• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

Tabi çalışmaktan koşturmacadan trafikten fln fırsatı olan varsa zevk duyuyordur istanbul’dan.
zira değil gezmek bir iş için bile yola çıkarken Geniş geniş düşündürebiliyor.
Şimdi ben buraya niçin çıktım neden çıktım nasıl çıktım ? Gördünüz yürüdüm ve çıktım.

ya istanbulun neyini seviyosunuz allahaskina, trafigi ayri dert insani ayri dert. 7 sene oldu buradayim, en ufak bir firsat cikinca karsima kacacagim guzel Izmir'ime

Su anda tasadigim yerden o kadar memnunum ki. Be trafik cile si be gurultu ilcenin merkezine 15 dk ile 1.5 saat yani istedigim ab heryerdeyim. Ama mesela pazarlari sessiz likle uyanmak bence araba gurultuleriyle uyanmaktan cok cok guzel...

Galiba fazla dizi izliyorsunuz. Onlarin gercek hayatla ilgisi yok :) bende istanbula cok özenirdim buarada almanyada yasiyorum. 5 yil önce ilk defa gittim gördüm. Meger benim yasantim negüzelmis... istanbulda Temizlik titizlik yok, caliskanlik yok, dürüstlük yok, samimiyet yok, düzen yok, kural yok....

20 yıl İstanbul'da yaşayıp son 2 yıldır Avusturya'da yaşıyorum. İstanbul olarak değil Türkiye olarak bakarsam Ülkem gibisi yok. Ama 20 yıl istanbulda yaşamış biri olarak yaşanacak değil gezilecek şehir diyorum. Hele ki burda rahat ulaşıma alışıp istanbula geldiğimde trafigi bin kat işkence geliyo. Çok seviyorsan gezmeye tatile gel ama yaşayanlara sorarsan çok şans olmadığını göreceksin :)

insanlar istanbuldan ya nefret eder ya aşırı sever arası yok :KK48: ben de bikaç günlüğüne gittiğim zaman ay ne kadar güzel ya ne kadar şanlısınız falan diyorum. ama bi süre sonra allahım bu trafik ne diyosun bi yerden biyere gitmek bi sürü para ve zaman kaybı. yaşamak istemezsim uzun sureli gezmek için güzel :KK48:

Düğün öncesi havaalanına gitmem gerekiyordu,kuzenimi almaya gittim anadolu yakasından avrupa yakasına gittim yani.. kuzenim ispanyadan 4 saatte geldi,ben sabah 12 de evden çıkmıştım,git gel akşam 8 buçuk olmuştu bide üstüne üstelik çocuk beni yarım saat havaalanında beklemişti :bicak:

insanlar istanbuldan ya nefret eder ya aşırı sever arası yok :KK48: ben de bikaç günlüğüne gittiğim zaman ay ne kadar güzel ya ne kadar şanlısınız falan diyorum. ama bi süre sonra allahım bu trafik ne diyosun bi yerden biyere gitmek bi sürü para ve zaman kaybı. yaşamak istemezsim uzun sureli gezmek için güzel :KK48:
Ben konu sahibinin derdini anladım sanırım.Ve yakın zamanda gelme ümidi de yok.Belki İstanbulludur ve memleketini bir daha göremeyeceği için üzülüyordur.Gidiş sebebi haklı mı haksız mı bilemem ama,memleket özlenir tabi,çok normal.
Bir yazar demişti ki,uçakla türki ülkelerin üzerinden uçuyorduk.Aşağısı o kadar taşlık ve çorak görünüyordu ki.Buralarda yaşayanlar nasıl dayanıyor diye düşünüyordum ki,yanımdaki adamın aşağıya bakarak ağladığını gördüm."Aaah benim cennet gibi yurdum"Memleket yani,ötesi var mı:110:

gezmek için güzel diyenleri de bilmiyorum ki nereyi geziyorsunuz da memnun kalıyorsunuz?
geçen kızı sultanahmete götürdüm metrekareye 10 arap düşüyor hepsi de bağıra çağıra ve eline koluna hakim olmadan dolaşıyor, cami avlusunda poponuzu avuçluyorlar, kızı kollayacağım diye kendimi unuttum,
ayasofyaya girecektik 1 km kuyruk vardı,
topkapı sarayına giriş yetişkine 40 tl, harem için ayrıca 25, aya iriniye girmek isterseniz bir 25 tl daha veriyorsunuz,
neyse topkapıyı gezdik beşiktaşa kaçtık, orda da ne adım atacak yer var ne yemek yenecek...
arabayı üsküdara bırakmıştım, motorla üsküdara döndük, anadolu yakasının gözünü seveyim dedim yemek yedik eve attık kendimizi.
polonezköye gidersin 3 kişi bir yemek en az 200 tl o da yer bulursan,
bi anadolu kavağı falan kaldı keyif aldığım oralar dışında, hele de avrupa yakasında her yer leş, trafik, park sorunu, pis bir kalabalık...
taksim, asmalı hatta cihangir nişantaşı ölmüş bitmiş zaten.
gezmekten kasıt avm gezmekse evet çok güzel avm ler var o kadar :KK53:

Ben konu sahibinin derdini anladım sanırım.Ve yakın zamanda gelme ümidi de yok.Belki İstanbulludur ve memleketini bir daha göremeyeceği için üzülüyordur.Gidiş sebebi haklı mı haksız mı bilemem ama,memleket özlenir tabi,çok normal.
Bir yazar demişti ki,uçakla türki ülkelerin üzerinden uçuyorduk.Aşağısı o kadar taşlık ve çorak görünüyordu ki.Buralarda yaşayanlar nasıl dayanıyor diye düşünüyordum ki,yanımdaki adamın aşağıya bakarak ağladığını gördüm."Aaah benim cennet gibi yurdum"Memleket yani,ötesi var mı:110:
dogru yurtdisi insanlar a guzel geliyo ama degil memleket gibisi yok

Ben de İstanbul'u çok seviyorum. Ama orada yaşamayı inan hiç istemem. Sevgilimle İstanbul'a tatil olarak gitmeyi daha çok tercih ediyorum. Kasım'da yine oradayız :KK36:

gezmek için güzel diyenleri de bilmiyorum ki nereyi geziyorsunuz da memnun kalıyorsunuz?
geçen kızı sultanahmete götürdüm metrekareye 10 arap düşüyor hepsi de bağıra çağıra ve eline koluna hakim olmadan dolaşıyor, cami avlusunda poponuzu avuçluyorlar, kızı kollayacağım diye kendimi unuttum,
ayasofyaya girecektik 1 km kuyruk vardı,
topkapı sarayına giriş yetişkine 40 tl, harem için ayrıca 25, aya iriniye girmek isterseniz bir 25 tl daha veriyorsunuz,
neyse topkapıyı gezdik beşiktaşa kaçtık, orda da ne adım atacak yer var ne yemek yenecek...
arabayı üsküdara bırakmıştım, motorla üsküdara döndük, anadolu yakasının gözünü seveyim dedim yemek yedik eve attık kendimizi.
polonezköye gidersin 3 kişi bir yemek en az 200 tl o da yer bulursan,
bi anadolu kavağı falan kaldı keyif aldığım oralar dışında, hele de avrupa yakasında her yer leş, trafik, park sorunu, pis bir kalabalık...
taksim, asmalı hatta cihangir nişantaşı ölmüş bitmiş zaten.
gezmekten kasıt avm gezmekse evet çok güzel avm ler var o kadar :KK53:
demekki anadolu yakasinda yasama lazim

tarihi dokusu sokaklaro kafeleri sahaflari univerditeleri. insan orda yasamaktan zevk duyar . okadzr istiyorumki ins ilerde hayirlisiyla kismet olur . cok sanslilar orda yasayablar. orda ayri gevirdigim yillarima yaniuorum
Hergün tarihi doku, cafe ,Sahaf gezmiyoruz. Bir yere kadar herşey .Ayrıca çalışmak zorundasin gezebilmek için de metrobüs metro ona göre yol parası. Araba varsa trafik ona göre daha gezmeye gidemeden yolda yorulursun. Daha dün 10 dk lik uzaklıkta avm ye gittim yürüyerek. Dönüşte arabayla gideyim dedim 40 dk mi aldı trafikten

Back
X