- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Sen bi istanbul trafiğine gir de o zaman böyle düşünür müsün bakalımtarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum
Ankara’da eskisi gibi değil sanki ya aşırı kalabalık üstüme üstüme geliyor boğuluyorum artıkAğzın bal yesin
Bir de Ankara candır
Evet öylemişAnkara’da eskisi gibi değil sanki ya aşırı kalabalık üstüme üstüme geliyor boğuluyorum artık
Eve t ben de bir kaç yıl aradan sonra tekrar taşındım Ankara’ya , ama Kızılay’a gitmek bile istemiyorum nasıl severdim eskiden yedi sekiz yıl önceden çok çık güzeldi .. öyle özlüyorum ki o günleri , geçenler de iş çıkışı bi indim kardeşimle kapana kısıkmış gibi oldum bi saat durmadan döndük kalabalıktan ne yapacağına da karar veremiyor insan , Artık herkes az çocuk yapmasına rağmen bu kalabalıklar da meyim nesi heryerde anlam veremiyorumEvet öylemiş
Son 3 senedir gitmedim ama eşim arada gittiğinde "eskisi gibi değil artık"diyor
Yazık
Ahh ahhh öyle şanslısınız ki üzülüyorumIstanbula gittim ve hicte sevmedim.
Cok ama cok kalabalik.
1 sehirde 17/18 milyon insan nasil olabilir? Nasil sigarlar 1 sehre?
Hollandanin tum sehirlerle toplam nufusu 18 milyondur. Rahat rahat yasiyoruz burda.
Istanbul 1.500 km kare. Hollanda 41.500 km kare.
Bknz: 40 kati daha kucuk bi capa, ayni sayi adami sigdirmaya calismak.
Turkiyem bi baskadir, ama istanbulda yasamak istemezdim.
Antalya güzel de Ankara ı-ıhhAğzın bal yesin
Bir de Ankara candır
Antalya candir :)
Asıl Kocaeli candırAğzın bal yesin
Bir de Ankara candır
Biri doğduğum biri doyduğum yerAntalya güzel de Ankara ı-ıhh
kesinlikle öyle . Ah ne şanslısınız diyip sizi de kıskanayım ben bi köşedeAsıl Kocaeli candırÇıkarsın yola,1 saati geçerken İstanbuldasın,gezersin istediğin yerleri,ya da arkadaş akraba ziyaret edersin,yeğenlerini seversin,sonra trafiğin olmadığı,sessiz sakin şehrine geri dönersin oooohhh
Valla ben 1 hafta kaldim orda lanet ettim :) gozunu seveyim eskisehirin :)tarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?