Ahım tutar mı

He canim he tutar bekle. Siz boyle istenmeyi bekleyin, her seyi sineye cekin sonra ah edin belki tutar. Hey Allam ya.

Adamin ne mal oldugunu bile bile sevgili olmussunuz. Adamin yeni sevgilisinin cinsel gecmisine kadar kafayi takmissiniz. Ahiniz tutar yada tutmaz ama bu kadar takinti size zarar verir. Salin su insanlari.
Adamın yeni sevgilisinin cinsel geçmişine durduk yere mi takmışım? Kendisi bakir değilken bakire birini hak ediyor mu?

Hatam elbette var ana göz göre göre olmayacak biriyle ilişki yaşayıp aldatılınca ahım tutar mı gibi bir beklentiye girmedim.

Siz resmen sevgilim olsun da ne olursa olsun mantığıyla yaklasmissiniz. Size neler söylemiş yine devam etmişsiniz. Ondan sonra da ah etmekten bahsediyorsunuz.

O kız da kendine değer vermeyen, aman erkek olsun tastan olsun diyen, iki yalan güzel söze hemen kanan biriyse ona da mustehak. Ne diyelim ki. Herkes kararlarını yaşar
İyi o zaman aldığı bedduayı da güle güle kullansın

İnsan zamanla karşındaki kişiye alışıyor. Bu kadar büyük konuşmayın. Sizin de bir gün ne yapacağınızı şimdiden bilemezsiniz.

İyi o zaman aldığı bedduayı da güle güle kullansın
Senin ahin tutmaz. Kimse seni kandirmamis, kendin etmiş kendin bulmuşsun
Elin kadınının şeyinin bekçisi misiniz açık kapalı olduğunu biliyorsunuz?
Ne güzel kadın bakire değilmiş, sabahlara kadar sevişirler işte, çok nazlanmaz evlenmeden olmaz diye :)
Sen boşver bu insanları, kendi hayatına odaklan

İnsan zamanla karşındaki kişiye alışıyor. Bu kadar büyük konuşmayın. Sizin de bir gün ne yapacağınızı şimdiden bilemezsiniz.
Ben demedim en başından gel benim aklıma girmeye çalış diye ki dediğim gibi hemen onu kabul de etmedim. En başından ciddi bir ilişki istediğimi de dedim. Tabii ki ederim hala aynı gaz devam ederse.

Kendisine saygısı olan insanin yaşayacağı şeyler değil bunlar kusura bakmayın. 10 kusur yıllık kocam saygısızlık etse gözünün yaşına bakmam. Ne alışkanlığı, ne sevgisi hiçbiri benim varlığımdan,kisiligimden daha kıymetli değil.

Yeni sevgilisinin bekaretini falan düşünmek yerine kendinizle ilgilenin.

Adamın yeni sevgilisinin cinsel geçmişine durduk yere mi takmışım? Kendisi bakir değilken bakire birini hak ediyor mu?
Bekaret hak edilen birsey degildir. Adamin derdi bekaret olsaydi sizinle evlenirdi. Siz boyle oturdugunuz yerden kurulurken onlar duvarlara vura vura sevisiyor. Size de bekarek zariniz ve gidik psikolojinizle mutluluklar. İnsallah bakir bir koca bulursunuz.

İyi o zaman o da kendi edip kendi bulur. Nihayetinde sevgili olduğu kişi beni de benden öncekini de aldatmış birisi. Ki birisi onu en başından uyarmasına rağmen hâlâ devam ediyorsa ben de umarım en sonunda kendi düşen ağlamaz demem.

Bedduanın insanın ruh halini bozan bir enerjisi var, küfretmenin, sürekli yakarıp hayiflanmanin da. Beddua değil dua edin. Neden kötü enerji çekesiniz ki? İyiyi, güzeli isteyin sizi bulsun. Sürekli geçmişte yaşananlar üzerine düşünmek, şöyle olsaydı böyle olurdu, keşke şöyle olsa da görsem falan. Bunların size bir faydası yok.

Sorun şu ki ne yerimdesiniz ne yaşamış olduğumu yaşatmış kocanız. İnsan, başına gelmeden yapmam demeyi iyi bilir ama umarım yine de gelmez. Yoksa büyük konuşmak nasıl oluyormuş? Görmüş olursunuz. Malûm insanlar akıl vermeyi çoğu zaman iyi bilir. Ben de yerinizde olsam ne diye hala devam ettin derdim ama öyle olmuyor işte her zaman. Onun için atalarımızın bir sözü vardır :Büyük lokma ye büyük laf konuşma.

Güzel, insanları bu kadar yargılayıcı konuşurken umarım aynı şeyi kendiniz de yaşamazsınız. Bir söz vardır :İnsan, kınadığını yaşamadan ölmez.

Belki değişmiştir diyip şans vermişsin anladım ama bu kadar falsosunu görüp devam etmeseydin keşke. Olan olmuş,olup bitmiş şeylerin üstüne konuşmanın bir anlamı yok. Bundan sonrasına bakıcan artık.

Ahın tutar mı tutmaz mı bunu buradaki kimse bilemez ancak Allah bilir. Kendi hayatına odaklan boşver. Kurtuldum de geç.

Atalarımızın sizinle ilgli de güzel sözleri var onları da bir gözden geçirin.
Bir hata yaptım bundan sonra ilişkilerimde dikkatli olacağım deseniz kimsenin bir şey diyeceği olmaz size.
Ama siz gerçekten kandırılmış gibi ah, beddua işlerine giriyorsunuz. Suçun çoğunu karşı tarafa atıyorsunuz. Mağdur tarafta olmak daha rahatlatıcı geliyor çünkü.

Neyse, size iyi forumlar.

Son düzenleme:

Adamin bakirligi ve sizin bakireliginiz hic ilgi alanima girmiyor. Sadece bu kadar evlenme merakiniz yuzunden her seye gozlerinizi, kulaklarinizi kapatip sonra ahim tutar mi derseniz komik olur.

Bana böyle yapan birine ben niye dua edeyim ki? Ben vaktinde çok dua da ettim ayrılmadan önce kendine çekidüzen versin diye. Aksine sonuca bakın. Tutmadı duam, olmadı. Şimdi beni bu kadar üzmüşken üzdüğü şeyleri de ona umarım çok sevdiği kişi, gelecekteki eşi evlenince ona yapar. Yok öyle yağma. Mutsuz et, mutlu olmasını dile. Siz olsanız yerimde öyle yapabilir miydiniz?

Benim bundan sonra bir ilişki yapacağımı ne bildiniz? Aylardır yapmıyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…