Ahım tutar mı

Ne alaka niye bedduanız, ahınız tutsun? Adam mutlu şekilde hayatına devam eder.
Hem gayet açıkça söylemiş zaten kandırmamış ki.. Beklentisi, yaşam şekli belli siz de onu öyle tanımışsınız,kabul edip göz yummuşsunuz şans vereyim demişsiniz.. Eee sonra niye bu öfke? Kendinize saygınız gereği olmayın o zaman böyle adamlarla. Hem bile bile hayatınıza sokuyorsunuz hem de vaayy aldattı ahım tutsun da...

Haklısın kral, herkesle yatıp şeyinin zevkini yapmamış olduğum için ben de gereksizim.
Milletin kukusunun derdine bu kadar düşme ya. Hayatta daha güzel dertler var sevmek ve sevilmeye layık olmak , kimsenin ahlak bekçiliğini yapmayıp kendi hayatını yaşamak gibi. Krall

Bak zaten ciddi düşünüyorum dediği kadın bakire değil. Böyle şeylere tutunma, yarın evlenirler çoluk çocuğa karışır mutlu falan olurlar çok yanar canı
İsterse evlensin, çocuğu olsun. Aldığı ah ile mutlu olabilecek mi ki sanki? Dediğim gibi ben şartları eşit olsun diye hanımı da bakire olsun istemedim. Allah orada gönlüme göre verdiyse yarın bir gün cidden evlenirse devamının da olmayacağı ne malum?

Canım benim, gözümün önünde yuva yıktılar yuva. Öyle de mutlu oldular ki. Birilerinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma. Yıkılır o.

Ben ona en başından niyetimi belirtip "Ben, artık boşuna oyalanmak istemiyorum." dedim. Öyle hemen kabul de etmedim. O da bunu bile bile benimle sevgili oldu. Bana "Niye boşuna oyalasın ki?" diyen kendisi. O zaman zamanımı başından çalmasaydı. Ben ona niyetimi baştan belirttim. Tamam, ben de eskisini biliyordum ama bana ben artık eskisi gibi değilim deyip durdu kaç kez? Dediğim gibi hemen kabul de etmedim onu. O zaman başından hiç bulaşıp benim bunca zamanımı çalıp şimdi de beni bu durumun içine sokmasaydı.

Başkasının bakireligine laf edip kötü bir şey olsun diye beklemekle ah tutmaz hatta ah geri sana döner

Yasadigin bir haksızlık varsa Allah görür ve bunun cezasını o verir sizde yaşadığınız kötü şeyden ders çıkarırsınız hayatınıza devam ederdiniz o konuyu havale edersiniz biter

Eski sevgili şunu dedi kiz söyle demis böyleymiş diye fesatlanir kalbinizi kötülükle beslerseniz o ah tutmaz bekler durursunuz

Canım benim, gözümün önünde yuva yıktılar yuva. Öyle de mutlu oldular ki. Birilerinin kıyamet ihtimali üstüne mutluluk kurma. Yıkılır o.
Bakın, kendiniz dediniz "Yıkılır." diye. Burada benim mutsuz oluşum üstüne şimdi gidip başkasıyla evlilik düşüncesi içinde olduğunu söyleyen birisi var. O halde bakalım, mutlu olacak mı? Ah ederken normalde beni hanımının bakire olup olmaması bağlamaz ama benim üzerime bu kadar geldiği ve yaşamadığım için yargılayıp yaşayacağı birini bulması ve onun da bakire olmaması bence yaşayacağına işaret. Tabii, sahiden evlenirse.

Sana ne devamında ne olucak
Sana ne evlenecek mi
Sana ne bakireligin den
Sana ne

Senden gitmiş tamam bir dönem sevgili aşk meşk olmuş herkes ayrılıyor

Sen daha onunla birliktesin ayrıl bırak onları sal gitsin

Sende kendine birini bul evlen ah tutucak diye harap edeceğine mutlu olmaya bak

Şu anki kızı ben tanımıyorum. Onun için bir şey dedi demedim. Sadece ah etmiştim. Karın da kendin gibi bakire olmaz diye. Çünkü kendisi de bakir değil. Gelip benden evlilik dışı cinsel ilişki istemese ben de öyle ah etmezdim. En azından karın da öncesinden başkasıyla olmuş birisi olsun demezdim.
Ayrıca burada bakire olan da benim, şu an bulmuş olduğu kadın değil. Ben niye bakire birine laf edeyim? Kendim de öyleyim.

Benim ilk kez sevgilim konusunda aldatılmam değil bu. Belki ben duymadım ve görmedim ama beni aldatanlar hiç aldatılmadı diye biliyorum. Diğer üzüldüğüm şeyleri yaşamış olduğuna şahit oldum ondan öncekilerin. Onun için inşallah karısı da aldatır diyorum. Normalde karısı da demezdim. Sevgilisi derdim beddua ederken ama o iyi bilir sevgiliyken seviyorum deyip sonradan hiç sevmedim i demeyi. Bir nevi işimi sağlama alıyorum.

Diyelim yarın bakire olmayan biriyle evlendi, kadın bunu aldatmadı, çok da iyi bir eş oldu. Ama adam onu hak edecek şeyler yapmadı, kadın bunu boşadı. O zaman ah iptal mi oluyor?

Ne demek bana ne? Yok öyle mutsuz edip mutlu olmak.

Diyelim yarın bakire olmayan biriyle evlendi, kadın bunu aldatmadı, çok da iyi bir eş oldu. Ama adam hak edecek şeyler yapmadı, kadın bunu boşadı. O zaman ah iptal mi oluyor?
Kadıj niye boşasın ki bu durumda? Ne saçma bir soru.

Şu anki kızı ben tanımıyorum. Onun için bir şey dedi demedim. Sadece ah etmiştim. Karın da kendin gibi bakire olmaz diye. Çünkü kendisi de bakir değil. Gelip benden evlilik dışı cinsel ilişki istemese ben de öyle ah etmezdim. En azından karın da öncesinden başkasıyla olmuş birisi olsun demezdim.
Ayrıca burada bakire olan da benim, şu an bulmuş olduğu kadın değil. Ben niye bakire birine laf edeyim? Kendim de öyleyim.

Benim ilk kez sevgilim konusunda aldatılmam değil bu. Belki ben duymadım ve görmedim ama beni aldatanlar hiç aldatılmadı diye biliyorum. Diğer üzüldüğüm şeyleri yaşamış olduğuna şahit oldum ondan öncekilerin. Onun için inşallah karısı da aldatır diyorum. Normalde karısı da demezdim. Sevgilisi derdim beddua ederken ama o iyi bilir sevgiliyken seviyorum deyip sonradan hiç sevmedim i demeyi. Bir nevi işimi sağlama alıyorum.

Ne demek bana ne? Yok öyle mutsuz edip mutlu olmak.
Aynen sana ne

bir emek sevgi varmış bitmiş adam başkasıyla bu kadar takıntılı bu kadar saplantili olmak iyi değildir hastalık yapar

Sal gitsin üstündeki ağırlıktan kurtul başka erkek mi yok

Herkes sevdiği mutlu olmak istediği gelecek hayalini kurduğu kişiyle mi evleniyor yada evlense mutlu mu oluyor

Herkesin hayatın da eskide kalmış biri var

Bu kadar takipte olma sende sev sevil

Milletin bakireligiyle yada mutlu olurmu olmaz la kafanı yorma

Onlar senden daha fazla kıymet görüyor merak etme, kendine "yetersiz" diyen herife 2 yıl vermemek gibi bir sırları vae

Onlar senden daha fazla kıymet görüyor merak etme, kendine "yetersiz" diyen herife 2 yıl vermemek gibi bir sırları var.
İyi işte yalanmış mal tatlı olur lafına geliyoruz bizim evi kiraya verdiğimiz kadının. Sonra ben diyorum herkesle birlikte olana ne diyorlar diye. Artık onunla da ayrılır bu durumda. Gider başkasıyla sevgili olup ona verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…