Ahım tutar mı

Ne malûm? Sen Allah mısın? Ne biliyorsun?
BEN ALLAH OLDUĞUMU DEMEDİM. SENİN GİBİ GELECEKTEN HABER DE VERMİYORUM. SADECE ETTİĞİNİ EN SEVDİĞİ, GÜVENDİĞİ KİŞİ DE ONA YAPSIN DİYORUM. YOK ÖYLE MUTSUZ EDİP MUTLU OLMAYI DİLEMEK DİYORUM. Allahla kavga etmiyorum. Ona duada bulunuyorum ettiğini bulsun diye

Olmuyor. İki kişinin de isteyip keyif alarak yaptığı bir şeyde kimse kimseye bir şey vermez kimse kimseden bir şey almaz. Cinsellik kadının da ihtiyacı. Hak edene verdiği ödül olarak görmüyor herkes cinselliği işte, zaten kendinin de hakkı olarak görüyor.

Bedduası falan tutmaz
Salakligina doyma. Adam açık açık eski sevgilisini aldattığını soylemis, sana diliyle 'beraber olmazsan iyi olmuş aldatıldıgin' demiş. Hala daha bu adama iki yılını vermişsen suçlu adam falan değil. Vermeseydin.
Kendi sacma kararların sonrası başına bunlar gelmiş. Kimsenin sana ah etmesine gerek yok, böyle saçma kararlar almaya devam edersen senin burnun şeyden kurtulmaz
Haklısın, ben ona tüm bunlara rağmen şans verirken salağım ama o bana başından ben artık eskisi gibi değilim de dedi. Ben ona öyle hemen şans vermedim. Ona en başından ben artık boşuna oyalanmak istemiyorum dedim. O da neden boşuna oyalanasın dedi. Ben onu reddedip durdukça aklıma girmeye çalışmaya devam etti. Onun için hak ediyor.

İnşallah benden sonraki sevgilin birileriyle bi şeyler yaşamış olur diye beddua etmek ne demek ya siz bi şeyler yaşamış kadınları küçümsüyormusunuz
Ben, dengi birini bulsun istiyor da olamaz mıyım? Siz niye bu kadar büyüttünüz?

Kadın cinsellik yaşayınca kötü biri mi oluyor anlamadım belki dünyanın en iyi insanı ama zamanında birini sevmiş bir şey yaşamış ne alaka yani bakirelik çok mu önemli erkekler o kadar önemsemiyor emin ol
Denklik kime neye göre bi de. Adam umursamıyor ki, seviyorum diyor. Şimdi belki takılır bırakırım diyorsa da yarın alışacak bırakmayacak belki.

Sen iyimisin kendindemisin

Ağzından çıkana bak

Bu kadar saplantı iyi değil sen böyle yaparsan emin ol onlar çok mutlu olurlar olsunlar ben

Sen iyimisin kendindemisin

Ağzından çıkana bak

Bu kadar saplantı iyi değil sen böyle yaparsan emin ol onlar çok mutlu olurlar olsunlar bence
Ben onu sana yazmayacaktım. Kime ne dediğim karışmış. Pardon.
İlahi adalet yoksa olsunlar yani. Ki ben olduğuna inanıyorum.

Ay ben de yaşı küçük sandım, e böyle daha fena.
Son yazdıklarını okuyunca belkide adamın verilmiş sadakası vardı da uzaklaştı diyesim geliyor
Bizde ayrıldık zamanın da Allahtan bul dedik hayatımıza devam ettik

Kimle geziyor bakiremi yatıyor mu kalkıyor mu aklımıza gelmedi ne yaparsa yapsın benden uzak olsun dedik

Bana böyle yapan birine ben niye dua edeyim ki? Ben vaktinde çok dua da ettim ayrılmadan önce kendine çekidüzen versin diye. Aksine sonuca bakın. Tutmadı duam, olmadı. Şimdi beni bu kadar üzmüşken üzdüğü şeyleri de ona umarım çok sevdiği kişi, gelecekteki eşi evlenince ona yapar. Yok öyle yağma. Mutsuz et, mutlu olmasını dile. Siz olsanız yerimde öyle yapabilir miydiniz?
Ben ona mı dua edin dedim 😂😂 kendiniz için dua edeceksiniz yahu 😅

Son yazdıklarını okuyunca belkide adamın verilmiş sadakası vardı da uzaklaştı diyesim geliyor
Bizde ayrıldık zamanın da Allahtan bul dedik hayatımıza devam ettik

Kimle geziyor bakiremi yatıyor mu kalkıyor mu aklımıza gelmedi ne yaparsa yapsın benden uzak olsun dedik
Adamın içine korkuyu sokmuş, belki o korku onu adam eder, adam olunca da daha iyi bir hayatı olur. Ders çıkarabildiğin sürece toton pislikten kurtulur böyledir bu işler.

Ben onu sana yazmayacaktım. Kime ne dediğim karışmış. Pardon.
İlahi adalet yoksa olsunlar yani. Ki ben olduğuna inanıyorum.
ilahi adelet var ama bırakta bunu o ilahi adelet düşünsün
Sen kafanı yorma saplantı senin ki dediğim gibi hastalık yapar iyi değil sonu

Böyle her dakka ah tuttu tutacak diye beklenmez yaptığın doğru değil

Denklik kime neye göre bi de. Adam umursamıyor ki, seviyorum diyor. Şimdi belki takılır bırakırım diyorsa da yarın alışacak bırakmayacak belkii
Ne yani biriyle geçmişte ilişkiye girip bakire biriyle olmak mı denklik? Bunun sana göre bana göresi mi var?
Acilen psikolojik tedavi ol
Senin psikolojinin düzgün olduğu ne malûm? Yahut psikiyatrist misin de böyle öneride buluyorsun? Teşhisi malûm o koyar. Sıradan vatandaş teşhis koyamaz.

Ne yani biriyle geçmişte ilişkiye girip bakire biriyle olmak mı denklik? Bunun sana göre bana göresi mi var?

Senin psikolojinin düzgün olduğu ne malûm? Yahut psikiyatrist misin de böyle öneride buluyorsun? Teşhisi malûm o koyar. Sıradan vatandaş teşhis koyamaz.
Ok, devam et aynen böyle saplantılı😂

ilahi adelet var ama bırakta bunu o ilahi adelet düşünsün
Sen kafanı yorma saplantı senin ki dediğim gibi hastalık yapar iyi değil dinu

Böyle her dakka ah tuttu tutacak diye beklenmez yaptığın doğru değil
Onun yaptıkları doğru mu ki benimki saplantı oluyor? Altı üstü bir ettiğini bulsun istiyorum. Bu da en doğal hakkım.

Ben ona en başından niyetimi belirtip "Ben, artık boşuna oyalanmak istemiyorum." dedim. Öyle hemen kabul de etmedim. O da bunu bile bile benimle sevgili oldu. Bana "Niye boşuna oyalasın ki?" diyen kendisi. O zaman zamanımı başından çalmasaydı. Ben ona niyetimi baştan belirttim. Tamam, ben de eskisini biliyordum ama bana ben artık eskisi gibi değilim deyip durdu kaç kez? Dediğim gibi hemen kabul de etmedim onu. O zaman başından hiç bulaşıp benim bunca zamanımı çalıp şimdi de beni bu durumun içine sokmasaydı.
İyi de sen demişsin zaten kızı aldattı sonra da benimle oldu diye. Onu aldatan sence sana vaat verince seni mi aldatmayacaktı? Aldatmak karakter şeklini zaten gösterir. İsterse yeminler etsin nasıl inanabilirsin..
İşte bu yüzden kadınlar önce mantığı sonra duyguları ile adım atmalı diyoruz. Olan olmuş.. Neyse ah edip bedduaya vereceğin enerjiyi bence hayatında güzel şeylere harca yeni insanlar tanı. Bu da bir tecrübe sonuçta. Adamlar karısını aldatıp çocuklarını bırakıp gidince bile mutlu oluyor bedduası tutmuyor yani bir şey bekleme bence ah etme kısmından.

X