ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

Arkadaşım ben size tacize uğramadınız demiyorum, o bölgede böyle bir şey duymadığım ve görmediğim için şaşkınlığımı söylüyorum. Haber okumam izlemem.
Ve bana böyle bir şey olsa direk kıyameti kopartır şikayet ederim. Eğer siz susarsanız yapan buna devam edecektir. Susup kaçmak yerine o kişiyi rezil edip hemen ilerdeki polislere teslim edebilirdiniz. Suçu sizde aramıyorum zira öyle pis bir zihniyetim yok. Daha fazla da uzatmak istemiyorum. Sevgiler.

neyse artık öğrenmiş oldunuz bidaha şaşırmaz, ama onlar namaz kılmaya geliyor kimseyi taciz etmezler demezsniz, çünkü cidden çok kırıcı oluyor, sanki uydurmuşum gibi...
ayrıca evet şikayet etmedim çünkü az önce dediğim gibi, içerdeki o kargaşayı ve ağlayan kadınları görünce, tek düşündüğüm çocuğu kucağıma alıp çıkmak oldu, dönüp bakmadım bile arkamdaki kadın mı erkek mi, in mi cin mi... keşke yanımda biri daha olsa ya da çocuğum daha büyük olsaydı da hesap sorabilseydim, neyse.
size de iyi haftasonları.

Hanımlar zaten konu olmaması gereken bir bölümde yani BDV'deydi taşıdım ama namazdı, dindi derken kavga olmasın lütfen, zaten dini içeriğe girebilecek hertürlü yorum yasak.

İstanbul'da taciz olayları çok yaşanıyor maalesef, 15'inden sonra toplu taşıma araçlarına binerken yanımda taşımam gereken zorunlu demirbaşım toplu iğneyi hatırlayınca abarttığımı zannetmiyorum, koca koca amcaların yer yokmuşcasına üstüme üstüme geldiklerini, toplu iğneyi saplayınca uzaklaştıklarını düşününce İstanbul ve taciz anılarım depreşti.

İstanbul gezmelik güzel, 40 yıl yaşayıp sonra terk etmiş biri olarak soruyorum, nesi cazip geliyor size? Gasp, taciz, fahiş ev kiraları, pahalılık, kalabalık, trafik yoğunluğu, şimdiler de servis arabası arızalandı gerekçeşiyle çocuk kaçırma, yol vermedin, yan baktın cinayetleri?
Kabahat şehrin değil, şehir güzel ama alabileceğinden fazla insan yaşamaya niyetlenince şehir bile isyan etti artık.

Camiye diye gelip hirsizlik yapan insanlar var. Camiye geliyorlar diye oradaki herkesten emin olamayiz. Siz bunca zaman yasamamissiniz umarim yasamazsiniz tabi ama basiniza gelmemesi o bolgede boyle birseyin olamayacagi, olmadigi anlamina gelmez. Bu durumda kadini yalanci çıkartmaya gerek yok bence. Yaşamış olabilir gercekten. Herneyse konudisina ciktik iyice.

Güzelim İzmirim'i bile bozdular.
Her yer insan her yer kalabalık.
Trafik olmayan şehirde İstanbul'u aratmayacak trafik var artık.
İstanbul'da yaşamayı hayal bile edemiyorum, o sıkışıklıkla insan boğulur.

Biz kizkiza istanbula gidip yari ciplak istiklal caddesinde geziyorduk sabahlara kadar. Evet laf atan oldu ama elle kolla taciz eden olmadi cok sukur. Simdi dusunuyorum ben o saatlerde orda napmisim diye otelimizde tarlabasindaydi. Yurtdisindan gelip 28 yasimda ilkkez bi travesti gormustum istanbul dunyanin en muhtesem sehri olsada yasanacak yer degil hele su son yillar kimin ne oldugu belli degil. Sultanahmetde yada eminönünde gezerken gözüm sirtcantalarinda, bomba patlicakmi olucemmi diye dusunuyorum. Paranoyak oldum iyice. Trafikten bahsetmek bile istemiyorum saka gibi cunki. Cok degisti guzel istanbulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…