- 27 Kasım 2023
- 150
- -24
- 30
Haklısın kral, herkesle yatıp şeyinin zevkini yapmamış olduğum için ben de gereksizim.Herife gereksiz dedim ama senin de kalır yanın yokmuş. Tencere kapak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın kral, herkesle yatıp şeyinin zevkini yapmamış olduğum için ben de gereksizim.Herife gereksiz dedim ama senin de kalır yanın yokmuş. Tencere kapak.
Onlar senden daha fazla kıymet görüyor merak etme, kendine "yetersiz" diyen herife 2 yıl vermemek gibi bir sırları var.Haklısın kral, herkesle yatıp şeyinin zevkini yapmamış olduğum için ben de gereksizim.
Ne alaka niye bedduanız, ahınız tutsun? Adam mutlu şekilde hayatına devam eder.Şimdi site kullanıcıları eski sevgiliye edilen ahı doğru bulmamış olduğunu söyler. Çünkü daha öncesinden yorumlarda diyenler olmuştu. Sahiden hak etmiş mi? Birlikte karar verelim.
Eski sevgilimin benimle sevgili olmadan önce üniversite zamanı sevgili olduğu biri varmış. Kızı tanıyorum. O kızla 4 sene sevgili oldular. Kızı ailesiyle tanıştırıp kendisiyle de kızın ailesiyle tanışmış. Kızla üniversite zamanı aynı evde yaşamışlar. Tabii ki bir şeyler de olmuş. Çok gelgitli bir ilişkisi vardı. Kızı da defalarca aldattı. En son kız bunu terk etti.
Onunla ayrılınca da benimle sevgili oldu. Geçmişi geçmişte kaldı diye düşünüp ben de bir şans verdim ama benimle de bir şeyler yaşamayı istedi. Ben kabul etmedim. Bundan dolayı "yetersiz" de dedi. Benim daha önceki ilişkimde aldatılmış olduğumu biliyordu ve bana "Sen, yaşamazsan tabii ki aldatır." dedi. Yine de devam ettik ve en son ben de ona "Çok yaşamayı istiyorsan aileni de alıp buraya gel. Ailemden beni isteyin." dedim. O da "Ben, atanmadan evlilik düşünmüyorum." dedi. Beni de aldattı. En son benimle ayrılmadan yeni bir sevgili yaptı. Bana "Ben seni de senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevseydim aldatmazdım. Benim iki tane ciddi ilişkim oldu. Biri senden önceki sevgilim, diğeri de şu anki sevgilim." dedi.
Ben de o zaman iyice sinir oldum. Ne demek yani benim iki senemi alıp sonradan benim iki tane ciddi olduğum ilişkim oldu demek? Bir de insan düşünüyor. İnsan sevmemiş olduğu için biriyle (Benden önceki sevgilisini diyorum.) nasıl ciddi düşünür?
Ben de buna ayrılmadan önce beddua ettim. Hâlâ daha aklıma geldiğinde ediyorum. "İnşallah bu hayatta en sevdiğin en güvendiğin kişi de geçmişte başkalarıyla bir şeyler yaşamış birisi olur benden bu şekilde bir şeyler istiyorsan. Seni aldatır aldatır durur. Sonra da geçer karşına sana bana dediğin gibi" yetersiz "der seni suçlar. Gözüne bakarsın kendine çekidüzen versin diye ama hep aynı şekilde devam eder. Seni başkalarıyla kıyaslayıp onları metheder ve seni yerer. (Çünkü beni benden önceki sevgilisiyle çok kıyas da yapmıştı. En son ben ağladım. Üzüntümü bile onunla kıyaslamış birisi.) En son da seninle boşanır ve seni aldatmış olduğu erkeklerin biriyle evlenip sana 'Uzak dur benim kocamdan da benden de.' der sana. Uzaktan uzaktan o çok sevdiğinin başkasıyla mutlu oluşunu izlersin. "dedim. O da bana" Bari sevgilin deseydin. Bir de karın diyorsun. Bu adil değil dedi. " Neresi adil değil insanlara umut verip sonradan da" Ben seni hiç sevmedim ki. "diyorsa? Gayetn hak ediyor aldığı ahı. Umarım tecelli eder. Zaten şu anki sevgilisi de bakire değil. Geçmişte başkasıyla birlikte olmuş birisi.
Milletin kukusunun derdine bu kadar düşme ya. Hayatta daha güzel dertler var sevmek ve sevilmeye layık olmak , kimsenin ahlak bekçiliğini yapmayıp kendi hayatını yaşamak gibi. KrallHaklısın kral, herkesle yatıp şeyinin zevkini yapmamış olduğum için ben de gereksizim.
İsterse evlensin, çocuğu olsun. Aldığı ah ile mutlu olabilecek mi ki sanki? Dediğim gibi ben şartları eşit olsun diye hanımı da bakire olsun istemedim. Allah orada gönlüme göre verdiyse yarın bir gün cidden evlenirse devamının da olmayacağı ne malum?Bak zaten ciddi düşünüyorum dediği kadın bakire değil. Böyle şeylere tutunma, yarın evlenirler çoluk çocuğa karışır mutlu falan olurlar çok yanar canı
Canım benim, gözümün önünde yuva yıktılar yuva. Öyle de mutlu oldular ki. Birilerinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma. Yıkılır o.İsterse evlensin, çocuğu olsun. Aldığı ah ile mutlu olabilecek mi ki sanki? Dediğim gibi ben şartları eşit olsun diye hanımı da bakire olsun istemedim. Allah orada gönlüme göre verdiyse yarın bir gün cidden evlenirse devamının da olmayacağı ne malum?
Ben ona en başından niyetimi belirtip "Ben, artık boşuna oyalanmak istemiyorum." dedim. Öyle hemen kabul de etmedim. O da bunu bile bile benimle sevgili oldu. Bana "Niye boşuna oyalasın ki?" diyen kendisi. O zaman zamanımı başından çalmasaydı. Ben ona niyetimi baştan belirttim. Tamam, ben de eskisini biliyordum ama bana ben artık eskisi gibi değilim deyip durdu kaç kez? Dediğim gibi hemen kabul de etmedim onu. O zaman başından hiç bulaşıp benim bunca zamanımı çalıp şimdi de beni bu durumun içine sokmasaydı.Ne alaka niye bedduanız, ahınız tutsun? Adam mutlu şekilde hayatına devam eder.
Hem gayet açıkça söylemiş zaten kandırmamış ki.. Beklentisi, yaşam şekli belli siz de onu öyle tanımışsınız,kabul edip göz yummuşsunuz şans vereyim demişsiniz.. Eee sonra niye bu öfke? Kendinize saygınız gereği olmayın o zaman böyle adamlarla. Hem bile bile hayatınıza sokuyorsunuz hem de vaayy aldattı ahım tutsun da...
Başkasının bakireligine laf edip kötü bir şey olsun diye beklemekle ah tutmaz hatta ah geri sana dönerİyi o zaman şu anki sevgilisine de aldatır. Nihayetinde beni de benden öncekini de aldatmış birisi. Güya ciddi düşünüyormuş. Bu mantıkla düşünse ne olur? Yine aldatır. Tek salak, ben değilim demek ki. Ki tutup tutmayacak olduğunu zaman gösterir ve Allah gösterir inşallah bana. Ki kısmen tutmuş olduğu belli. Kız istediğim gibi bakire değil. Umarım devamı da dediği gibi evlenirse olur.
Bakın, kendiniz dediniz "Yıkılır." diye. Burada benim mutsuz oluşum üstüne şimdi gidip başkasıyla evlilik düşüncesi içinde olduğunu söyleyen birisi var. O halde bakalım, mutlu olacak mı? Ah ederken normalde beni hanımının bakire olup olmaması bağlamaz ama benim üzerime bu kadar geldiği ve yaşamadığım için yargılayıp yaşayacağı birini bulması ve onun da bakire olmaması bence yaşayacağına işaret. Tabii, sahiden evlenirse.Canım benim, gözümün önünde yuva yıktılar yuva. Öyle de mutlu oldular ki. Birilerinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma. Yıkılır o.
Başkasının bakireligine laf edip kötü bir şey olsun diye beklemekle ah tutmaz hatta ah geri sana döner
Yasadigin bir haksızlık varsa Allah görür ve bunun cezasını o verir sizde yaşadığınız kötü şeyden ders çıkarırsınız hayatınıza devam ederdiniz o konuyu havale edersiniz biter
Eski sevgili şunu dedi kiz söyle demis böyleymiş diye fesatlanir kalbinizi kötülükle beslerseniz o ah tutmaz bekler durursunuz
Sana ne devamında ne olucakİsterse evlensin, çocuğu olsun. Aldığı ah ile mutlu olabilecek mi ki sanki? Dediğim gibi ben şartları eşit olsun diye hanımı da bakire olsun istemedim. Allah orada gönlüme göre verdiyse yarın bir gün cidden evlenirse devamının da olmayacağı ne malum?
Diyelim yarın bakire olmayan biriyle evlendi, kadın bunu aldatmadı, çok da iyi bir eş oldu. Ama adam onu hak edecek şeyler yapmadı, kadın bunu boşadı. O zaman ah iptal mi oluyor?Bakın, kendiniz dediniz "Yıkılır." diye. Burada benim mutsuz oluşum üstüne şimdi gidip başkasıyla evlilik düşüncesi içinde olduğunu söyleyen birisi var. O halde bakalım, mutlu olacak mı? Ah ederken normalde beni hanımının bakire olup olmaması bağlamaz ama benim üzerime bu kadar geldiği ve yaşamadığım için yargılayıp yaşayacağı birini bulması ve onun da bakire olmaması bence yaşayacağına işaret. Tabii, sahiden evlenirse.
Ne demek bana ne? Yok öyle mutsuz edip mutlu olmak.Sana ne devamında ne olucak
Sana ne evlenecek mi
Sana ne bakireligin den
Sana ne
Senden gitmiş tamam bir dönem sevgili aşk meşk olmuş herkes ayrılıyor
Sen daha onunla birliktesin ayrıl bırak onları sal gitsin
Sende kendine birini bul evlen ah tutucak diye harap edeceğine mutlu olmaya bak
Kadıj niye boşasın ki bu durumda? Ne saçma bir soru.Diyelim yarın bakire olmayan biriyle evlendi, kadın bunu aldatmadı, çok da iyi bir eş oldu. Ama adam hak edecek şeyler yapmadı, kadın bunu boşadı. O zaman ah iptal mi oluyor?
Ablacım Allah'la mı kavga ediyon?Ne demek bana ne? Yok öyle mutsuz edip mutlu olmak.
Ne demek niye boşasın? Anlamıyor musun yazanı?Kadıj niye boşasın ki bu durumda? Ne saçma bir soru.
Aynen sana neNe demek bana ne? Yok öyle mutsuz edip mutlu olmak.
Onlar senden daha fazla kıymet görüyor merak etme, kendine "yetersiz" diyen herife 2 yıl vermemek gibi bir sırları vae
İyi işte yalanmış mal tatlı olur lafına geliyoruz bizim evi kiraya verdiğimiz kadının. Sonra ben diyorum herkesle birlikte olana ne diyorlar diye. Artık onunla da ayrılır bu durumda. Gider başkasıyla sevgili olup ona verir.Onlar senden daha fazla kıymet görüyor merak etme, kendine "yetersiz" diyen herife 2 yıl vermemek gibi bir sırları var.