- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Ne kadar doğru yazdıklarınız, bu tip insanlar (ki Türkiye'nin çoğunluğu malesef) gençken çocuk yarıştırırlar yaşlanınca da torun... Ben artık çoluğumu çoçuğumu evlendirmişim kurslara gideyim, kitap okuyayım, gezeyim tozayım demek yerine gençlere sarıyorlar, onlarında yuvalarını bozuyorlar. Böyle bir yaşlı olmam inşallah..
Kayınvalide laftan anlamaz bir insana benziyor kolay gelsin :) bu arada ortanca geline ne oluyor ki
Ahahhaha yok artık bence kadın doğumdan sonra bir de psikiyatriste uğrayın derim
Canım daha genç yaşın ailende var diye sende olacak bir şey değil ama kesin alanda iyi bir doktora git ve için rahat borcunu bitirince başla . Ben kendimi bildim bileli hastayım . PCos var. Bazı doktorlar bir sorun yok dedi dedim ne alaka elbette sorun var . Meğerse bazı durumlarda kistler görünmüyormuş bazısı baştan savıyor falan . Kime güveneceğini bilemiyor insan. Direkt dondurma olayını düşünme zira maliyeti senin bebek yapman daha uygun olur ne yazık ki hele o ilaçlar falan . Bence gerek kalmayacak rahat ol sen takma kafaya .
Hahaha işte nasıl birşey kurgulasam fikrin var mı
Cok kötü kahkaha atıyorum oyle boyle degil
Besle danani miyemin ederim varya ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Zaten bizi yemege davet ediyor ogluna ayrı et kavuruyor koyun eti
Oğlu da kıtlıktan cıkmış sanki evde hic yemek yemiyormus gibi saldırıyor. Ben vejeteryan degilim ancak etle ugrasmayi cokta sevmem her zaman pisirmek istemem hazir soletiriz kebap mebap cogu zamanda pisirirken kendisine seslenirim gel bak diye sevmiyorum.
Yalniz 3 tane twst yapip gostermene onunda inanmamasina acayip koptum
Psikolojik sorunlari var bence size sariyor
Deli mi ne
Sen kendi ailenden duymazsin zaten anne baba yenge abla
Demekki 5 gomlek fazlasin o aileye de çaktırma herkes bir olmuyor iste kimisi cahil geldi cahil gidiyor bazisi kendini bilmez konusuyor simdi ses8ni yukseltsen haksiz olucaksin bence yarin hastaneden kac sen
Kocan sorarsa da dersinki ben baktim yoktu ortalıkta bindim geldim eve
Hahahaha
Kadın doğuma diye evden çık, kvni iyi bir psikoloğa götür.
Şuan çok güldüm hahahaKaynanacığını en iyi sen tanırsın canımcım, ben tanımadan ne diyeyim şimdi sana :) Ben olsam seni götürelim doktora sen yap çocuk derdim :)
E ama bak kendin demişsin evde hiç yemek yemiyormuş gibi saldırıyor diyeAnasının oğluşu seninki bildim ben. Benim kaynana her gelişinde oğluna kek ve börek yapıyor ben saklıyorum göstermeden
Ay galiba dediğin gibi bırakıp kaçıcam, tanımamazlıktan gelicem :)
Kaynanacığını en iyi sen tanırsın canımcım, ben tanımadan ne diyeyim şimdi sana :) Ben olsam seni götürelim doktora sen yap çocuk derdim :)
E ama bak kendin demişsin evde hiç yemek yemiyormuş gibi saldırıyor diyeAnasının oğluşu seninki bildim ben. Benim kaynana her gelişinde oğluna kek ve börek yapıyor ben saklıyorum göstermeden
Ay galiba dediğin gibi bırakıp kaçıcam, tanımamazlıktan gelicem :)
Gül kız manyak ağlayıp napcan sana zarar :)Şuan çok güldüm hahaha
Hahahahahahahahhaha gercekten dana galiba.
Baksana pasta börekleri nasil sakliyorsun gormuyor mu ay cok koptum şuanda sanki sen yapamican beceremicen yapip getiriyor bu yapip getirme de yeni moda herhalde sekercim
Ben yeterince ağladım yavrum. Bir sonraki gün aramış o ağlıyordu içimden dedim ki ohhh canıma değsin ağla bende ağladım dedimGül kız manyak ağlayıp napcan sana zarar :)
İyi de timsah gözyaşları olmasın o ağlamalar emin misin? Hayır benim olmayan ama tanıdığım başka bir kv o kadar iyi oynar ki haline acırsın bu kadının gelini neler ediyo diyeBen yeterince ağladım yavrum. Bir sonraki gün aramış o ağlıyordu içimden dedim ki ohhh canıma değsin ağla bende ağladım dedim
Biliyorum İnan bende hiç niye ağlıyorsun filan demedim eşimde konuştu oda birşey demedi kapattı telefonu. Bende sonra annen ağlıyordu fark ettin mi filan demedim çünkü daha yeni aramız düzelmişti birde ağlıyor diye gerilmek istemedimİyi de timsah gözyaşları olmasın o ağlamalar emin misin? Hayır benim olmayan ama tanıdığım başka bir kv o kadar iyi oynar ki haline acırsın bu kadının gelini neler ediyo diye
Kvnixin tavri sikinti ama yine size buyuk bir zarari yok sinir eder sadece.ama su gelin hakkinda dediklerin baya dusundurucu.zarari olmaz insallah sana psikolojisi duzgun degil bence.sadece senin kvne teyze demen garip geldi.bence hos degil anne demeye alisamiyorsan pek seslenme anne diye mecbur kalmadikca.ama teyze de deme bence
Biliyorum İnan bende hiç niye ağlıyorsun filan demedim eşimde konuştu oda birşey demedi kapattı telefonu. Bende sonra annen ağlıyordu fark ettin mi filan demedim çünkü daha yeni aramız düzelmişti birde ağlıyor diye gerilmek istemedim
Çaba gösteriyorum inş yakında düzelir :)Ortanca gelinle görüşmüyoruz, evlilik öncesinde çok sorun çıkardı kendisi. Bana ya da evliliğime zarar vermeye kalkarsa onu yakarım. Teyze demek bana daha doğru geliyor açıkçası, herkes farklı sonuçta. Benim de yapım bu. Bu durum hakkında konuştuk zor olduğunu anne desem daha iyi olacağını söyledi ben de yapmacık olmak istemediğimi belirttim. Zaman ne gösterir bilinmez. Sinir etmesi ve kırgınlığı dışında zararı olmadı şimdiye kadar.
Bence sen eşinle kendine zaman ayır sadece at onları kafandan :)
Çaba gösteriyorum inş yakında düzelir :)
Bile bile yapıyorlar.Dediğin gibi gerçekten o kadar hassas ki evlendikten sonra anladım ben de. Çok yakın bir arkadaşım söylerdi kullervo bak herkes konuşacak ama duyma, eşini, işini, evini düşün sakın yıkılma diye aman canım nolcak ben takmam bunları der geçerdim. Evliliğin tam 1. ayında eve girer girmez yığıldım kapının önüne ağlamaya başladım. Sebebi de iş arkadaşımın göbeğimi görüp ooo hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun demesi. Ona orada lafımı yapıştırdım hamile falan kalmadım kalsam da sanane sen mi büyüteceksin diye ama içte öyle olmadığını evin kapısına gelince anladım. Eşimin yanıma telaşla gelişini inan unutamıyorum canımdan can koptu sanki ben böyle ağlamadım, telaştan annemleri çağırdı çocuk Allah'tan yakınız da annem geldi beni kendime getirdi. 3 saat konuşmadım kimseyle annem tokatlamasa belki daha uzun süre konuşmazdım. Sonra anladım herkesin aynı şeyi söyleyip herkesin en derinden yaralayacağını. Ben hiçbir arkadaşıma hatta tanıdığıma bile sormadım, soramam, özeldir bu mahremdir. Sorulmaz, ama insanlar bencil işte, kırdıklarını, üzdüklerini görmüyorlar....
Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim. Allah tum dileyenlere versin bende dahil ama once evlenmem lazimBu tarz modelini de ilk kez okuyorum.
Israrın ötesinde bi durum sizin ki.
Ben cocuk için çok uğraştım.
Ameliyatlar, tüp bebek vs vs.
Eşimin tarafından kimse bilmez.
Görümcem arada arar abisini taciz eder resmen.
En sonunda bi gün demiş ki benim umudum var çocuğunuz olacak, yani aslında diyor ki herkes sizin çocuğunuzun olmadığını konuşuyor.
Oysa ki ben hamileyim gene de kimseye söylemiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?