Valla 32 yaşındayım, cok sevdiğim, cok sevildiğim insanlar geldi geçti bunca senede, hayal kırıklığına da uğradım ama karakterinde bozukluk gördüğüm insanı "ben daha iyisine layigim" deyip terketmeyi bildim.Güzel, insanları bu kadar yargılayıcı konuşurken umarım aynı şeyi kendiniz de yaşamazsınız. Bir söz vardır :İnsan, kınadığını yaşamadan ölmez.
Ben mi onu aldattım, yalanlar söyledim? Ben mi başkasıyla onu kıyas yaptım? Ben bunları yapmam. Dahaca empati duygumu kaybetmiş değilim. Diyelim yaptım. Gönlünü almak, kendimi affettirmek için bin takla atarım. Onun gibi yüzsüzlük yapmam. Üste çıkmaya çalışmam. Ben ona ah etmezdim ama başından ben ona ciddi bir ilişki istiyorum dediğim halde bunları yapıp başkasıyla sevgili olup sonradan da ben onunla ciddi düşünüyorum demese yapmam. O zaman o kadın da hak ediyor. Umarım sahiden yerimde bir gün olmazsınız. Hayat devam ediyor ve ne yaşayacağımızı bilemeden yaşıyoruz. Şayet bir gün bu duruma düşerseniz o zaman sizi görürüz.Atalarımızın sizinle ilgli de güzel sözleri var onları da bir gözden geçirin.
Bir hata yaptım bundan sonra ilişkilerimde dikkatli olacağım deseniz kimsenin bir şey diyeceği olmaz size.
Ama siz gerçekten kandırılmış gibi ah, beddua işlerine giriyorsunuz. Suçun çoğunu karşı tarafa atıyorsunuz. Mağdur tarafta olmak daha rahatlatıcı geliyor çünkü.
Neyse, size iyi durumlar.
Ben hor görmüyorum. Ben eski sevgilimle onun şartları eşit olsun istiyorum. Kendi gibi birini bulsun istiyorum. İkisi farklı şeyler.Bekaretin hak edilecek bir şey olduğunu düşünmekBence önce kafanızı değiştirin. Eğer bakire olmayı siz tercih ediyorsanız bakire kalın, millet size “ciddi” gözüyle baksın diye değil. Herkes sevişmek zorunda olmadığı gibi bakire olmamak da hor görülecek bir şey değil.
Ayrıca konuda geçen kişi sizin kadar bekarete takık değilmiş demekki ki şuan beraber olduğu kadın bakire değil ve sizi değil onu sevdiğini söylüyor
Seçtiğiniz adamın kötü biri olması hem cinsinizi aklınızca hor görmenize bir mazeret olamaz.
İyi işte. Hayatının sonuna kadar bekar kalacak değil ya. Hayatının kazığını da eşi atsın istiyorum ben de. Umarım atar da ettiğini bir yaşar.Of ne boş çarsınız yahu, hayatı bu kadar zorlaştırmak neden ? Senin hayat değerlerine uygun olmayan seni yetersiz olarak tanımlayan birine neden 2 yıl verirsin bu bir.
Adamın eski sevgilisini defalarca aldattığını biliyorsun adamın ne b.k ortada. Kaç senelik sevgilisini aldatan sana neler yapmaz. Sizin gibilere acıdığım söylenemez. Bu hayatta kimseye beddua etmemek gerek. Özellikle göre göre yaptığın şeye. Adam gününü gün etme peşinde. Birini sevme evlenme peşinde gibi durmuyor.
Ah tutar mı bilmem ama içine korku girmiş ya o da bi şeydir. O g.t korkusuyla yaşayacak artık. İyi olmuş.Şimdi site kullanıcıları eski sevgiliye edilen ahı doğru bulmamış olduğunu söyler. Çünkü daha öncesinden yorumlarda diyenler olmuştu. Sahiden hak etmiş mi? Birlikte karar verelim.
Eski sevgilimin benimle sevgili olmadan önce üniversite zamanı sevgili olduğu biri varmış. Kızı tanıyorum. O kızla 4 sene sevgili oldular. Kızı ailesiyle tanıştırıp kendisiyle de kızın ailesiyle tanışmış. Kızla üniversite zamanı aynı evde yaşamışlar. Tabii ki bir şeyler de olmuş. Çok gelgitli bir ilişkisi vardı. Kızı da defalarca aldattı. En son kız bunu terk etti.
Onunla ayrılınca da benimle sevgili oldu. Geçmişi geçmişte kaldı diye düşünüp ben de bir şans verdim ama benimle de bir şeyler yaşamayı istedi. Ben kabul etmedim. Bundan dolayı "yetersiz" de dedi. Benim daha önceki ilişkimde aldatılmış olduğumu biliyordu ve bana "Sen, yaşamazsan tabii ki aldatır." dedi. Yine de devam ettik ve en son ben de ona "Çok yaşamayı istiyorsan aileni de alıp buraya gel. Ailemden beni isteyin." dedim. O da "Ben, atanmadan evlilik düşünmüyorum." dedi. Beni de aldattı. En son benimle ayrılmadan yeni bir sevgili yaptı. Bana "Ben seni de senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevseydim aldatmazdım. Benim iki tane ciddi ilişkim oldu. Biri senden önceki sevgilim, diğeri de şu anki sevgilim." dedi.
Ben de o zaman iyice sinir oldum. Ne demek yani benim iki senemi alıp sonradan benim iki tane ciddi olduğum ilişkim oldu demek? Bir de insan düşünüyor. İnsan sevmemiş olduğu için biriyle (Benden önceki sevgilisini diyorum.) nasıl ciddi düşünür?
Ben de buna ayrılmadan önce beddua ettim. Hâlâ daha aklıma geldiğinde ediyorum. "İnşallah bu hayatta en sevdiğin en güvendiğin kişi de geçmişte başkalarıyla bir şeyler yaşamış birisi olur benden bu şekilde bir şeyler istiyorsan. Seni aldatır aldatır durur. Sonra da geçer karşına sana bana dediğin gibi" yetersiz "der seni suçlar. Gözüne bakarsın kendine çekidüzen versin diye ama hep aynı şekilde devam eder. Seni başkalarıyla kıyaslayıp onları metheder ve seni yerer. (Çünkü beni benden önceki sevgilisiyle çok kıyas da yapmıştı. En son ben ağladım. Üzüntümü bile onunla kıyaslamış birisi.) En son da seninle boşanır ve seni aldatmış olduğu erkeklerin biriyle evlenip sana 'Uzak dur benim kocamdan da benden de.' der sana. Uzaktan uzaktan o çok sevdiğinin başkasıyla mutlu oluşunu izlersin. "dedim. O da bana" Bari sevgilin deseydin. Bir de karın diyorsun. Bu adil değil dedi. " Neresi adil değil insanlara umut verip sonradan da" Ben seni hiç sevmedim ki. "diyorsa? Gayet hak ediyor aldığı ahı. Umarım tecelli eder. Zaten şu anki sevgilisi de bakire değil. Geçmişte başkasıyla birlikte olmuş birisi.
Eee bulmuş işte çocuk bakir değil kız bakire değil ve çocuk kızı sevdiğini söylüyor bu daha can sıkıcı çünkü seni değil onu sevmişBen hor görmüyorum. Ben eski sevgilimle onun şartları eşit olsun istiyorum. Kendi gibi birini bulsun istiyorum. İkisi farklı şeyler.
Sen kendi hayatına bak bundan sonra gereksiz heriflerin ne halt yediğiyle ilgilenmeyin.İyi işte. Hayatının sonuna kadar bekar kalacak değil ya. Hayatının kazığını da eşi atsın istiyorum ben de. Umarım atar da ettiğini bir yaşar.
Sizin deyiminizle "bakire olmayan" kızla ciddi düşünüyorum diyorsa bunu pek takmıyor demektir. Sevince takmıyorlar gerçekten. Yani kısmen bedduanız tutmuş değil. Adam seviyor demek ki bu sefer gerçekten.İyi o zaman şu anki sevgilisine de aldatır. Nihayetinde beni de benden öncekini de aldatmış birisi. Güya ciddi düşünüyormuş. Bu mantıkla düşünse ne olur? Yine aldatır. Tek salak, ben değilim demek ki. Ki tutup tutmayacak olduğunu zaman gösterir ve Allah gösterir inşallah bana. Ki kısmen tutmuş olduğu belli. Kız istediğim gibi bakire değil. Umarım devamı da dediği gibi evlenirse olur.
İyi işte. Hayatının sonuna kadar bekar kalacak değil ya. Hayatının kazığını da eşi atsın istiyorum ben de. Umarım atar da ettiğini bir yaşar
O vaktinde beni de sevmiş olduğunu diyordu. Benden önceki kız arkadaşına da sevmiş olduğunu diyordu. Hatırlatırım. O alışık belii ki biriyle tamamen ayrılınca sonradan "Ben seni hiç sevmedim ki." demeye. Nihayetinde benimle de ayrılmış olduğu an "Ben seni de hiç sevmedim. Senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevsem ikinizi de aldatır mıyım?" der miydi? Bir gün ona da aynı şeyi yapmayacak olduğunu ne biliyoruz? Hani bana sorudaki herkes demiş ya maduru oynamak kolay tabii diye. O zaman artık o da oynar. Nihayetinde onu da ben değil de başkası uyarmış geçmişi hakkında ve 4 aydır hala devam ilişkilerii. Benim en azından kaybettiğim iki yılım olur. Namusun değil.Eee bulmuş işte çocuk bakir değil kız bakire değil ve çocuk kızı sevdiğini söylüyor bu daha can sıkıcı çünkü seni değil onu sevmişdemek ki diğer kadını bir zardan ibaret görmüyor.
Eski sevgilinin herkesi aldattığı için karaktersiz olduğu su götürmez bir gerçek ama seni sevmediği de su götürmez bir gerçek.
Namussuz mu diyosun sen şimdi bakire olmayan kadınlara?O vaktinde beni de sevmiş olduğunu diyordu. Benden önceki kız arkadaşına da sevmiş olduğunu diyordu. Hatırlatırım. O alışık belii ki biriyle tamamen ayrılınca sonradan "Ben seni hiç sevmedim ki." demeye. Nihayetinde benimle de ayrılmış olduğu an "Ben seni de hiç sevmedim. Senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevsem ikinizi de aldatır mıyım?" der miydi? Bir gün ona da aynı şeyi yapmayacak olduğunu ne biliyoruz? Hani bana sorudaki herkes demiş ya maduru oynamak kolay tabii diye. O zaman artık o da oynar. Nihayetinde onu da ben değil de başkası uyarmış geçmişi hakkında ve 4 aydır hala devam ilişkilerii. Benim en azından kaybettiğim iki yılım olur. Namusun değil.
Bekaret hak edilecek kadar değerli bir şey değil. Adam sizin kadar gözünde büyütmüyor bunu.Adamın yeni sevgilisinin cinsel geçmişine durduk yere mi takmışım? Kendisi bakir değilken bakire birini hak ediyor mu?
Ben artık zaten kendi hayatıma bakıyorum, bakmaya çalışıyorum. Zaten başka ne yapabilirim? Dediğiniz gibi gereksiz herifin biri. Ben de gereksiz heriften kurtulmuş oldum. Bir de böyle biriyle acaba evlensem nasıl olurdu? Allah kurtarmış.Sen kendi hayatına bak bundan sonra gereksiz heriflerin ne halt yediğiyle ilgilenmeyin.
E bir desene gayrimeşru ilişkiye giren kadına ne deniyorNamussuz mu diyosun sen şimdi bakire olmayan kadınlara?
Hak ettiğini yaşıyorsun şu yazdıklarından zaten nasıl bir insan olduğun belli sana cevap vermeye değmez.E bir desene gayrimeşru ilişkiye giren kadına ne deniyor
Herife gereksiz dedim ama senin de kalır yanın yokmuş. Tencere kapak.O vaktinde beni de sevmiş olduğunu diyordu. Benden önceki kız arkadaşına da sevmiş olduğunu diyordu. Hatırlatırım. O alışık belii ki biriyle tamamen ayrılınca sonradan "Ben seni hiç sevmedim ki." demeye. Nihayetinde benimle de ayrılmış olduğu an "Ben seni de hiç sevmedim. Senden önceki sevgilimi de hiç sevmedim. Sevsem ikinizi de aldatır mıyım?" der miydi? Bir gün ona da aynı şeyi yapmayacak olduğunu ne biliyoruz? Hani bana sorudaki herkes demiş ya maduru oynamak kolay tabii diye. O zaman artık o da oynar. Nihayetinde onu da ben değil de başkası uyarmış geçmişi hakkında ve 4 aydır hala devam ilişkilerii. Benim en azından kaybettiğim iki yılım olur. Namusun değil.
Bakire evlenip bütün köyle kanka olanlar var Müge Anlı çok ağırlıyor onları, onlara ne deniyor? Ahlak insanın içinde olmayınca isterse alsın fanusa koysunlar bi yerini.E bir desene gayrimeşru ilişkiye giren kadına ne deniyor
Büyümemiş olduğunu biliyorum ama bakire birini de hak etmiyor. Bunu diyorum.Bekaret hak edilecek kadar değerli bir şey değil. Adam sizin kadar gözünde büyütmüyor bunu.
Bak zaten ciddi düşünüyorum dediği kadın bakire değil. Böyle şeylere tutunma, yarın evlenirler çoluk çocuğa karışır mutlu falan olurlar çok yanar canın.Büyümemiş olduğunu biliyorum ama bakire birini de hak etmiyor. Bunu diyorum.