• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu çocuk talepleri... Ah şu canım kayınvalidem...

Haddini bilmez terbiyesiz. Ister sigara icerim ister bira ister sarap ister ayran oyle degilmi? Bende sigara iciyorum
Evet soylememekte haklisiniz onu ilgilendirmez korunup korunmamaniz vs.
Esin iyi cevap vermis.
Oooohhh suanda varya icim soğudu . Senin adina :)
Kaynanam morardi,hatta esmer zaten,dahada siyahlasti telefonda patlattim bombayi ben sesi kesildi. Sonraki hafta evime geldi odaya cekti bana diyorki beslenmesine dikkat ediyor mu
Bende yooo etmiyor doktor ekmek yeme dedi ama yiyor dedim :).
Simdide sigara çıktı 2 gundur sigara iciyor desim cok bozuldu sinirlendi ve üzüldü. Dediki ah ah ne ekmegi ya babasi hic yemezdi ekmek bu dayilarina cekmis dedi
O gunde Allah in isi ya esimin icki icecegi tuttu annesinin önünde bira icti ve sigara :)
Ben icimden guluyorum bunlari izleyip keyifleniyorum
Daha da agzini acamaz. Savunamadi bile.
Allah hepimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin.
Siz biraz sakin mizaclisiniz sanirim anlatim tarzinizdan oyle anladim cok takmiyorsunuz kaynanayi,takmayin da zaten belliki baya cahil birisi.kadinlar üreme makin3si degil bunu bilmesi lazim neyseki oglu agzinin payini vermis.
Bir de teyze diye hitap ediyormussunuz. O da hosuma gitti ne yalan soyleyim :).

Kadınla ilk tanıştığımda saçlarım maviydi ve dudağıma piercing vardı (kaştaki ve burundakine ek olarak) kadın önce saçlara sonra yüze sonra dövmelere baktı nefesi kesildi. Benim oğluma da sen yakışırsın dedi. Oğlunun saçlar maşallah popoya kadar uzun <3 Nişan günü salona içki soktuk kola yerine içki içtik, kokuyu aldı ses edemedi. Sakinimdir, çok sakinimdir ama patladığımda tam patlarım. İstemeden önce bir kere patladım, oğluma tuzlu kahve yapmayacaksın yazık dedi, karışmayacaksın, kaynanalık yapmayacaksın X teyze dedim, konuşamadı. Ayy bi de telefonda mı söyledin? Keşke yüzünü de görseydin üff ne güzel olurdu :) Bırak sen deme bundan sonra bişey dediklerinin karşılığını yaşayarak görecek işte :)

Ay tabii ki teyze diyeceğim canım! Anne diyemem içimden gelmiyor :) Bozuluyor ama yağma yok.

Kız bacım ilaç kullanıyorum ben, e kocamın da yüzünü göremiyorum ki hamile kalayım :halay:hamilelik psikolojik olarak gerçekleşiyorsa olabilir ama bak:confused:
Valla hep diyorum bu forumda bir arkadas spiralle ve prezervatifle korunurken ikizlere hamile kaldi. Oluyor yani boyle seyler :KK70:

Birde sizin gelinlik konusu noldu. Istediginizi giyebildiniz mi?

Valla hep diyorum bu forumda bir arkadas spiralle ve prezervatifle korunurken ikizlere hamile kaldi. Oluyor yani boyle seyler :KK70:

Birde sizin gelinlik konusu noldu. Istediginizi giyebildiniz mi?

Oooo meraklı kullanıcı çok severim. Valla yıktım ortalığı istediğimi giydim hiç taviz vermedim :)

Eğer kazaya kurban gider de hamile kalırsam hayırlısıyla olur, ama şu an biraz zor bizim için :)

Bizde Kv ile bu tarz şeyler yüzünden tartıştık gibi birşey oldu şuan görüşmüyorum aramadım ama sinirlerim hala düzelmedi bende konu mu açsam diye düşünüyordum :sinirli:

Kadınla ilk tanıştığımda saçlarım maviydi ve dudağıma piercing vardı (kaştaki ve burundakine ek olarak) kadın önce saçlara sonra yüze sonra dövmelere baktı nefesi kesildi. Benim oğluma da sen yakışırsın dedi. Oğlunun saçlar maşallah popoya kadar uzun <3 Nişan günü salona içki soktuk kola yerine içki içtik, kokuyu aldı ses edemedi. Sakinimdir, çok sakinimdir ama patladığımda tam patlarım. İstemeden önce bir kere patladım, oğluma tuzlu kahve yapmayacaksın yazık dedi, karışmayacaksın, kaynanalık yapmayacaksın X teyze dedim, konuşamadı. Ayy bi de telefonda mı söyledin? Keşke yüzünü de görseydin üff ne güzel olurdu :) Bırak sen deme bundan sonra bişey dediklerinin karşılığını yaşayarak görecek işte :)

Ay tabii ki teyze diyeceğim canım! Anne diyemem içimden gelmiyor :) Bozuluyor ama yağma yok.

Vaaaay marjinal tiplersiniz he kari koca mavi sac falan :) süper !
Ay cok iyi yapmissin yalniz kaynanalik yapmayacaksin falan diye ayar vererek bayıldım :))
Bosver icinden gelmiyorsa anne demenin alemi yok zaten :)
Ben yanyana basbasa pek kalamiyorum kaynanayla ondan telefonda soledim ama kendi eve geldiginde beni odaya cekti sordu iste beslenmesine dikkat ediyormu vs. Esim kari gibi hep dibimizde çünkü :)
Yas kacti bu arada canim ben hic sakin degilim ama yasla degilde yapiyla alakali galiba cok asbaiyim ama bildim bileli kendimi asabiyim

şu hayatta bi benle eşimden bebek istenmiyor sanırım.....
zaten nerdeyse hiçbir aile üyemiz de memnun olmadı :KK34:
sizin kayınvalide kafayı yemiş olmalı.
bence bi tahlil yaptırıp sonucu getirip eline verin. ya da doktordan duysun o daha iyi.

Ne işi var kadının doktorda seninle

O inanırsa inansın

9 ay bekler Bebek çıkmayınca içinde kaldı herhalde sonra çıkacak der

Sana ne der geçerim

Ay çok güldüm! Kız Allah'ta seni güldürsün e mi! Cuma günü doktora gidecektik dayanamadım işten izin aldım yarın gidiyoruz. Hamile olmadığımı öğrenince ne yapacak merak ediyorum...
Dr bilmiyor der tezini savunmaya devam eder ne yapsın .

O inanırsa inansın

Sana ne der geçerim
Böyle tipler gelinleriyle usg ye girip doğmayan bebegi seviyorlar. Kac kere sahit oldum .Hatta bir defa gelin istemiyordu ama kadin benim torunum o dedi daldi iceri.

Bizde Kv ile bu tarz şeyler yüzünden tartıştık gibi birşey oldu şuan görüşmüyorum aramadım ama sinirlerim hala düzelmedi bende konu mu açsam diye düşünüyordum :sinirli:

Ay ne takıyorsun kafana tatlım? Boşver ya, senden değerli değil bak. Umursama :)

Vaaaay marjinal tiplersiniz he kari koca mavi sac falan :) süper !
Ay cok iyi yapmissin yalniz kaynanalik yapmayacaksin falan diye ayar vererek bayıldım :))
Bosver icinden gelmiyorsa anne demenin alemi yok zaten :)
Ben yanyana basbasa pek kalamiyorum kaynanayla ondan telefonda soledim ama kendi eve geldiginde beni odaya cekti sordu iste beslenmesine dikkat ediyormu vs. Esim kari gibi hep dibimizde çünkü :)
Yas kacti bu arada canim ben hic sakin degilim ama yasla degilde yapiyla alakali galiba cok asbaiyim ama bildim bileli kendimi asabiyim

Marjinallik diz boyu bizde canımcım. Benim annem eşimin arkadaşı gibidir, eşim hala kaynana gözüyle bakmaz anneme. Teyze bile demiyor efendim diyor. Kaynanam ilk günden bana anne diyeceksin! dedi yoo demeyeceğim benim annem var dedim :) Ya ama beslenmesine dikkat ediyor mu demek ne demek ya, adama her gün ballar, macunlar mı yedireceksiniz tövbe tövbe. Ben olsam yok etmiyor annecim gel sen besle dananı derdim. :halay:

28 yaşındayım ben :) İnatçıyımdır, eşimin burnundan getiririm sinirimle ama yeri gelince de sakin kalıp alttan alttan sokarım lafımı.

şu hayatta bi benle eşimden bebek istenmiyor sanırım.....
zaten nerdeyse hiçbir aile üyemiz de memnun olmadı :KK34:
sizin kayınvalide kafayı yemiş olmalı.
bence bi tahlil yaptırıp sonucu getirip eline verin. ya da doktordan duysun o daha iyi.

E niye istenmiyo ki? Amaaaan sanki onlar yapıyorsunuz. Siz sağlıkla alın da kucağınıza :) Negatif test verdim eline 3 tane yaptım yok yanlış bu diyor kadın.

O inanırsa inansın

Sana ne der geçerim

Ayy o 9 ayı burnumdan getirir hiç çekemem! Gelsin doktor söylesin inanmazsa inanmasın.

Dr bilmiyor der tezini savunmaya devam eder ne yapsın .

Böyle tipler gelinleriyle usg ye girip doğmayan bebegi seviyorlar. Kac kere sahit oldum .Hatta bir defa gelin istemiyordu ama kadin benim torunum o dedi daldi iceri.

Bence hastaneyi birbirine katacak yarın. Eşim de çalıştığı için gelemeyecek, bırakır kaçarım en olmadı.:110:

Ay ne takıyorsun kafana tatlım? Boşver ya, senden değerli değil bak. Umursama :)

Marjinallik diz boyu bizde canımcım. Benim annem eşimin arkadaşı gibidir, eşim hala kaynana gözüyle bakmaz anneme. Teyze bile demiyor efendim diyor. Kaynanam ilk günden bana anne diyeceksin! dedi yoo demeyeceğim benim annem var dedim :) Ya ama beslenmesine dikkat ediyor mu demek ne demek ya, adama her gün ballar, macunlar mı yedireceksiniz tövbe tövbe. Ben olsam yok etmiyor annecim gel sen besle dananı derdim. :halay:

28 yaşındayım ben :) İnatçıyımdır, eşimin burnundan getiririm sinirimle ama yeri gelince de sakin kalıp alttan alttan sokarım lafımı.

E niye istenmiyo ki? Amaaaan sanki onlar yapıyorsunuz. Siz sağlıkla alın da kucağınıza :) Negatif test verdim eline 3 tane yaptım yok yanlış bu diyor kadın.

Ayy o 9 ayı burnumdan getirir hiç çekemem! Gelsin doktor söylesin inanmazsa inanmasın.

Bence hastaneyi birbirine katacak yarın. Eşim de çalıştığı için gelemeyecek, bırakır kaçarım en olmadı.:110:
Aşırı sinirliyim valla bak

ne biliyim 6.5 sene evlilikten sonra bebek yapalım dedik, doğuma 40 gün kaldı haliyle hazırlıklar yaptık bişeyler aldık, babam beşiği gördü diyor ki zamanı gelince alınırdı :KK70:
teşekkür ederim. :)
ya sizin kayınvalide valla bi acayip. ama bu kadar özelinize müdahale ettirmemeniz lazım.
özellikle eşiniz önünü alsın bunun

ne biliyim 6.5 sene evlilikten sonra bebek yapalım dedik, doğuma 40 gün kaldı haliyle hazırlıklar yaptık bişeyler aldık, babam beşiği gördü diyor ki zamanı gelince alınırdı :KK70:
teşekkür ederim. :)
ya sizin kayınvalide valla bi acayip. ama bu kadar özelinize müdahale ettirmemeniz lazım.
özellikle eşiniz önünü alsın bunun

Babam kardeşimin beşiğini doğduğu gün almıştı, hiç unutmam. Duymayın insanları daha neler neler diyecekler, siz eşinizle, bebişle mutlu mesut yaşamaya bakın. Hele lohusalıkta sakın ama sakın duymayın, karıştırmayın kimseyi, siz ne kadar sakin, ne kadar mutlu olursanız bebiş o kadar iyi olur. Allah yüzünüzü hep güldürsün dilerim :)

Eşim sürekli susturuyor annesini, sürekli söylüyor hatasını ayıbını ama işte 60 yaşında kadın... Yarın bi gidelim de inşallah susacak hanımefendi ben de rahatlayacağım :)

Babam kardeşimin beşiğini doğduğu gün almıştı, hiç unutmam. Duymayın insanları daha neler neler diyecekler, siz eşinizle, bebişle mutlu mesut yaşamaya bakın. Hele lohusalıkta sakın ama sakın duymayın, karıştırmayın kimseyi, siz ne kadar sakin, ne kadar mutlu olursanız bebiş o kadar iyi olur. Allah yüzünüzü hep güldürsün dilerim :)

Eşim sürekli susturuyor annesini, sürekli söylüyor hatasını ayıbını ama işte 60 yaşında kadın... Yarın bi gidelim de inşallah susacak hanımefendi ben de rahatlayacağım :)

aman bir de hamile çıkma :rolleyes:

Bu tarz modelini de ilk kez okuyorum.
Israrın ötesinde bi durum sizin ki.
Ben cocuk için çok uğraştım.
Ameliyatlar, tüp bebek vs vs.
Eşimin tarafından kimse bilmez.
Görümcem arada arar abisini taciz eder resmen.
En sonunda bi gün demiş ki benim umudum var çocuğunuz olacak, yani aslında diyor ki herkes sizin çocuğunuzun olmadığını konuşuyor.
Oysa ki ben hamileyim gene de kimseye söylemiyoruz :)

Aşırı cahil bir kv var. Onunla konuşurken bin kere düşün öyle konuş sana tavsiye edebileceğim sadece bu. Resmen kadına buz kesildim Ya Allahım korusun kınamaya gülmeye gelmez

Bu tarz modelini de ilk kez okuyorum.
Israrın ötesinde bi durum sizin ki.
Ben cocuk için çok uğraştım.
Ameliyatlar, tüp bebek vs vs.
Eşimin tarafından kimse bilmez.
Görümcem arada arar abisini taciz eder resmen.
En sonunda bi gün demiş ki benim umudum var çocuğunuz olacak, yani aslında diyor ki herkes sizin çocuğunuzun olmadığını konuşuyor.
Oysa ki ben hamileyim gene de kimseye söylemiyoruz :)

Benimki hayal aleminde yaşayan bir kaynana sanırım. Ayy Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize. Çok zor süreçlerden geçmişsiniz, bundan sonrası çoook güzel olur dilerim :)

Aşırı cahil bir kv var. Onunla konuşurken bin kere düşün öyle konuş sana tavsiye edebileceğim sadece bu. Resmen kadına buz kesildim Ya Allahım korusun kınamaya gülmeye gelmez

Kaynanamla muhabbetim çok sınırlıdır. Haftada 1 kere ararım, 5 dakika konuşur yorgunum der kapatırım, özelimi anlatmam, genel konuşurum. Eve geldiğinde ya da biz gittiğimizde susar dinlerim, çok nadir muhabbet ederim. Genelde eşimle konuşur ama eşim de evliliğimiz hakkında anlatmaz hiçbir zaman. Daha nişanlıyken karar verdik evin içinde olanlar evde kalacak dışarı çıkmayacak diye, sağ olsun hiç üzmedi bu konuda beni :)

Back