- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Son bir dairemiz var,çok şanslısınız,kaçırmayınkesinlikle öyle . Ah ne şanslısınız diyip sizi de kıskanayım ben bi köşede
Aynen,istanbulda yaşayıp boğaziçini görememiş insanlar var.Ben de çok seviyorum İstanbulu,gözbebeğimiz,fakat yaşadığım şehirde her ilçeden merkeze ulaşım taş çatlasa 40dk,çoğu 20 dkyı geçmez.İstanbulu sevmek ayri bir sey orda yasamak ayri. Her sevdiginle birlikte yasayamiyorsun ki. Ben de cok severim ama bursada yasamaktan memnunum. İstanbulun tarihi dokusunun,universitelerinin,kafelerinin,guzelim sokaklarinin orada her gun calismak,3 saatini yolda gecirmek ve hayat mucadelesi icinde gecinmek zorunda olanlara her saniye bir hayri dokunmuyor malesef biraz mantikli olmak lazim bu nedenle. Siz de istanbulu seviyorsaniz ayarlarsiniz yerinizi gider tatilinizi orda yapar sevdiginiz guzelliklerinden istifade edersiniz olur biter
Evler de ucuz diyollaSon bir dairemiz var,çok şanslısınız,kaçırmayın
Ay Amerika ya gitti mi ?Pff Amerikada yaşıyorsun artık şanslı olan sensin ama nerde habire mızmızlan bakalım.
İstanbula da gelsen ay ne çok şanslısınız siz küçük şehirde yaşayan insanlar burası hep kalabalık dersin sanki bilmiyoruz seni!
Bir önceki konusunda demiş ama inanasım da gelmiyor artık her gün aynı muhabbetler. İnsan bu kadar mı hayatı kendine zindan eder yarabbim!!!Ay Amerika ya gitti mi ?
Ben hala Ankara Sincan da diye biliyorum
Ucuz vallahi,muhitine göre değişir ama,örneğin kartepeye yakın,aynı zamanda merkeze 15 dk mesafede sıfır daireler ve dublexler 200 ve civari,3+1 üstelikEvler de ucuz diyolla
Amerikada olup istanbula mi ozenmisPff Amerikada yaşıyorsun artık şanslı olan sensin ama nerde habire mızmızlan bakalım.
İstanbula da gelsen ay ne çok şanslısınız siz küçük şehirde yaşayan insanlar burası hep kalabalık dersin sanki bilmiyoruz seni!
Ayyy orayı kaçırmışım.Bir önceki konusunda demiş ama inanasım da gelmiyor artık her gün aynı muhabbetler. İnsan bu kadar mı hayatı kendine zindan eder yarabbim!!!
Ağzın bal yesin
Bir de Ankara candır
Eryaman ı diyosun yaniahaha ankaranın en güzel yeri istanbula giden yoludur
Eryaman ı diyosun yani
Ay iyi sevmeyin ben severim
Ankara'nında fışkiyeli havuzları vargitmesekte görmesekte deniz var bilmek lazım
melihte var ona göre gitgitmesekte görmesekte deniz var bilmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?