- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi MightyPineapple
-
Daha 20 yaşına yeni gireceğim için hemen umutsuzluğa kapılmak istemedim ama, ileriki yıllarda da böyle devam ederse aldıracağımsanırım o dişler daha çıkamayacak.gömük diş deniliyor.siz olmasanızda dişçiler neşterle kesip alıyorlar.benimde iki 20lik dişim gömük duruyor arada apse falan yapıyor.bir ara ben de aldırcam..
Ya yeri var gibi alttakilerin ama davul gibi şiş üstündeki et. Gömülü şu an bir kısmı20'lik dişler ağız yapısı içerisinde en gereksiz şeyler
Git aldır ve kurtul.
Çünkü fazladan yer kaplıyor.
Benim alt taraftakiler çıkmadı sadece sağ üstteki çıkmıştı, o da yamuk çıktığı için yanagimi kesip duruyordu gittim cektirdim kurtuldum
Diş çıkarken hic sorun yaşamadım çok şükür ağrısı sızısı olmadı ama alttakiler büyük ihtimal ağrılı çıkacak çünkü yer yok.
Ağrımaya başladığı an gidip aldırmayı düşünüyorum, kabir azabı gibi diş ağrısı
Ya yeri var gibi alttakilerin ama davul gibi şiş üstündeki et. Gömülü şu an bir kısmı
https://media.giphy.com/media/l2JHVQ63Pi8OyvQlO/giphy.gif
kk nın facebook sayfasında paylaşılmıştı . bütün gönderilere baktım buldum
Canım dış doktor ları ilk muayene için ücret bile almıyor. Ben 6 ayda bir gidiyorum. Anlattığın a göre zorluyor. Git bir öğren derimiyi geceler herkese. Şimdi derdim yirmilik dişlerim, çıkıyor mu çıkmıyor mu anlayamıyorum kendi kafalarına göre takılıyorlar.
1 yıldır en arkada diş etlerim şişip şişip acı vermeye başladı, üstteki dişlerimin ucu alttaki şişmiş etlere batıyor ve çenemi tam kapatamıyorum. Sonra iniyor, ara ara yine şişiyor. Ve bunca zaman dişlerin sadece alttan alttan uç kısımları çıktı.
Bu davul gibi şiş diş etleri beni öldürecek, alıp neşterle deşesim var tüm arka dişlerimi. Sizin nasıl oldu, ne kadar zamanda çıktı, acısı nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?