ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

Doğduğumdan beri istanbuldayım akşam 6 da çıkıyorum 8 de evdeyim sabah gün aydınlanmadan çıkıyorum günde 4 saatim trafikte geçiyor. Kiralar pahalı yaşam pahalı. Güvenli değil eşimle istanbul dışında yaşamanın hayallerini kuruyoruz.

Aynen,istanbulda yaşayıp boğaziçini görememiş insanlar var.Ben de çok seviyorum İstanbulu,gözbebeğimiz,fakat yaşadığım şehirde her ilçeden merkeze ulaşım taş çatlasa 40dk,çoğu 20 dkyı geçmez.
Gezmek görmek ara sıra olan bir şey,günlük hayatın kolaylığı daha önemli...

Pff Amerikada yaşıyorsun artık şanslı olan sensin ama nerde habire mızmızlan bakalım.
İstanbula da gelsen ay ne çok şanslısınız siz küçük şehirde yaşayan insanlar burası hep kalabalık dersin sanki bilmiyoruz seni!

Ay Amerika ya gitti mi ?
Ben hala Ankara Sincan da diye biliyorum

Amerikada olup istanbula mi ozenmis bende sandim koyde falan yasiyor tovbe tovbe.

bir kaç defa gittim. yaşanacak yer değil malesef şartları çok zor.. sadece gezmek için güzel yaşamak için değil.

bir kaç defa gittim. yaşanacak yer değil malesef şartları çok zor.. sadece gezmek için güzel yaşamak için değil.

İstanbul' da metrekareye 36382027363739297363 insan düşüyor. Bir daha düşün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…