Ah şu 20'likler

Sizin 20 yas disleriniz yari gomulu diye tabir edilen cinsten. Disinizin bir kismi agiz icine surmus diger kisminin uzerinde mukoza mevcut. Bu mukozanin alti bakteriler icin muhtesem bir yasam ortami. Hem sicak hem besin artigi dolu. Bu nedenle bu bolgede perikoronitis adi verilen enfeksiyonlarin yasanmasi isten bile degil. En mantiklisi gidip cektirmeniz olacaktir

Benmki çıkmadı dha doğrusu eti yarip çıkamıyor cunku içten ve yamuk. Alan bulamıyor kendine. Ameliyat olcm

1 ay önce sonuncusunu çıkardım. Çok rahatsiz etti cikarken. İlkini 18 yasinda cikarmistim Ama nispeten ilki daha kolay çıkmıştı.

Amman Allahım benımde sorunum şuan bu :) 1 tanesı patladı şüküler olsun :)
Ablalarım 26 yaşında 20 yaşında çıkmaya başlamış hala tam çıkmadı diyolar düşün yanı ..
Bırak kendı halıne baktın apse falan yapıyor git aldır..

Ben iki tane cektirdim ilkinde fena bir bas agrisi yasadim,dis okadar buyumus ki digerlerine baski yapmaya baslamis onu cektirdim doktor bi hafta sonra gel digerinide cekelim dedi ondandan kurtuldum.
Simdi sol altta var oda ara ara agri yapiyor carsamba gidiyorum kismetse.
Sizde vakit kaybetmeden gidin disciye cok agrimiyor merak etmeyin.

4 dişide gömülmüş ve iki iki çektirmiş biri olarak
Tamam biraz acıyor ama geçiyor, gidin aldırın
Yemek yiyemezsin dediler o gün için ben hart hurt et yedim
Kendimi kuzuyu süpüren Ezgi Sertel edasında buldum hatta o gece

inanır misin aynı durumdayım sol alttaki damağımda diş patlamış ama öndeki dişin dibinde öndeki dişe baskı uyguluyor çene altımdaki bezelerde şişti baş agrisi yapiyor bişeyde yiyemiyorum ameliyat olmak zorunda kalirsam diye korkuyorum ya

Daha 20 yaşına yeni gireceğim için hemen umutsuzluğa kapılmak istemedim ama, ileriki yıllarda da böyle devam ederse aldıracağım
Canım ben de 21 yasındayım benim 2 tanesi gömüktü onları aldırdım cünkü cıkmayacak dedi doktorum
2 tanesi tam cıkmıstı ama onları da aldırdım yani hepsi gitti sürekli apse oluyorlardı
Su an cok rahatım keske önceden aldırsaydım diyorum.
Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…