• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah oyle sanslisizinki cok uzuluyorum

Doğduğumdan beri istanbuldayım akşam 6 da çıkıyorum 8 de evdeyim sabah gün aydınlanmadan çıkıyorum günde 4 saatim trafikte geçiyor. Kiralar pahalı yaşam pahalı. Güvenli değil eşimle istanbul dışında yaşamanın hayallerini kuruyoruz.

İstanbulu sevmek ayri bir sey orda yasamak ayri. Her sevdiginle birlikte yasayamiyorsun ki. Ben de cok severim ama bursada yasamaktan memnunum. İstanbulun tarihi dokusunun,universitelerinin,kafelerinin,guzelim sokaklarinin orada her gun calismak,3 saatini yolda gecirmek ve hayat mucadelesi icinde gecinmek zorunda olanlara her saniye bir hayri dokunmuyor malesef biraz mantikli olmak lazim bu nedenle. Siz de istanbulu seviyorsaniz ayarlarsiniz yerinizi gider tatilinizi orda yapar sevdiginiz guzelliklerinden istifade edersiniz olur biter
Aynen,istanbulda yaşayıp boğaziçini görememiş insanlar var.Ben de çok seviyorum İstanbulu,gözbebeğimiz,fakat yaşadığım şehirde her ilçeden merkeze ulaşım taş çatlasa 40dk,çoğu 20 dkyı geçmez.
Gezmek görmek ara sıra olan bir şey,günlük hayatın kolaylığı daha önemli...

Pff Amerikada yaşıyorsun artık şanslı olan sensin ama nerde habire mızmızlan bakalım.
İstanbula da gelsen ay ne çok şanslısınız siz küçük şehirde yaşayan insanlar burası hep kalabalık dersin sanki bilmiyoruz seni!

Pff Amerikada yaşıyorsun artık şanslı olan sensin ama nerde habire mızmızlan bakalım.
İstanbula da gelsen ay ne çok şanslısınız siz küçük şehirde yaşayan insanlar burası hep kalabalık dersin sanki bilmiyoruz seni!
Ay Amerika ya gitti mi ?
Ben hala Ankara Sincan da diye biliyorum :bicak:

Amerikada olup istanbula mi ozenmis :D bende sandim koyde falan yasiyor :D tovbe tovbe.

bir kaç defa gittim. yaşanacak yer değil malesef şartları çok zor.. sadece gezmek için güzel yaşamak için değil.

bir kaç defa gittim. yaşanacak yer değil malesef şartları çok zor.. sadece gezmek için güzel yaşamak için değil.

Back
X