He canim he tutar bekle. Siz boyle istenmeyi bekleyin, her seyi sineye cekin sonra ah edin belki tutar. Hey Allam ya.
Adamın yeni sevgilisinin cinsel geçmişine durduk yere mi takmışım? Kendisi bakir değilken bakire birini hak ediyor mu?Adamin ne mal oldugunu bile bile sevgili olmussunuz. Adamin yeni sevgilisinin cinsel gecmisine kadar kafayi takmissiniz. Ahiniz tutar yada tutmaz ama bu kadar takinti size zarar verir. Salin su insanlari.
Hatam elbette var ana göz göre göre olmayacak biriyle ilişki yaşayıp aldatılınca ahım tutar mı gibi bir beklentiye girmedim.Her insan hata yapabilir. Sizin hiç geçmişte hatalarınız yok mu? O ben artık eskisi gibi değilim deyip deyip durdu. Ben ona ilk dakikadan şans da vermedim. Aklıma girmek için başlarda bin takla attı. Ben ona başından ciddi bir ilişki istediğimi dedim.
İyi o zaman aldığı bedduayı da güle güle kullansınO kız da kendine değer vermeyen, aman erkek olsun tastan olsun diyen, iki yalan güzel söze hemen kanan biriyse ona da mustehak. Ne diyelim ki. Herkes kararlarını yaşar
İnsan zamanla karşındaki kişiye alışıyor. Bu kadar büyük konuşmayın. Sizin de bir gün ne yapacağınızı şimdiden bilemezsiniz.Hatam elbette var ana göz göre göre olmayacak biriyle ilişki yaşayıp aldatılınca ahım tutar mı gibi bir beklentiye girmedim.
Siz resmen sevgilim olsun da ne olursa olsun mantığıyla yaklasmissiniz. Size neler söylemiş yine devam etmişsiniz. Ondan sonra da ah etmekten bahsediyorsunuz.
Senin ahin tutmaz. Kimse seni kandirmamis, kendin etmiş kendin bulmuşsunİyi o zaman aldığı bedduayı da güle güle kullansın
Okadar emin olma onu sadece Allah bilirBir de ahın bana dönmesi için dinî yönden benim hatalı olmam lazım. Benim tek hatam var. Değmeyen birine değer verip sevmek.
Ben demedim en başından gel benim aklıma girmeye çalış diye ki dediğim gibi hemen onu kabul de etmedim. En başından ciddi bir ilişki istediğimi de dedim. Tabii ki ederim hala aynı gaz devam ederse.İnsan zamanla karşındaki kişiye alışıyor. Bu kadar büyük konuşmayın. Sizin de bir gün ne yapacağınızı şimdiden bilemezsiniz.
Kendisine saygısı olan insanin yaşayacağı şeyler değil bunlar kusura bakmayın. 10 kusur yıllık kocam saygısızlık etse gözünün yaşına bakmam. Ne alışkanlığı, ne sevgisi hiçbiri benim varlığımdan,kisiligimden daha kıymetli değil.İnsan zamanla karşındaki kişiye alışıyor. Bu kadar büyük konuşmayın. Sizin de bir gün ne yapacağınızı şimdiden bilemezsiniz.
Bekaret hak edilen birsey degildir. Adamin derdi bekaret olsaydi sizinle evlenirdi. Siz boyle oturdugunuz yerden kurulurken onlar duvarlara vura vura sevisiyor. Size de bekarek zariniz ve gidik psikolojinizle mutluluklar. İnsallah bakir bir koca bulursunuz.Adamın yeni sevgilisinin cinsel geçmişine durduk yere mi takmışım? Kendisi bakir değilken bakire birini hak ediyor mu?
İyi o zaman o da kendi edip kendi bulur. Nihayetinde sevgili olduğu kişi beni de benden öncekini de aldatmış birisi. Ki birisi onu en başından uyarmasına rağmen hâlâ devam ediyorsa ben de umarım en sonunda kendi düşen ağlamaz demem.Senin ahin tutmaz. Kimse seni kandirmamis, kendin etmiş kendin bulmuşsun
Elin kadınının şeyinin bekçisi misiniz açık kapalı olduğunu biliyorsunuz?
Ne güzel kadın bakire değilmiş, sabahlara kadar sevişirler işte, çok nazlanmaz evlenmeden olmaz diye :)
Sen boşver bu insanları, kendi hayatına odaklan
Kendisine saygısı olan insanin yaşayacağı şeyler değil bunlar kusura bakmayın. 10 kusur yıllık kocam saygısızlık etse gözünün yaşına bakmam. Ne alışkanlığı, ne sevgisi hiçbiri benim varlığımdan,kisiligimden daha kıymetli değil.
Yeni sevgilisinin bekaretini falan düşünmek yerine kendinizle ilgilenin.uee
Sorun şu ki ne yerimdesiniz ne yaşamış olduğumu yaşatmış kocanız. İnsan, başına gelmeden yapmam demeyi iyi bilir ama umarım yine de gelmez. Yoksa büyük konuşmak nasıl oluyormuş? Görmüş olursunuz. Malûm insanlar akıl vermeyi çoğu zaman iyi bilir. Ben de yerinizde olsam ne diye hala devam ettin derdim ama öyle olmuyor işte her zaman. Onun için atalarımızın bir sözü vardır :Büyük lokma ye büyük laf konuşma.Kendisine saygısı olan insanin yaşayacağı şeyler değil bunlar kusura bakmayın. 10 kusur yıllık kocam saygısızlık etse gözünün yaşına bakmam. Ne alışkanlığı, ne sevgisi hiçbiri benim varlığımdan,kisiligimden daha kıymetli değil.
Yeni sevgilisinin bekaretini falan düşünmek yerine kendinizle ilgilenin.
Güzel, insanları bu kadar yargılayıcı konuşurken umarım aynı şeyi kendiniz de yaşamazsınız. Bir söz vardır :İnsan, kınadığını yaşamadan ölmez.Bedduası falan tutmaz
Salakligina doyma. Adam açık açık eski sevgilisini aldattığını soylemis, sana diliyle 'beraber olmazsan iyi olmuş aldatıldıgin' demiş. Hala daha bu adama iki yılını vermişsen suçlu adam falan değil. Vermeseydin.
Kendi sacma kararların sonrası başına bunlar gelmiş. Kimsenin sana ah etmesine gerek yok, böyle saçma kararlar almaya devam edersen senin burnun şeyden kurtulmaz
Atalarımızın sizinle ilgli de güzel sözleri var onları da bir gözden geçirin.Sorun şu ki ne yerimdesiniz ne yaşamış olduğumu yaşatmış kocanız. İnsan, başına gelmeden yapmam demeyi iyi bilir ama umarım yine de gelmez. Yoksa büyük konuşmak nasıl oluyormuş? Görmüş olursunuz. Malûm insanlar akıl vermeyi çoğu zaman iyi bilir. Ben de yerinizde olsam ne diye hala devam ettin derdim ama öyle olmuyor işte her zaman. Onun için atalarımızın bir sözü vardır :Büyük lokma ye büyük laf konuşma.
Adamın yeni sevgilisinin cinsel geçmişine durduk yere mi takmışım? Kendisi bakir değilken bakire birini hak ediyor mu?
Bana böyle yapan birine ben niye dua edeyim ki? Ben vaktinde çok dua da ettim ayrılmadan önce kendine çekidüzen versin diye. Aksine sonuca bakın. Tutmadı duam, olmadı. Şimdi beni bu kadar üzmüşken üzdüğü şeyleri de ona umarım çok sevdiği kişi, gelecekteki eşi evlenince ona yapar. Yok öyle yağma. Mutsuz et, mutlu olmasını dile. Siz olsanız yerimde öyle yapabilir miydiniz?Bedduanın insanın ruh halini bozan bir enerjisi var, küfretmenin, sürekli yakarıp hayiflanmanin da. Beddua değil dua edin. Neden kötü enerji çekesiniz ki? İyiyi, güzeli isteyin sizi bulsun. Sürekli geçmişte yaşananlar üzerine düşünmek, şöyle olsaydı böyle olurdu, keşke şöyle olsa da görsem falan. Bunların size bir faydası yok.
İyi o zaman aldığı bedduayı da güle güle kullansın
Atalarımızın sizinle ilgli de güzel sözleri var onları da bir gözden geçirin.
Bir hata yaptım bundan sonra ilişkilerimde dikkatli olacağım deseniz kimsenin bir şey diyeceği olmaz size.
Ama siz gerçekten kandırılmış gibi ah, beddua işlerine giriyorsunuz. Suçun çoğunu karşı tarafa atıyorsunuz. Mağdur tarafta olmak daha rahatlatıcı geliyor çünkü.
Neyse, size iyi durumlar.