Ah şu çocuk talepleri... Ah şu canım kayınvalidem...

Ben anladım sizi :) KV nizin sağlıklı olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Torun torun diye takıntı yapmış gibi.

Kötü bir şey olmadığının farkındayım, kaynanamın bu tavırları, ısrarları, olmayana kendisini inandırması beni üzüyor, kırıyor sadece..
Aslinda kirici bi durum yk sadce israr insani sinir eder. Kendini istediginie inandirsin olmyani lafiyla var edemez ya. Istedgnz zaman cocuk sahibi olmanizi dilerim..

Ben anladım sizi :) KV nizin sağlıklı olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Torun torun diye takıntı yapmış gibi.

Ben de bi an kese yok falan diye okuyunca aha yanlış anlaşıldı sanırım diye telaşlandım :) Evet çok takıntılı torun konusunda farkındayız, sağlıklı da değil, yarın duyunca da hayal kırıklığı yaşayacak hatta belki de hastalanacak ama nedenini bi bulabilsek bu ısrarın bu takıntının...

Kv den o kavganın öcünü almazsam rahat edemem artık . Ne yapsam acaba

Aslinda kirici bi durum yk sadce israr insani sinir eder. Kendini istediginie inandirsin olmyani lafiyla var edemez ya. Istedgnz zaman cocuk sahibi olmanizi dilerim..

Güzel dileğiniz için teşekkür ederim, inşallah :) Kırıcı olmaya başladı çünkü 3 aydır sürekli aynı şeyi duyuyorum. Kaynanam o kadar farklı şekillerde söyledi ki torun istediğini boğuluyor gibi hissetmeye başladım. Bizim için de zor, gerçekten sürekli sorması çok zor..

Takıntının sebebi basit, hayatında başka bir şey yoktur. Ülkemizdeki yaşlıların %99,99'u gibi. Bir hobisi yoktur, uğraşı yoktur, çevresi yoktur, amacı yoktur, kitap okumazlar (diğer herkes gibi), gezmezler vsvsvs. Eee ne kalıyor geriye gönül eğleyip, ego kasıp vakit dolduracak? Tabi ki torunlar!! Zaten gelin-kv anlaşmazlıkları, sürekli aile içinde yaşanan müdahalelerin çoğu da bu "birey" olamamaktan geliyor. Ya kv ye gidilecek, ya kv gelecek. Torun yoksa ne zaman torun olacak sorunsalı, torun varsa her şeyine karışma takıntısı. Her gün açılan konuların yaklaşık yarısı bunların etrafında dönüyor. Bilemiyorum, hayırlısı.

Deli falan değil bir an önce yapın diye acındırıyor olunca da erkek kız tribine girer rüyamda erkek gördüm der durur tam o kafada biri belli gaza gelip yapma sakın önce düzenine bak

Ne garip ya benide hic sorulmamasi ilgilenilmemesi kiriyor. Belki de oyuzden anlayamadim pek sizi.

Cehalet kotu sey

Öyle...

Aslında hobisi var, evde durmaz, gezer tozar, el işi kursuna da gider. Diğer gelinlerine hiç bu kadar söylememiş mesela bir bana söylüyor. Anlaşmazlığımız sadece bu konu çünkü gerisine laf söyleyemiyor, eşim kesin bir dille susturuyor. Gidip gelmelerimiz çok değil, burada dayısı var ona gider ayda 1 kere o zaman da bana uğrar o da eşim evdeyse, eşim evde değilse çalışıyorum derim. Yani tek kalmam kendisiyle. Dediğiniz gibi yoksa ne zaman olacak olsa ne kadar karışacak. Sakin kalmaya çalışıyoruz ama işte. Kendi ailemden duymadığım şeyleri ondan duymak zor oluyor biraz. Yine de çok şükür eşimle fikirlerimiz aynı
Kv den o kavganın öcünü almazsam rahat edemem artık . Ne yapsam acaba

Sabret.

Deli falan değil bir an önce yapın diye acındırıyor olunca da erkek kız tribine girer rüyamda erkek gördüm der durur tam o kafada biri belli gaza gelip yapma sakın önce düzenine bak

Zaten yapamam. Kendi hayatımızı yoluna koymamız, birbirimize alışmamız, birbirimizi daha iyi tanımamız lazım eşimle. Çok yeni her şey.

O iş hiç bana göre değil ne yazıkki haha

Ne kadar doğru yazdıklarınız, bu tip insanlar (ki Türkiye'nin çoğunluğu malesef) gençken çocuk yarıştırırlar yaşlanınca da torun... Ben artık çoluğumu çoçuğumu evlendirmişim kurslara gideyim, kitap okuyayım, gezeyim tozayım demek yerine gençlere sarıyorlar, onlarında yuvalarını bozuyorlar. Böyle bir yaşlı olmam inşallah..

Kayınvalide laftan anlamaz bir insana benziyor kolay gelsin :) bu arada ortanca geline ne oluyor ki

Canım daha genç yaşın ailende var diye sende olacak bir şey değil ama kesin alanda iyi bir doktora git ve için rahat borcunu bitirince başla . Ben kendimi bildim bileli hastayım . PCos var. Bazı doktorlar bir sorun yok dedi dedim ne alaka elbette sorun var . Meğerse bazı durumlarda kistler görünmüyormuş bazısı baştan savıyor falan . Kime güveneceğini bilemiyor insan. Direkt dondurma olayını düşünme zira maliyeti senin bebek yapman daha uygun olur ne yazık ki hele o ilaçlar falan . Bence gerek kalmayacak rahat ol sen takma kafaya .

Ahahhaha yok artık bence kadın doğumdan sonra bir de psikiyatriste uğrayın derim

Cok kötü kahkaha atıyorum oyle boyle degil
Besle danani mi yemin ederim varya ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Zaten bizi yemege davet ediyor ogluna ayrı et kavuruyor koyun eti
Oğlu da kıtlıktan cıkmış sanki evde hic yemek yemiyormus gibi saldırıyor. Ben vejeteryan degilim ancak etle ugrasmayi cokta sevmem her zaman pisirmek istemem hazir soletiriz kebap mebap cogu zamanda pisirirken kendisine seslenirim gel bak diye sevmiyorum.

Yalniz 3 tane twst yapip gostermene onunda inanmamasina acayip koptum
Psikolojik sorunlari var bence size sariyor
Deli mi ne
Sen kendi ailenden duymazsin zaten anne baba yenge abla
Demekki 5 gomlek fazlasin o aileye de çaktırma herkes bir olmuyor iste kimisi cahil geldi cahil gidiyor bazisi kendini bilmez konusuyor simdi ses8ni yukseltsen haksiz olucaksin bence yarin hastaneden kac sen
Kocan sorarsa da dersinki ben baktim yoktu ortalıkta bindim geldim eve
Hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…