ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

tarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum
Sen bi istanbul trafiğine gir de o zaman böyle düşünür müsün bakalım şaka bir yana evet tarihi dokusu müzeleri camileri tepeleri az insan olsa çok güzel olurdu ama yok maalesef

Evet öylemiş
Son 3 senedir gitmedim ama eşim arada gittiğinde "eskisi gibi değil artık"diyor
Yazık
Eve t ben de bir kaç yıl aradan sonra tekrar taşındım Ankara’ya , ama Kızılay’a gitmek bile istemiyorum nasıl severdim eskiden yedi sekiz yıl önceden çok çık güzeldi .. öyle özlüyorum ki o günleri , geçenler de iş çıkışı bi indim kardeşimle kapana kısıkmış gibi oldum bi saat durmadan döndük kalabalıktan ne yapacağına da karar veremiyor insan , Artık herkes az çocuk yapmasına rağmen bu kalabalıklar da meyim nesi heryerde anlam veremiyorum

İstanbula sadece gezmek için gidiyorum yaşamak için çok kalabalık bence gezerken bile boğuluyorum eşimle en son gidişimizde hem gezdik hem bu konuşmaları yaptık keşke biraz az insan olsaydı gezmek bile ayrı bir çile

Bir süre yaşadım orada, Allah aratmasın ama o süre bana yetti yaşayan yaşasın artık kimse de göç etmesin valla yazık.

Ahh ahhh öyle şanslısınız ki üzülüyorum

Haha kinaye yapıyorsunuz sanırım? :)
Istanbul artık eski istanbul değil malesef.
Tek başına sokakta dolaşamaz hale geldiğin, adım başı bilmem nerden göç eden garip garip tiplerin, hırboların dolu olduğu, her tarafta çöp yığınlarının hüküm sürdüğü, tarihi binaların bile sprey boyalar ile boyanıp tinerci yatağı olduğu, hile hurda ile arabasına binen şoforün turistleri kazıkladığı ve belki tecavüz edip katlettiği bir istanbul oldu maalesef
Gelmeyin arkadaşım gelmeyin.
Bura CEHENNEM!

Gezmek için çok güzel bir şehir ama yaşamak için değil. Biz yazları tatile gidiyoruz İstanbul'a. Çoğunu yürüyerek geziyoruz bir çok yeri. Çok güzel oluyor. Ama orada yaşamak istemezdim. Derdini çeken olmaktansa arada gidip sefasını süren olmayı tabi ki tercih ederim :)

Bosuna uzulme. Mesele sokaklari gormekse 1 hafta gel gez gor. O sokaklari gezmek icin gunde 4 saatini trafige verebilirsin ancak. He gezerken cuzdanini çarpmazlarsa ne ala. Ya da bomba patlamazsa.

Merak etme Istanbul cok matah birsey degil. Dogma buyume Istanbulluyum gezdigim yer sayisi cok degildir.

kesinlikle öyle . Ah ne şanslısınız diyip sizi de kıskanayım ben bi köşede

tarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum
Valla ben 1 hafta kaldim orda lanet ettim :) gozunu seveyim eskisehirin :)

İstanbulu sevmek ayri bir sey orda yasamak ayri. Her sevdiginle birlikte yasayamiyorsun ki. Ben de cok severim ama bursada yasamaktan memnunum. İstanbulun tarihi dokusunun,universitelerinin,kafelerinin,guzelim sokaklarinin orada her gun calismak,3 saatini yolda gecirmek ve hayat mucadelesi icinde gecinmek zorunda olanlara her saniye bir hayri dokunmuyor malesef biraz mantikli olmak lazim bu nedenle. Siz de istanbulu seviyorsaniz ayarlarsiniz yerinizi gider tatilinizi orda yapar sevdiginiz guzelliklerinden istifade edersiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…