda hakkım helal deseme gonlumden gecmıyo sızın canınız cok yansa genclıgnız gelecegınız elınızden alınsan napardınız bana yapdıkları anlatılmıycak kadar agır..halamın bana attıg ıftıralar bır sokak o..suna bıle atılmıycak şeylerdı..21 yasındayım evet ınsan hayatının en duzenlı olması gereken donemımde en agır ıtımatlar yaşadım..ben gun yuzu gormedım onlar sayesınde hergun kankusdurdular hergun basıma sılah dayadılar senağlama.. ben herşeyı ustu kapalı anlattım.artık kendımı toparlayıp kendıme yol cızemıyorum..befesım daralıyo bogazımda bı top dugumlenıyo gttmıyo..
başına gelenler üzücü ama gene affeden sen ol hiçbişey için geç değil okuluna şimdide devam edebilirsin o zaten başına gelenlerle boğuşacak ve sen hayatını düzene sokackasın önce bir danışmandan yardım al mutlaka o seni en güzel şekilde yönlendirecektir unutma hiçbirşey için geç değil hayat senin ve en güzel şekilde değerlendir lütfen