- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Mecburi bir gidişe benziyor sizinki,doğru mu anladım?dogru yurtdisi insanlar a guzel geliyo ama degil memleket gibisi yok
Cami avlusunda nasıl poponuzu avuçluyorlar? 5 yıl boyunca o civardaydım ve 5 yıl boyunca her gün caniye gittimc en en kalabalık olduğu zamanlarda bile cami avlusunda bulundum ama kimse de popomu avuçlamadı bence bu bahsettiğiniz doğru değil ve hoş da değil. İnsanlar popo avuçlamaya mı geliyor? Hem Araplar varsa ne olmuş ki? Önceden de Ruslar vardı. Hele Sultanahmet çevresinde Norveçli Koreli misyonerler kaynar durur. Ben buna kültür çokluğu diyorum. Kimseyi de ırkından dolayı kınayıp tacizci! Yaftası yapıştırmıyorum bence siz de yapmayın, hoş değil!gezmek için güzel diyenleri de bilmiyorum ki nereyi geziyorsunuz da memnun kalıyorsunuz?
geçen kızı sultanahmete götürdüm metrekareye 10 arap düşüyor hepsi de bağıra çağıra ve eline koluna hakim olmadan dolaşıyor, cami avlusunda poponuzu avuçluyorlar, kızı kollayacağım diye kendimi unuttum,
ayasofyaya girecektik 1 km kuyruk vardı,
topkapı sarayına giriş yetişkine 40 tl, harem için ayrıca 25, aya iriniye girmek isterseniz bir 25 tl daha veriyorsunuz,
neyse topkapıyı gezdik beşiktaşa kaçtık, orda da ne adım atacak yer var ne yemek yenecek...
arabayı üsküdara bırakmıştım, motorla üsküdara döndük, anadolu yakasının gözünü seveyim dedim yemek yedik eve attık kendimizi.
polonezköye gidersin 3 kişi bir yemek en az 200 tl o da yer bulursan,
bi anadolu kavağı falan kaldı keyif aldığım oralar dışında, hele de avrupa yakasında her yer leş, trafik, park sorunu, pis bir kalabalık...
taksim, asmalı hatta cihangir nişantaşı ölmüş bitmiş zaten.
gezmekten kasıt avm gezmekse evet çok güzel avm ler var o kadar
Cami avlusunda nasıl poponuzu avuçluyorlar? 5 yıl boyunca o civardaydım ve 5 yıl boyunca her gün caniye gittimc en en kalabalık olduğu zamanlarda bile cami avlusunda bulundum ama kimse de popomu avuçlamadı bence bu bahsettiğiniz doğru değil ve hoş da değil. İnsanlar popo avuçlamaya mı geliyor? Hem Araplar varsa ne olmuş ki? Önceden de Ruslar vardı. Hele Sultanahmet çevresinde Norveçli Koreli misyonerler kaynar durur. Ben buna kültür çokluğu diyorum. Kimseyi de ırkından dolayı kınayıp tacizci! Yaftası yapıştırmıyorum bence siz de yapmayın, hoş değil!
Janet,hani var ya bir şarkı,şimdi İstanbulda olmak vardı diye.Sürgün yıllarında yazılmış doğru biliyorsam.Konu sahibinin durumu ve psikolojisi ona benzer durumda sanıyorum.Gidiş sebebi haklı haksız bilemem,ama sokaktaki kedisini bile özlerdim ben de olsam.Siz nerede yaşıyorsunuz?
Janet,hani var ya bir şarkı,şimdi İstanbulda olmak vardı diye.Sürgün yıllarında yazılmış doğru biliyorsam.Konu sahibinin durumu ve psikolojisi ona benzer durumda sanıyorum.Gidiş sebebi haklı haksız bilemem,ama sokaktaki kedisini bile özlerdim ben de olsam.
Ben de İstanbul Üniversitesi mezunu ve önemli bir müzede Rehberim. Yani hayatımın çoğu orda geçti, geçiyor. Bırakın haftasonunu Ramazanda bile her gün bulundum adım atacak yer yokken. Bence o kalabalıkta el değmiştir taciz olduğunu düşünmüyorum. Demek istediğim budur.istanbul üniversitesi mezunuyum, üstüne yüksek lisans/ formasyon yıllarım beyazıtt, kapalıçarşı, sultanahmet, sirkeci bölgesinde geçti, başıma böyle bir şey gelmedi, gelmiş olsa alıp kızımı götürmezdim zaten, hem belki ben sallıyorumdur bir haftasonu gidip deneyin olur mu, bir de sizin deneyimlerinizi dinleyelim
Ben de İstanbul Üniversitesi mezunu ve önemli bir müzede Rehberim. Yani hayatımın çoğu orda geçti, geçiyor. Bırakın haftasonunu Ramazanda bile her gün bulundum adım atacak yer yokken. Bence o kalabalıkta el değmiştir taciz olduğunu düşünmüyorum. Demek istediğim budur.
Bana siyasi sebeplerle gibi gelmişti,iş sebebiyle gidiş, dönme umudunu da barındırır içinde,Allah kimseyi istemiyorsa vatanından ayırmasın,hele beni hiçeşi yurtdışında iş bulmuş.
çok ilginç demekki farklı Yerlerden bahsediyoruz bir gün öyle bir şey görmedim. Size denk gelmiş, talihsizlik.el kol çarpmasıyla ellemeyi ayırt edebiliyorum çok şükür, ama dediğim gibi çocuğu kucaklayıp uzaklaşmaya çalıştığımdan dönüp bakamadım bile arkama, sadece meydanda bolca ayılıp bayılan vardı cüzdanım çalındı, tacize uğradım vs vs diye, ben buna renk diyemiyorum, sadece karanlık diyebiliyorum maalesef, bakış açısı farkı işte...
çok ilginç demekki farklı Yerlerden bahsediyoruz bir gün öyle bir şey görmedim. Size denk gelmiş, talihsizlik.
Şurada tacize uğramış olamazsin demek fazla kesin konuşmak olmuyor mu? Sonuçta bir dünya, çeşit çeşit insan geliyor, o kadar kalabalik insanin oldugu yerde "kimse boyle birsey yapmaz" garantisini kimse veremez. Neden kabullenmek istemeyip "olmamıstır, eli çarpmistir" diye bu kadar direttiniz ki? Bence ilginç olan birsey yok.
Ha banane tabi ama belli bir ortami, bilmediginiz insanlari bu kadar savununca yorum yazmak istedim niyeyse. Orada siz hergun bulunuyor olabilirsiniz ama hergun ayni insanlar gelmiyor.
çok ilginç demekki farklı Yerlerden bahsediyoruz bir gün öyle bir şey görmedim. Size denk gelmiş, talihsizlik.
Çünkü orası cami ve Arapların nerdeyse hepsi namaz kılmaya geliyor ve polisler güvenlik görevlileri var. Namazı boşverin ama bakın yaklaşık 7 yıldır her gün bulundum nerdeyse ve bir gün ne tacize uğrayan gördüm ne de uğradım. Bu sebeple çok şaşırdım. Yani olay bundan ibaret. Gece 12lere kadar kaldığım da oldu. Diyorum sadece talihsizlik ama çok şaşırdığım bir talihsizlik.Şurada tacize uğramış olamazsin demek fazla kesin konuşmak olmuyor mu? Sonuçta bir dünya, çeşit çeşit insan geliyor, o kadar kalabalik insanin oldugu yerde "kimse boyle birsey yapmaz" garantisini kimse veremez. Neden kabullenmek istemeyip "olmamıstır, eli çarpmistir" diye bu kadar direttiniz ki? Bence ilginç olan birsey yok.
Ha banane tabi ama belli bir ortami, bilmediginiz insanlari bu kadar savununca yorum yazmak istedim niyeyse. Orada siz hergun bulunuyor olabilirsiniz ama hergun ayni insanlar gelmiyor.
İnsanlar olmadığı yeri güzel sanar. Sanki o olmadığın yerlere gitsen mutlu olacakmissin gibi gelir... o yerlere çok gittim çok yaşadım yeniden sıfırdan binbir hayaller. .. sorunun yaşadığım fakat sevemedigim için terkettigim yerde değil kafamda olduğunu anladım... Zira insan kendi içinde mutlu değilse sandıkları yerler hayatlar mutlu etmiyor insanı... seni olduğun yerlere düşman eden başka yerleri yasanilir harika gösteren eksiklik neyse onu bi irdele...Istanbul de yasayanlar ne kadzr sanslisinizzzzzz yerinizde olmk isterdim
Hee namaz kılmaya gelen taciz etmiyor yani.. Hiç haber izlemiyor musunuz? Onlarca erkek çocuğuna her pisliği yapanlar da namaz kılıyordu o evlerde. Hiç kimseyi namaz ahlaklı yapmaz alkol mini etek vs de ahlaksız. Artık lütfen lütfen çıkın şu kafalardan.Çünkü orası cami ve Arapların nerdeyse hepsi namaz kılmaya geliyor ve polisler güvenlik görevlileri var. Namazı boşverin ama bakın yaklaşık 7 yıldır her gün bulundum nerdeyse ve bir gün ne tacize uğrayan gördüm ne de uğradım. Bu sebeple çok şaşırdım. Yani olay bundan ibaret. Gece 12lere kadar kaldığım da oldu. Diyorum sadece talihsizlik ama çok şaşırdığım bir talihsizlik.
Ay nereye çektiniz. Pes! Neyse ben dini meselelere girmek istemiyorum. Bahsettiğimiz din değil çünkü. Ben imam değilim Rehberim! Selametle.Hee namaz kılmaya gelen taciz etmiyor yani.. Hiç haber izlemiyor musunuz? Onlarca erkek çocuğuna her pisliği yapanlar da namaz kılıyordu o evlerde. Hiç kimseyi namaz ahlaklı yapmaz alkol mini etek vs de ahlaksız. Artık lütfen lütfen çıkın şu kafalardan.
Çünkü orası cami ve Arapların nerdeyse hepsi namaz kılmaya geliyor ve polisler güvenlik görevlileri var. Namazı boşverin ama bakın yaklaşık 7 yıldır her gün bulundum nerdeyse ve bir gün ne tacize uğrayan gördüm ne de uğradım. Bu sebeple çok şaşırdım. Yani olay bundan ibaret. Gece 12lere kadar kaldığım da oldu. Diyorum sadece talihsizlik ama çok şaşırdığım bir talihsizlik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?