ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

Cami avlusunda nasıl poponuzu avuçluyorlar? 5 yıl boyunca o civardaydım ve 5 yıl boyunca her gün caniye gittimc en en kalabalık olduğu zamanlarda bile cami avlusunda bulundum ama kimse de popomu avuçlamadı bence bu bahsettiğiniz doğru değil ve hoş da değil. İnsanlar popo avuçlamaya mı geliyor? Hem Araplar varsa ne olmuş ki? Önceden de Ruslar vardı. Hele Sultanahmet çevresinde Norveçli Koreli misyonerler kaynar durur. Ben buna kültür çokluğu diyorum. Kimseyi de ırkından dolayı kınayıp tacizci! Yaftası yapıştırmıyorum bence siz de yapmayın, hoş değil!

istanbul üniversitesi mezunuyum, üstüne yüksek lisans/ formasyon yıllarım beyazıtt, kapalıçarşı, sultanahmet, sirkeci bölgesinde geçti, başıma böyle bir şey gelmedi, gelmiş olsa alıp kızımı götürmezdim zaten, hem belki ben sallıyorumdur bir haftasonu gidip deneyin olur mu, bir de sizin deneyimlerinizi dinleyelim

ha ek olarak, ordaki devriye polislere de sorabilirsiniz, tacize uğrayan, cüzdanı telefonu çalındı diye ağlayanlar öbek öbek oturmuş polisler perişan olmuştu... gerçi onlar da abartabilir, gidin görün bence :)

Nerede yasadiginiz hakkinda bir fikrim yok ama tereddutsuz yer degistirebilirim sizinle. Kalabaligi, stresi, pahaliligi... Ne dersiniz?

Siz nerede yaşıyorsunuz?
Janet,hani var ya bir şarkı,şimdi İstanbulda olmak vardı diye.Sürgün yıllarında yazılmış doğru biliyorsam.Konu sahibinin durumu ve psikolojisi ona benzer durumda sanıyorum.Gidiş sebebi haklı haksız bilemem,ama sokaktaki kedisini bile özlerdim ben de olsam.

eşi yurtdışında iş bulmuş.

Ben de İstanbul Üniversitesi mezunu ve önemli bir müzede Rehberim. Yani hayatımın çoğu orda geçti, geçiyor. Bırakın haftasonunu Ramazanda bile her gün bulundum adım atacak yer yokken. Bence o kalabalıkta el değmiştir taciz olduğunu düşünmüyorum. Demek istediğim budur.

el kol çarpmasıyla ellemeyi ayırt edebiliyorum çok şükür, ama dediğim gibi çocuğu kucaklayıp uzaklaşmaya çalıştığımdan dönüp bakamadım bile arkama, sadece meydanda bolca ayılıp bayılan vardı cüzdanım çalındı, tacize uğradım vs vs diye, ben buna renk diyemiyorum, sadece karanlık diyebiliyorum maalesef, bakış açısı farkı işte...

Gercekten hayalperestmişsin. Istanbuldan tasindik tam ohh kurtuldum dedim kiiii 1 sene sonra eşime cok guzel bir iş geldi. Mecbur tipis tipis geri Istanbula döndük. Millet burdan gitmeye ugrasiyor.

Dün esimle nereye gitsek napsak diye konusuyorduk. Orasi kalabalik olur, burada trafik vardir derken bugun attik kendimizi Istanbul dişina. :) Mis gibi oldu. Millet firsatini buldukca il disina kaciyor siz gelmeye calisiyorsunuz.

:))) İş, maaş olarak iyi bir getirisi yoksa, istanbulun kalabaligini ve bunaltisini cekmenin hiç ama hiç bir alemi yok.
Not: Toplu tasima kullanmiyorum. Hergun toplu tasima kullananlari dinle birde ozaman gör.

çok ilginç demekki farklı Yerlerden bahsediyoruz bir gün öyle bir şey görmedim. Size denk gelmiş, talihsizlik.

Istanbula zaman zaman gezmeye gideriz.Hiç orada yaşamayı hayal etmedim heryer tıklım tıkış sürekli bir curcuna.

Son gidisimiz 2 ay önceydi 4-5 gün kalmak yetip arttı bana.

Hele sultan ahmette insan bi huzur bulamıyor yav içler acısı bi durum var orada.

çok ilginç demekki farklı Yerlerden bahsediyoruz bir gün öyle bir şey görmedim. Size denk gelmiş, talihsizlik.

Şurada tacize uğramış olamazsin demek fazla kesin konuşmak olmuyor mu? Sonuçta bir dünya, çeşit çeşit insan geliyor, o kadar kalabalik insanin oldugu yerde "kimse boyle birsey yapmaz" garantisini kimse veremez. Neden kabullenmek istemeyip "olmamıstır, eli çarpmistir" diye bu kadar direttiniz ki? Bence ilginç olan birsey yok.
Ha banane tabi ama belli bir ortami, bilmediginiz insanlari bu kadar savununca yorum yazmak istedim niyeyse. Orada siz hergun bulunuyor olabilirsiniz ama hergun ayni insanlar gelmiyor.

Bizim ulkemizde kadin tacize ugramaz zaten, ya yanlis anlamis ya kendi kasinmistir, ben de kucagimda 6 yasinda 20 kiloluk cocukla kendimi disari atmaya calisan 35 yasinda bir kadin olarak hayal gucumu konusturdum herhalde...

Çünkü orası cami ve Arapların nerdeyse hepsi namaz kılmaya geliyor ve polisler güvenlik görevlileri var. Namazı boşverin ama bakın yaklaşık 7 yıldır her gün bulundum nerdeyse ve bir gün ne tacize uğrayan gördüm ne de uğradım. Bu sebeple çok şaşırdım. Yani olay bundan ibaret. Gece 12lere kadar kaldığım da oldu. Diyorum sadece talihsizlik ama çok şaşırdığım bir talihsizlik.

Istanbul de yasayanlar ne kadzr sanslisinizzzzzz yerinizde olmk isterdim
İnsanlar olmadığı yeri güzel sanar. Sanki o olmadığın yerlere gitsen mutlu olacakmissin gibi gelir... o yerlere çok gittim çok yaşadım yeniden sıfırdan binbir hayaller. .. sorunun yaşadığım fakat sevemedigim için terkettigim yerde değil kafamda olduğunu anladım... Zira insan kendi içinde mutlu değilse sandıkları yerler hayatlar mutlu etmiyor insanı... seni olduğun yerlere düşman eden başka yerleri yasanilir harika gösteren eksiklik neyse onu bi irdele...

Hee namaz kılmaya gelen taciz etmiyor yani.. Hiç haber izlemiyor musunuz? Onlarca erkek çocuğuna her pisliği yapanlar da namaz kılıyordu o evlerde. Hiç kimseyi namaz ahlaklı yapmaz alkol mini etek vs de ahlaksız. Artık lütfen lütfen çıkın şu kafalardan.

Ay nereye çektiniz. Pes! Neyse ben dini meselelere girmek istemiyorum. Bahsettiğimiz din değil çünkü. Ben imam değilim Rehberim! Selametle.

http://www.haberturk.com/gundem/hab...rsa-sultanahmet-tacizcisi-2-yil-hapis-yatacak
http://www.turizmhaberleri.com/haberayrinti.asp?ID=24872
http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/bes-yasinda-cocuga-cinsel-saldiri-786131/
http://www.milliyet.com.tr/turist-olarak-geldiler-camide-gundem-2521098/
https://www.marasgundem.com/ozel-ha...-camiine-dadanan-hirsiz-yakalandi-551233h.htm

sultanahmet taciz yazıp aratınca karşıma çıkan ilk haberler bunlar, ki birinde şikayetçiler turist rehberleri...
caminin içinde namaz esnasında hırsızlık yapanların kamera kayıtları da mevcut,
ve yine sultanahmetle ilgili eski tarihli bir haber:
"Sultanahmet Camii, heryıl binlerce yabancı konuk tarafından ziyaret ediliyor. Özelilkle Ramazan aylarında camideki ziyaretçi trafiği daha da artıyor. Türkiye'ye gelen konuk devlet adamları da Sultanahmet'i görmeden ülkelerine dönmüyorlar. Bu kadar gözönünde olan tarihi cami iyi bir şekilde korunabiliyor mu?
Bu soruya yakın bir zamana kadar evet diyebilmek mümkün değildi. Sultanahmet'i ziyarete gelenlerin özellikle de turistlerin güvenliği yoktu. Cami avlusunda turistlere yönelik gasp, hırsızlık ve taciz olaylarına sıkça rastlanıyordu. Bunların yanısıra bir de seyyar satıcıların çokluğu Sultanahmet'i ziyaretçiler için adeta kabusa dönüştürüyordu...."
ben de yıllarınızı o bölgede geçirip bunların hiçbirni okumamanıza, duymamanıza, görmemenize çok şaşırdım şu anda.
ve ne acı, kadınlar kulubunde bile yanımda çocuğumla tacize uğradığımı söylediğimde şaşkınlıkla karşılanıyorum... boşuna değil genç kızların bu kadar tacize "kimse bana inanmaz" diye sessiz kalması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…