- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
Haddini bilmez terbiyesiz. Ister sigara icerim ister bira ister sarap ister ayran oyle degilmi? Bende sigara iciyorum
Evet soylememekte haklisiniz onu ilgilendirmez korunup korunmamaniz vs.
Esin iyi cevap vermis.
Oooohhh suanda varya icim soğudu . Senin adina :)
Kaynanam morardi,hatta esmer zaten,dahada siyahlasti telefonda patlattim bombayi ben sesi kesildi. Sonraki hafta evime geldi odaya cekti bana diyorki beslenmesine dikkat ediyor mu
Bende yooo etmiyor doktor ekmek yeme dedi ama yiyor dedim :).
Simdide sigara çıktı 2 gundur sigara iciyor desim cok bozuldu sinirlendi ve üzüldü. Dediki ah ah ne ekmegi ya babasi hic yemezdi ekmek bu dayilarina cekmis dedi
O gunde Allah in isi ya esimin icki icecegi tuttu annesinin önünde bira icti ve sigara :)
Ben icimden guluyorum bunlari izleyip keyifleniyorum
Daha da agzini acamaz. Savunamadi bile.
Allah hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin.
Siz biraz sakin mizaclisiniz sanirim anlatim tarzinizdan oyle anladim cok takmiyorsunuz kaynanayi,takmayin da zaten belliki baya cahil birisi.kadinlar üreme makin3si degil bunu bilmesi lazim neyseki oglu agzinin payini vermis.
Bir de teyze diye hitap ediyormussunuz. O da hosuma gitti ne yalan soyleyim :).
Kadınla ilk tanıştığımda saçlarım maviydi ve dudağıma piercing vardı (kaştaki ve burundakine ek olarak) kadın önce saçlara sonra yüze sonra dövmelere baktı nefesi kesildi. Benim oğluma da sen yakışırsın dedi. Oğlunun saçlar maşallah popoya kadar uzun <3 Nişan günü salona içki soktuk kola yerine içki içtik, kokuyu aldı ses edemedi. Sakinimdir, çok sakinimdir ama patladığımda tam patlarım. İstemeden önce bir kere patladım, oğluma tuzlu kahve yapmayacaksın yazık dedi, karışmayacaksın, kaynanalık yapmayacaksın X teyze dedim, konuşamadı. Ayy bi de telefonda mı söyledin? Keşke yüzünü de görseydin üff ne güzel olurdu :) Bırak sen deme bundan sonra bişey dediklerinin karşılığını yaşayarak görecek işte :)
Ay tabii ki teyze diyeceğim canım! Anne diyemem içimden gelmiyor :) Bozuluyor ama yağma yok.