Ah şu çocuk talepleri... Ah şu canım kayınvalidem...

Maşallah ya aynen böyle devam çok seviyorum böyle zeki kadınları tanışmışsın nasıl davranman gerektiğini de öğrenmişsin çözmüşsün :)

Maşallah ya aynen böyle devam çok seviyorum böyle zeki kadınları tanışmışsın nasıl davranman gerektiğini de öğrenmişsin çözmüşsün :)

E anam beni kendimi kaynanama ezdireyim diye mi bu günlere getirdi o kadar emek verdi? Her yönüyle çok kötüdür diyemem ama bazı huyları illallah ettiriyor, ona da çözümü buldum, kusura bakmasın artık ne yapayım... Eşimle benim huzurumu bozmasın da yine de başımın üstünde yeri var, saygım sonsuzdur kendisine, o olmasa eşim hayatımda olmazdı :)

Torun mu istiyor, nedir olay? Kendine zarar veriyorsun ama sinirlenerek, yapma canımcım, hiç gerek yok :)
Biz 2017 Temmuz’da evlendik eşimle 8 ay ayrı yaşadık görev nedeni ile. Eşim afrindeyken kv bana seni doktora götüreyim dedi . Sonra biz eşimle birlikte yaşamaya başladık her telefonda sadece bebek konuşulur oldu görümcemlerle. 20 gün önce de kv lerin yaşadığı şehire izne gittik . Yine bana seni doktora götüreyim dedi . En son geleceğimiz gün kv yiğeninin bebeğinin çok zayıf olduğundan kızın bebeğe bakamadığından konuşup duruyordu. Bana dedi ki eğer sizin bebekte yemek yemezse sana çekmiştir benim oğlum çok güzel yerdi dedi. Görümcemin bir oğlu var şimdi tüp bebekle 2 bebek daha yerleştirdikler tutup tutmadığı belirsiz kızına yardım etmeyecekmiş bakmayacakmış kızın görümceleri baksınmış. Herkes kendi çocuğuna baksınmış bende zaten ben kendim bakacağım kimseye baktırmam bakma gücüm olduğu zaman bebek yapacağım dedim. Oyun konsolu Almak istiyoruz onu konuşuyoorduk görümcem diyor ki benim oğlanı sana yollayayım bakın sıkılmazsınız dedi. Bende abla bize değil annene yolla o yanlız yazık o sıkılmasın dedim. Böyle böyle laflarımız karşılıklı geldi . Gece eşimle tartıştık sabah 5 karış surat evimize döndük. Kv aramış ne oldu oğlum kötü gittiniz diye ağlıyor telefonda babası da ağlamış arkamızdan. Çok sinirliyim kadına

Kayınvalideniz hasta bence . Eltiniz ondan da hasta

Daha birbirinize doyamamışsınız siz zaten ayrı düşmüşsünüz ne bebeği yahu! Ayrıca o çirkin çirkin seni doktora götüreyim demeler nedir! Yani kusuruma bakmayın ama çok densizler. Biraz sakinleştikten sonra eşinizle oturun konuşun bence, aranızdaki sorun tatlıya bağlanacaktır. Ayrıca oyun konsolu da alın, bizde var çoook eğleniyoruz oynarken :) Bebek konusunda da eşinizle ortak bir karar alın ve eşiniz ailesini sustursun, yoksa ikiniz de daha çok yıpranırsınız günah :/
Geçecek bunlar :)

Hamilesin demek başka olmayan bebeğe hazırlık yapmak başka. Ruh hastası mıdır nedir ya daha 3 ay olmuş

Benimki hayal aleminde yaşayan bir kaynana sanırım. Ayy Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize. Çok zor süreçlerden geçmişsiniz, bundan sonrası çoook güzel olur dilerim :)
Amin cnm amin.
İnşallah Rabbim sizleri, benim yürüdüğüm yollardan geçirmeden evlat sahibi olmayı nasip eylesin.
Bu konu çok hassas kimse kimseye çocuk için soru sormamalı...
Ben çok güçlüyüm ama bazen öyle bi oluyordum ki yerlere kapana kapana katıla katıla ağlardım.

Biz eşimle ortak karardayız ve istemiyoruz eşim bunu ona söylediği halde hala kabullenmek istemiyorlar. Eşimle geri dönüşte yolda problemi çözdük bizde sorun yok ama benim içimdeki hırs geçmiyor

Kayınvalideme oğlu nedeniyle mecburum da elti kişisi benden uzak olsun :) Bana dokunmasın kendi kuyruğunu ısırsın dursun :)
Benim de bebeğim olmuyor eltimin olsa havalara uçarım sevilecek bebek var diye . Hiç gocunmam üzülmem de hep böyleydim bir de her zaman hem de . Allah gerçek sabrı verir kuluna ondan gelen her şey güzel .ama böyle azgınlık evlerden ırak

Dediğin gibi gerçekten o kadar hassas ki evlendikten sonra anladım ben de. Çok yakın bir arkadaşım söylerdi kullervo bak herkes konuşacak ama duyma, eşini, işini, evini düşün sakın yıkılma diye aman canım nolcak ben takmam bunları der geçerdim. Evliliğin tam 1. ayında eve girer girmez yığıldım kapının önüne ağlamaya başladım. Sebebi de iş arkadaşımın göbeğimi görüp ooo hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun demesi. Ona orada lafımı yapıştırdım hamile falan kalmadım kalsam da sanane sen mi büyüteceksin diye ama içte öyle olmadığını evin kapısına gelince anladım. Eşimin yanıma telaşla gelişini inan unutamıyorum canımdan can koptu sanki ben böyle ağlamadım, telaştan annemleri çağırdı çocuk Allah'tan yakınız da annem geldi beni kendime getirdi. 3 saat konuşmadım kimseyle annem tokatlamasa belki daha uzun süre konuşmazdım. Sonra anladım herkesin aynı şeyi söyleyip herkesin en derinden yaralayacağını. Ben hiçbir arkadaşıma hatta tanıdığıma bile sormadım, soramam, özeldir bu mahremdir. Sorulmaz, ama insanlar bencil işte, kırdıklarını, üzdüklerini görmüyorlar....

Biz eşimle ortak karardayız ve istemiyoruz eşim bunu ona söylediği halde hala kabullenmek istemiyorlar. Eşimle geri dönüşte yolda problemi çözdük bizde sorun yok ama benim içimdeki hırs geçmiyor

Bırak kabullenmesinler, yapmıyoruz çocuk de geç. Dimdik dur çarp lafı ağızlarına.

Eltimin bebeği olmuyor değil, olabilir ama eltim doktorun söylediklerine dikkat etmiyor. Benim en yakın arkadaşımın bebeği oldu ben çocuğa ölüyorum, kız bile söylüyor kullervo bu nasıl sevmek ablamdan çok seviyorsun diye. Kötü olmamak gerek, iyi bakmak, iyi düşünmek, iyi davranmak gerek ki iyi şeylerle karşılaşasın. Ama işte insanlar kötülüğü, kıskançlığı seçiyor...

Öyle tabi canım ama doktorun söylediklerine dikkat etmek hemen işe yaramıyor açıkcası yani muhtemelen bir sorun var canım . Sana Öner’im hazır olunca yapman ama eşinden eminsen çok da uzatma . Ben evlendim hemen istedim 4 sene olmadı şimdi dondurulmuş embriyolarım var kafam rahatladı denemeler yapıyorum yaşım daha 26 bir de . Ha bu 4 senede ülkeyi gezdim kariyerime baktım elbette güzel oldu ama zamanı geldi artık zira sağlık sorunları çıkınca 35 ten sonra özellikle imkansız oluyor

Eltim 3 senedir doktor doktor gezen bir insan, her doktor ona aynı cevabı verdiği halde adım atmıyor. Neyse kulaklarını daha fazla çınlatmayayım :)

Bizim borcumuz çok fazla olduğu için kısa dönemde bebek yapmak oldukça zorlar. Borç biraz hafifleyince deneyeceğiz. Büyük şehirde hayat şartları malum. Benim yaşım 28, eşimin de aynı. Embriyo dondurma olayını ben de araştırdım birkaç kere, birkaç doktorla da görüşeceğim bu konuda. Ailemde erken menopoz olduğu için biraz tetikteyiz aslında. Zor bir süreç sanırım, Allah sabır versin :)

Canım ne zaman isterse diyemiyor musunuz?

Su soylediklerinide hicbir kotu bisey yok. Gebelik olmadgni doktordan duysun daha iyi gidin birlkte..

Canım ne zaman isterse diyemiyor musunuz?

Kaynanama bu konuda fazlasıyla laf söyledim, sanırım olayın aslını kaçırdınız, kaynanam benim hamile olduğuma kendini inandırdı ve olmayan bebek için hazırlık yapıyor. Sorun sadece bu, 3 gebelik testi verdim eline 3ü de negatif, inanmadı, doktora gideceğiz yarın.

Daha kesesi görünmemiş bebek için hazırlık mı yapıyor? Hiç sağlıklı bir ruhsal durumda değil bence. Ayrıca bebek olduktan sonra da her şeye karışacağını tahmin etmek için de müneccim olmaya gerek yok gibi...

Ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım :) Ben hamile değilim, hamile kalmadım, korunuyoruz biz :) Aşağıda olayın nasıl başladığı var :)

"Şansıma o gelmeden önceki gün ofiste yediğim yemek dokundu bana, midem, bağırsaklarım hep birbirine girdi. Tuvaletten çıkamadım bütün gece. Hastaneye gitmeler serum yemeler derken zar zor toparladım kendimi. Kadına da gelme diyemedim.

Sabah annem ve kardeşim geldi, eşim şehir dışına çıkacaktı iş için annem de yalnız kalmamı istememiş. Öyle garip bir midem var ki böyle hastalanma/zehirlenme hallerinde en az 3 gün ara ara kusuyorum. Serum yesem bile midem toparlanamıyor uzun süre.

E tabi kaynanam gelince ve kustuğumu görünce teşhisimi hemen koydu. Hamileymişim! Duaları kabul olmuş! Erkek olsunmuş! Rüyasında görmüşmüş."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…