Ahım tutar mı

Güzel, insanları bu kadar yargılayıcı konuşurken umarım aynı şeyi kendiniz de yaşamazsınız. Bir söz vardır :İnsan, kınadığını yaşamadan ölmez.
Valla 32 yaşındayım, cok sevdiğim, cok sevildiğim insanlar geldi geçti bunca senede, hayal kırıklığına da uğradım ama karakterinde bozukluk gördüğüm insanı "ben daha iyisine layigim" deyip terketmeyi bildim.
Eğer ki hayatıma aldığım kişi eski sevgilisini aldatmış, bunu gururla anlatan biriyse, beni yermek için küçümseyici cümleler kuruyorsa , manipülasyon ile istemediğim şeyleri yaptırmak istiyorsa, beni birileriyle kıyasliyorsa ve hala ben adamın peşinden koşup "evleneceksen gel" diyorsam mutsuzluğu hak etmişim demektir. O zaman bana da mustehak
Başkalarının mutsuzluğunun cetelesini tutacağıma bu sevgi acligim, özgüven eksikligimin kaynağı nedir diye aç gezer terapiye giderdim muhtemelen

Bekaretin hak edilecek bir şey olduğunu düşünmek Bence önce kafanızı değiştirin. Eğer bakire olmayı siz tercih ediyorsanız bakire kalın, millet size “ciddi” gözüyle baksın diye değil. Herkes sevişmek zorunda olmadığı gibi bakire olmamak da hor görülecek bir şey değil.
Ayrıca konuda geçen kişi sizin kadar bekarete takık değilmiş demekki ki şuan beraber olduğu kadın bakire değil ve sizi değil onu sevdiğini söylüyor
Seçtiğiniz adamın kötü biri olması hem cinsinizi aklınızca hor görmenize bir mazeret olamaz.

Of ne boş çarsınız yahu, hayatı bu kadar zorlaştırmak neden ? Senin hayat değerlerine uygun olmayan seni yetersiz olarak tanımlayan birine neden 2 yıl verirsin bu bir.

Adamın eski sevgilisini defalarca aldattığını biliyorsun adamın ne b.k ortada. Kaç senelik sevgilisini aldatan sana neler yapmaz. Sizin gibilere acıdığım söylenemez. Bu hayatta kimseye beddua etmemek gerek. Özellikle göre göre yaptığın şeye. Adam gününü gün etme peşinde. Birini sevme evlenme peşinde gibi durmuyor.

Ben mi onu aldattım, yalanlar söyledim? Gidip başkaları ile kıyas yaptım? Ben yapsam bende biraz utanma duygusu olur. Gönlünü kazanmak, kendimi affettirmek için bir sürü çaba sarf ederim. Onda öyle bir durum yok. O halde benim ne hatam var? Sevmek mi? Umarım size de bir gün eşiniz aynı şeyi yine diyorum yapmaz. Yoksa o zaman görüşürüz.
Ben mi onu aldattım, yalanlar söyledim? Ben mi başkasıyla onu kıyas yaptım? Ben bunları yapmam. Dahaca empati duygumu kaybetmiş değilim. Diyelim yaptım. Gönlünü almak, kendimi affettirmek için bin takla atarım. Onun gibi yüzsüzlük yapmam. Üste çıkmaya çalışmam. Ben ona ah etmezdim ama başından ben ona ciddi bir ilişki istiyorum dediğim halde bunları yapıp başkasıyla sevgili olup sonradan da ben onunla ciddi düşünüyorum demese yapmam. O zaman o kadın da hak ediyor. Umarım sahiden yerimde bir gün olmazsınız. Hayat devam ediyor ve ne yaşayacağımızı bilemeden yaşıyoruz. Şayet bir gün bu duruma düşerseniz o zaman sizi görürüz.

Ben hor görmüyorum. Ben eski sevgilimle onun şartları eşit olsun istiyorum. Kendi gibi birini bulsun istiyorum. İkisi farklı şeyler.

İyi işte. Hayatının sonuna kadar bekar kalacak değil ya. Hayatının kazığını da eşi atsın istiyorum ben de. Umarım atar da ettiğini bir yaşar.

Ah tutar mı bilmem ama içine korku girmiş ya o da bi şeydir. O g.t korkusuyla yaşayacak artık. İyi olmuş.

Ben hor görmüyorum. Ben eski sevgilimle onun şartları eşit olsun istiyorum. Kendi gibi birini bulsun istiyorum. İkisi farklı şeyler.
Eee bulmuş işte çocuk bakir değil kız bakire değil ve çocuk kızı sevdiğini söylüyor bu daha can sıkıcı çünkü seni değil onu sevmiş demek ki diğer kadını bir zardan ibaret görmüyor.
Eski sevgilinin herkesi aldattığı için karaktersiz olduğu su götürmez bir gerçek ama seni sevmediği de su götürmez bir gerçek.

İyi işte. Hayatının sonuna kadar bekar kalacak değil ya. Hayatının kazığını da eşi atsın istiyorum ben de. Umarım atar da ettiğini bir yaşar.
Sen kendi hayatına bak bundan sonra gereksiz heriflerin ne halt yediğiyle ilgilenmeyin.

Sizin deyiminizle "bakire olmayan" kızla ciddi düşünüyorum diyorsa bunu pek takmıyor demektir. Sevince takmıyorlar gerçekten. Yani kısmen bedduanız tutmuş değil. Adam seviyor demek ki bu sefer gerçekten.

İyi işte. Hayatının sonuna kadar bekar kalacak değil ya. Hayatının kazığını da eşi atsın istiyorum ben de. Umarım atar da ettiğini bir yaşar

O vaktinde beni de sevmiş olduğunu diyordu. Benden önceki kız arkadaşına da sevmiş olduğunu diyordu. Hatırlatırım. O alışık belii ki biriyle tamamen ayrılınca sonradan "Ben seni hiç sevmedim ki." demeye. Nihayetinde benimle de ayrılmış olduğu an "Ben seni de hiç sevmedim. Senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevsem ikinizi de aldatır mıyım?" der miydi? Bir gün ona da aynı şeyi yapmayacak olduğunu ne biliyoruz? Hani bana sorudaki herkes demiş ya maduru oynamak kolay tabii diye. O zaman artık o da oynar. Nihayetinde onu da ben değil de başkası uyarmış geçmişi hakkında ve 4 aydır hala devam ilişkilerii. Benim en azından kaybettiğim iki yılım olur. Namusun değil.

Namussuz mu diyosun sen şimdi bakire olmayan kadınlara?

Sen kendi hayatına bak bundan sonra gereksiz heriflerin ne halt yediğiyle ilgilenmeyin.
Ben artık zaten kendi hayatıma bakıyorum, bakmaya çalışıyorum. Zaten başka ne yapabilirim? Dediğiniz gibi gereksiz herifin biri. Ben de gereksiz heriften kurtulmuş oldum. Bir de böyle biriyle acaba evlensem nasıl olurdu? Allah kurtarmış.

Herife gereksiz dedim ama senin de kalır yanın yokmuş. Tencere kapak.

Büyümemiş olduğunu biliyorum ama bakire birini de hak etmiyor. Bunu diyorum.
Bak zaten ciddi düşünüyorum dediği kadın bakire değil. Böyle şeylere tutunma, yarın evlenirler çoluk çocuğa karışır mutlu falan olurlar çok yanar canın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…