- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
Ne kadar doğru yazdıklarınız, bu tip insanlar (ki Türkiye'nin çoğunluğu malesef) gençken çocuk yarıştırırlar yaşlanınca da torun... Ben artık çoluğumu çoçuğumu evlendirmişim kurslara gideyim, kitap okuyayım, gezeyim tozayım demek yerine gençlere sarıyorlar, onlarında yuvalarını bozuyorlar. Böyle bir yaşlı olmam inşallah..
Bizimki kurslara da gidiyor tatillere de ama ah işte ah! Benim yuvamı bozmaya kalkarsa içimden çıkacak şeytanı tutmam, biz bu evi ne zorluklarla kurduk. Haftanın 7 günü eşimi belki de 2 kere görüyorum ben sadece, o bir yerde ben bir yerde çırpınıp duruyoruz, gece o geliyor ben uyuyorum sabah ben gidiyorum o uyuyor oluyor. O kadar kolay mı bunca sıkıntı üzerine torun sevdasına yuvamı yıkmaya çalışmak. Yedirmem anacım :)
Kayınvalide laftan anlamaz bir insana benziyor kolay gelsin :) bu arada ortanca geline ne oluyor ki
Offf o ortanca aman o ortanca. Aradaki mesajlarda yazmıştım ya sana zahmet baksan olur mu :)
Ahahhaha yok artık bence kadın doğumdan sonra bir de psikiyatriste uğrayın derim
Oğlu götürsün artık ben uğraşamayacağım :)
Canım daha genç yaşın ailende var diye sende olacak bir şey değil ama kesin alanda iyi bir doktora git ve için rahat borcunu bitirince başla . Ben kendimi bildim bileli hastayım . PCos var. Bazı doktorlar bir sorun yok dedi dedim ne alaka elbette sorun var . Meğerse bazı durumlarda kistler görünmüyormuş bazısı baştan savıyor falan . Kime güveneceğini bilemiyor insan. Direkt dondurma olayını düşünme zira maliyeti senin bebek yapman daha uygun olur ne yazık ki hele o ilaçlar falan . Bence gerek kalmayacak rahat ol sen takma kafaya .
Benim ufak ufak kistlerim oldu bugüne kadar, çoğu kendi kendine adet dönemimde atıldı, sürekli takip yaptırıyorum zaten. Yine de uzman araştıracağız, aklımızda bu konu. İşte aile geçmişinde böyle bir durum olunca yaş 30a yaklaşınca insan ister istemez ya olmazsa diye de düşünüyor. Umarım doğal yollarla olur, çok teşekkürler :)