Ah şu çocuk talepleri... Ah şu canım kayınvalidem...

Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim. Allah tum dileyenlere versin bende dahil ama once evlenmem lazim
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip eylesin hamileligimle birlikte çok önemli rahatsızlıklarim olduğunu aslında çocuk için bunların engel olduğunu öğrendim. Damar ve kan sorunu...
Kelimelerin bittiği tıbbın artık bana yapacak hiç bir şeyi olmadığını noktadayım.
O yüzden Rabbime daha da bağlandım, Rabbim bizlere herşeyin en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip eylesin.
Size de çok mutlu bı yuva evlatlar diliyorum tez vakitte.
Benim gibi hiç uğraşmadan sağlık sorunu olmadan Rabbim size nasip eylesin inşallah.

Sabır, gerçekten sabır.

Ortanca gelinin cocugu olmuyor mu peki? Ne zamandir evliler?

5 yıldır evliler, 6 olacak bu yıl. Tıbbi olarak sorunu yok, kapris yapıyor. Yani benim bildiğim bu, sıkı fıkı değilim

Bence kayinvalideniz sizofren olmus

Olabilir mi bilemiyorum

Ne ben ne de eşim çocuk istemedik hemen. Kaynanam çalışmama bile şiddetle karşı çıktı kadın çalışmaz evde oturur dedi daha ilk zamanlarda, eşim de ben de susturduk bir güzel. Eşim he dedi geçti şimdiye kadar, bundan sonra da aynısı olur umarım

Üff sonra gelin bana deli dedi diye başlar. Gidelim kadın doğuma da göreceğini görsün. Psikoloğa eşim götürür.
Bak çok yeni evlisin. Bu yüzden çok iyi niyetlisin. Doktora kayinvalide ile gitme. Ona birşeyler kanıtlamak zorunda değilsin. Olabildiğince soğuk şekilde "bak beni yalancı konumuna sokuyorsun inanmadan inanma sen bilirsin" de. Ve sık sık iletişim kurma.
Ama şimdi ben ne desem boş illaki insan ağzı yana yana öğreniyor bazı şeyleri.

Çok soğuk bir şekilde de söyledim, teyzecim hamile değilim de dedim, yeter artık sana hamile değilim diyorum anlamıyor musun diye de çıkıştım... Eşim defalarca söyledi anne ne saçmalıyorsun yok öyle bir durum diye ama nafile. Doktora gidip bir de doktordan duymasını ben istedim, kanıtlama amacım olmadı hiçbir zaman, çok sık iletişim kurmuyorum zaten, mesafeliyim. Bugün olacaklara göre ipler tamamen kopacak sanırım...

benim kv ve gorumcelerden de basko vardi hele bir görümcem hamile kaldı o da baskidan kurtulunca bu isler sirayla deyip söylüyordu..
ben de herkes gibi tepkiler verdim baktim olmuyor
olur konusalim nasil bakilacak bezidir okuludur sponsor olacak var mi planlayalim dedim
dırı rı rım ......
derin sessizlik tekrar soran olmadı yol yaparlarsa ya arkadaşım anaokuluna yazdırdı 30 bin dedim :)))

O zaman hic dert etmeyin.Esiniz yaninizdaysa cok sanslisiniz.Huzurlu ve mutlu olmaya devam edin tadinizi bozmayin

Okuyan, yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimle. Burada hem konuyu güncelleyip hem de içimi dökeceğim biraz. Eh yüksek ihtimalle uzun olacak. Okuyacak arkadaşlara sabırlar :)

Dün sabah kalktık hastaneye gittik annemle, kaynanamla orada buluşacaktık. Gittik ve cağnım ortanca gelinin de orada olduğunu gördük. Hani şu dirseğine kadar altın takan bana göre görgüsüz ilgi meraklıları vardır ya, ortanca da aynen öyleydi. Gösteriş meraklısı karı. Neyse. Eşime yazdım hemen bak X gelmiş ne yapacağız şimdi diye, sakin kal halledin çıkın boş ver dedi. Eh dedim tamam madem boş vereyim. Boş veremedim. Günaydın X teyze dedim aaa anneciiiim (aşırı yapmacık bir ses tonu) Kullervo sana hala anne demiyor mu? diye sordu gelincik. Ses etmedim, randevu saatinde kaynanamı da aldım içeri girdik, doktor neyim olduğunu sorunca bir bir anlattım, kayınvalidem hamile olduğumu sanıyor ama ben hamile değilim, 3 gebelik testi yaptım inandıramadım, korunuyoruz, çocuk planımız yok ne yapalım şimdi diye sordum. Doktor kahkaha attı. O gülünce ben de güldüm. Test yapsak inanır mısın teyze diye sordu, bizimki torunumu görcem ben diye tutturdu. Eh peki madem ultrasonla bakalım torununuza dedi. Ben hala gülüyorum... Baktık, sonuç sıfır. Hamile değilim. Canım doktor, çok sabırlıydı, kaynanama oturdu anlattı bakın teyzeciğim gelininiz hamile değil diye. Kaynanam mosmor oldu. Şişti böyle, sinirlendi, bir hışım çıktı. Ben de gitmişken kendi kadın doğum işlerimi halledeyim dedim, doktorla güle oynaya hallettik her şeyi.

Odadan çıktığım an annemi gördüm, kadın sinirden kıpkırmızı, elinde telefon birine mesaj atıyor. Aha dedim kesin kavga ettiler, etmemişler. Kaynanam odadan çıkar çıkmaz anneme kısır senin bu kızın, çocuksuz gelin aldık demiş. Terbiyesizlik. Annem de kendine gel X hanım ne diyorsun sen demiş susmuş, uzatıp uğraşamazdım onlarla dedi. Asıl olay ortanca gelin, kadının zil takıp oynamadığı kaldı hastanenin ortasında. Ay rezillik. Karşıma geçti ohh çocuğun olmayacak işte ohhh kısırsın işte X seni boşayacak diye başladı söylenmeye. Alınmayın darılmayın ama tam bir çingenelik. Sabredemedim, boş veremedim. Konuştum. Kavga etmeden laflarımı dizdim ipe, boğdum ikisini de. Gelin hanıma önce sen kendi haline yan sonra bana laf et ile başlayan cümleler kurdum, morarttım. Kaynanama en son söylediğim ise ben senin oğlunla senin bu hallerini çekmek için evlenmedim X hanım, benim gözüm oğlunu görür başkasını görmez, ne evime girersin bundan sonra ne de torun görürsün olursa idi.

Bende öyle bir huy var ki bu tarz durumlarda ağlamaya başlıyorum ve istemsiz ağlıyorum, kendimi sıkmaktan mahvoldum, hamile olmadığımı öğreneceğim hastanenin acilinde bulduk kendimizi annemle. 2 gündür dayak yemiş gibi yatıyorum. Her yanım ağrıyor resmen.

Eşim mi? Sakindi. Konuştuk, annesiyle de konuştu. Ben giderim görürüm ama sen bundan sonra muhatap olma dedi. Annesi astım krizi geçirmiş benim davranışlarım yüzünden. İnanmıyorum, kandırıyor yine beni, bir daha kanmam buna dedi. Anlayışlıydı. Annesine de kırgın. Bundan sonrası ne olur bilmiyorum ama umarım hayatımdan çıkarlar.

Öyle bir aileden eşiniz iyi çıkmış. Ortanca gelin de kaynana da tam psikiyatrik rahatsızlıklar. Ne kadar az muhatap olursanız sizin için o kadar iyi. Kayınpederinize de çok üzüldüm. Yazık adama ya

Haahshshaa hem güldüm hem kızdım okurken
Daha 3. ay da başlamış kadın dırdıra .Sanırım diğer oğlunun çocuğu olmuyor , kadın depresyonda .
Götürün doktora da içi rahat etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…