Ahım tutar mı

İyi işte yalanmış mal tatlı olur lafına geliyoruz bizim evi kiraya verdiğimiz kadının. 😀😀Sonra ben diyorum herkesle birlikte olana ne diyorlar diye. Artık onunla da ayrılır bu durumda. Gider başkasıyla sevgili olup ona verir.
Senin ahın falan tutmaz, için temiz değil çünkü. Evliyken eşini aldatmakla kimseye sadakat yükümlülüğü yokken biriyle ilişkiye girmenin farkını anlaman için biraz daha yolun var.

Aynen sana ne

bir emek sevgi varmış bitmiş adam başkasıyla bu kadar takıntılı bu kadar saplantili olmak iyi değildir hastalık yapar

Sal gitsin üstündeki ağırlıktan kurtul başka erkek mi yok

Herkes sevdiği mutlu olmak istediği gelecek hayalini kurduğu kişiyle mi evleniyor yada evlense mutlu mu oluyor

Herkesin hayatın da eskide kalmış biri var

Bu kadar takipte olma sende sev sevil

Milletin bakireligiyle yada mutlu olurmu olmaz la kafanı yorma
Öyle yağma yok mutsuz edip mutlu olmaya umut verip sonra da ben başkasıyla ciddi düşünüyorum demeye. Mutlaka başka erkekler de vardır. Ben yok demiyorum ama ettiğini de bulsun ki bir daha aynı ayarda kimseye davranamasın.

Bir Senin ahın falan tutmaz, için temiz değil çünkü. Evliyken eşini aldatmakla kimseye sadakat yükümlülüğü yokken biriyle ilişkiye girmenin farkını anlaman için biraz daha yolun var.
Haklısın, sevgiliyken aldatmak karakteri yapar tabii kişiyi. Hatta evlilik haricinde ilişkiye girmek de zina değil. Yarının ne getireceğini bilmediğin biri ile girilen ilişki sevap. Bana yaptıkları da karakterli insan davranışı. 😂😂Güzel masal.

Senin ahın falan tutmaz, için temiz değil çünkü. Evliyken eşini aldatmakla kimseye sadakat yükümlülüğü yokken biriyle ilişkiye girmenin farkını anlaman için biraz daha yolun var.

Haklısın, sevgiliyken aldatmak karakteri yapar tabii kişiyi. Hatta evlilik haricinde ilişkiye girmek de zina değil. Yarının ne getireceğini bilmediğin biri ile girilen ilişki sevap. Bana yaptıkları da karakterli insan davranışı. 😂😂Güzel masal.

Zaten bana bunu yapanın içi de çok temizmiş ki yapmış.

Aşko sakin ol azcık ya. 50 defa alıntı 50 defa aynı şeyleri yazıyon. Relaaaxxx.Kafandaki dünya ile gerçek hayat aynı değil, hayat matematik sorusu değil, tek doğru yok, zamanla anlarsın darbeleri yiye yiye.

Aşko sakin ol azcık ya. 50 defa alıntı 50 defa aynı şeyleri yazıyon. Relaaaxxx.Kafandaki dünya ile gerçek hayat aynı değil, hayat matematik sorusu değil, tek doğru yok, zamanla anlarsın darbeleri yiye yiye.
İnternet biraz kafayı yedi ondan aynı şeyleri iki kez yazmış oldum, 50 defa değil.

İnternet biraz kafayı yedi ondan aynı şeyleri iki kez yazmış oldum, 50 defa değil.
Ha diyorsun ki ben kahinim. Geleceği görüyorum. Ondan dolayı senin kafanda bir dünya olduğunu da görüyorum. Sana gelecekten haber veriyorum. Eeee... Kahin, daha gerçek hayatta neler olacakmış?

Ha diyorsun ki ben kahinim. Geleceği görüyorum. Ondan dolayı senin kafanda bir dünya olduğunu da görüyorum. Sana gelecekten haber veriyorum. Eeee... Kahin, daha gerçek hayatta neler olacakmış?
İhtimallerden bahsediyorum. Çok mutlu da olabilirler, sen kendine bekaret meraklısı bi adam bulup evlenip, adam senin bileziklerinle altına araba çekerken, bakire olmayan kız el üstünde tutulur her şeyi önüne gelir.

İhtimallerden bahsediyorum. Çok mutlu da olabilirler, sen kendine bekaret meraklısı bi adam bulup evlenip, adam senin bileziklerinle altına araba çekerken, bakire olmayan kız el üstünde tutulur her şeyi önüne gelir.
Ne malûm? Sen Allah mısın? Ne biliyorsun?

Bana öyle davranan biri el üstünde tutacak. Buna kahkaha atarım. 😂😂😂😂Adamın tabii adamsa karakteri belli. Bir de el üstünde tutacak. Her şeyi önüne gelecek.
Ben o el üstünde tutulan kadın olarak bunları yazıyorum. Kendi değerini kendin belirlersin, birilerine bir şeyler vererek değer elde etmeye kalkarsan anca elindekinden olursun.

Ne malûm? Sen Allah mısın? Ne biliyorsun?
Sen iyimisin kendindemisin

Ağzından çıkana bak

Bu kadar saplantı iyi değil sen böyle yaparsan emin ol onlar çok mutlu olurlar olsunlar bence

Son düzenleme:
BEN ALLAH OLDUĞUMU DEMEDİM. SENİN GİBİ GELECEKTEN HABER DE VERMİYORUM. SADECE ETTİĞİNİ EN SEVDİĞİ, GÜVENDİĞİ KİŞİ DE ONA YAPSIN DİYORUM. YOK ÖYLE MUTSUZ EDİP MUTLU OLMAYI DİLEMEK DİYORUM. Allahla kavga etmiyorum. Ona duada bulunuyorum ettiğini bulsun diye

Ben o el üstünde tutulan kadın olarak bunları yazıyorum. Kendi değerini kendin belirlersin, birilerine bir şeyler vererek değer elde etmeye kalkarsan anca elindekinden olursun.
Eeee.... O şu an vermiş olmuyor mu? Malûm benim eski sevgilim benimle yaşayamadığı cinselliğe onunla şu an yaşıyorken sahiden vermiş olmuyor mu bir şeyler?

Eeee.... O şu an vermiş olmuyor mu? Malûm benim eski sevgilim benimle yaşayamadığı cinselliğe onunla şu an yaşıyorken sahiden vermiş olmuyor mu bir şeyler?
Olmuyor. İki kişinin de isteyip keyif alarak yaptığı bir şeyde kimse kimseye bir şey vermez kimse kimseden bir şey almaz. Cinsellik kadının da ihtiyacı. Hak edene verdiği ödül olarak görmüyor herkes cinselliği işte, zaten kendinin de hakkı olarak görüyor.

Şimdi site kullanıcıları eski sevgiliye edilen ahı doğru bulmamış olduğunu söyler. Çünkü daha öncesinden yorumlarda diyenler olmuştu. Sahiden hak etmiş mi? Birlikte karar verelim.

Eski sevgilimin benimle sevgili olmadan önce üniversite zamanı sevgili olduğu biri varmış. Kızı tanıyorum. O kızla 4 sene sevgili oldular. Kızı ailesiyle tanıştırıp kendisiyle de kızın ailesiyle tanışmış. Kızla üniversite zamanı aynı evde yaşamışlar. Tabii ki bir şeyler de olmuş. Çok gelgitli bir ilişkisi vardı. Kızı da defalarca aldattı. En son kız bunu terk etti.

Onunla ayrılınca da benimle sevgili oldu. Geçmişi geçmişte kaldı diye düşünüp ben de bir şans verdim ama benimle de bir şeyler yaşamayı istedi. Ben kabul etmedim. Bundan dolayı "yetersiz" de dedi. Benim daha önceki ilişkimde aldatılmış olduğumu biliyordu ve bana "Sen, yaşamazsan tabii ki aldatır." dedi. Yine de devam ettik ve en son ben de ona "Çok yaşamayı istiyorsan aileni de alıp buraya gel. Ailemden beni isteyin." dedim. O da "Ben, atanmadan evlilik düşünmüyorum." dedi. Beni de aldattı. En son benimle ayrılmadan yeni bir sevgili yaptı. Bana "Ben seni de senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevseydim aldatmazdım. Benim iki tane ciddi ilişkim oldu. Biri senden önceki sevgilim, diğeri de şu anki sevgilim." dedi.

Ben de o zaman iyice sinir oldum. Ne demek yani benim iki senemi alıp sonradan benim iki tane ciddi olduğum ilişkim oldu demek? Bir de insan düşünüyor. İnsan sevmemiş olduğu için biriyle (Benden önceki sevgilisini diyorum.) nasıl ciddi düşünür?

Ben de buna ayrılmadan önce beddua ettim. Hâlâ daha aklıma geldiğinde ediyorum. "İnşallah bu hayatta en sevdiğin en güvendiğin kişi de geçmişte başkalarıyla bir şeyler yaşamış birisi olur benden bu şekilde bir şeyler istiyorsan. Seni aldatır aldatır durur. Sonra da geçer karşına sana bana dediğin gibi" yetersiz "der seni suçlar. Gözüne bakarsın kendine çekidüzen versin diye ama hep aynı şekilde devam eder. Seni başkalarıyla kıyaslayıp onları metheder ve seni yerer. (Çünkü beni benden önceki sevgilisiyle çok kıyas da yapmıştı. En son ben ağladım. Üzüntümü bile onunla kıyaslamış birisi.) En son da seninle boşanır ve seni aldatmış olduğu erkeklerin biriyle evlenip sana 'Uzak dur benim kocamdan da benden de.' der sana. Uzaktan uzaktan o çok sevdiğinin başkasıyla mutlu oluşunu izlersin. "dedim. O da bana" Bari sevgilin deseydin. Bir de karın diyorsun. Bu adil değil dedi. " Neresi adil değil insanlara umut verip sonradan da" Ben seni hiç sevmedim ki. "diyorsa? Gayet hak ediyor aldığı ahı. Umarım tecelli eder. Zaten şu anki sevgilisi de bakire değil. Geçmişte başkasıyla birlikte olmuş birisi.
Sen zaten onun nasıl biri olduğunu bile bile bir ilişkiye başlamışsın. Benden önce yapmış düzelir diye bişey yok. Bazen seçimlerimizin bedelini öderiz. Beddua öyle herkese tutmuyor maalesef dönüp dolaşıp seni bulmasın. Sen Allah’a havale et ve seni gerçekten seven değer veren seni cinsel obje gibi görmeyen biriyle birlikte ol.

X