ah ne yapsam,evlensem mi???

Eşim böyle olmasa da erkeklerin geneli bu kafada. Ben onu haksız bulmuyorum bu yüzden. Bi de erkek gururu derler ya, o var işte. Baban ufacık bişey dese çok daha fazla alınacak. Kendini borçlu sayacak vs.

Benim icin tek nikah olsa sorun yok,olabilir yani..simdi de gelinlik giyilecek elbette ama eglence falan yok.bir nikah olacak o kadar..
Onun mizacina tersmis..nisanli olarak mumkun degil beni doguya gonderemezmis..cok bunaldim ve cok arada kaldim..

Bence acele etmeye gerek yok... Ya da resmi nikahı gelinliksiz falan kıyıp seneye düğün işlerini de halledebilirsiniz.

Senin de basin sagolsun..
Babam sanirim evlenmeyi dusunuyor,bana henuz bisey demis degil ama ben oyle anliyorum...ona da cok uzuluyorum tabiiiii...
Yasim maalesef kucuk degil,33 yasindayim...kazik kadar olduk ama boyle islere gelince hic buyumedigimi anliyorum....
Evet..onun evi babamin evine yakin ama cok ufak....bir de mezarliga bakiyor...istemiyorum ben boyle yasamak..dusunun mutfaga ne bulasik makinesi ne de firin sigar..masa bile sigmiyor..portatif bir masa alacakmisiz..kaldir,koy hergun...salona da masa sigmiyor..bir misafir gelse..yemek yicek yer yok hep beraber..ben calisan biriyim..maaasimla daha guzel bir eve cikabiliriz ama hyir da hayir..olmaz diyor baska bisey demiyor...ben onunla evleniyormusum,eviyle degil....
Neden bu kadar zor yaaaa...

Eşim böyle olmasa da erkeklerin geneli bu kafada. Ben onu haksız bulmuyorum bu yüzden. Bi de erkek gururu derler ya, o var işte. Baban ufacık bişey dese çok daha fazla alınacak. Kendini borçlu sayacak vs.

Simdi de ben uzuluyorum ama(((

haklı. bizler nasıl ayrı evimizde oturmak istiyorsak onlar da öyle ister. iki tarafa da çok yakın olunmamalı. kaldı ki ev halidir yeri gelir tartışırsınız, özel günleriniz partileriniz olur belki kavga edersiniz. babanızın her şey şahit olmasına ve hatta duymasına gerek yok .

Bence acele etmeye gerek yok... Ya da resmi nikahı gelinliksiz falan kıyıp seneye düğün işlerini de halledebilirsiniz.

Onu da fikir olarak sundum ama....nikah olunca beraber yasanirmis...zaten ev degismicek,esya alinmicak o yuzden gerek yok beklemeye diyor...

Bu adam garip ve manyak bence kaçın bayan.

Yani madem sizin de geliriniz var neden beraber güzel bir hayat sürmeyesiniz???

Bu adam problemli benden söylemesi.

Reactions: anu
Bu adam garip ve manyak bence kaçın bayan.

Yani madem sizin de geliriniz var neden beraber güzel bir hayat sürmeyesiniz???

Bu adam problemli benden söylemesi.

Simdiki imkani buymus..evlenince bakarmisiz..ya bakmaksak...simdi yapalim herseyi diyorum..yok..
Allahim,butun darda kalmislara yardim Etsin...cok bunaldim...
Annem yok,babam yalniz...ben dogudayim...cok daraldim...

Oldu başka isteği var mıymış beyefendinin:)
Ayrılın bence, bulunmaz Hint kumaşı falan değilse...

Herkesin kendine gore artilari ve eksileri var..bu kadar direttigi icin cok yoruldum...evlilik masal gibi devam etmiuor ama en azindan masal gibi baslasin isterim...

Arkadaşları bile içgüveyi diye dalga geçecek ve gelip sinirini senden çıkaracak. Bu daha mı iyi??? Benim bi arkadaş da senin durumundaydı çünkü.

Ben onunla konusunca babamin evinde oturma fikrinden vazgectim zaten tamam hakli olabilir ama o da beni anlamaliydi..ben de onun evinde oturmak istemiyorum...bunu icin neden ortak bir yol bulmuyoruz?.

Ben onunla konusunca babamin evinde oturma fikrinden vazgectim zaten tamam hakli olabilir ama o da beni anlamaliydi..ben de onun evinde oturmak istemiyorum...bunu icin neden ortak bir yol bulmuyoruz?.
Bu konuda bişey diyemiyorum malesef. Ben babanızın evinde kalmak istememesi konusunda yorum yaptım. Bu reddeden sonrası, onunla ilgili sıkıntılarınız onun uyumsuzluğu.

Ya anlamiyorum çoğunluk adamı haklı buluyor!!! Adam bir seyede evet demiyor!!! nasıl seviyor sizi !! Siz onun sizi sevdiğinden eminmisiniz? Bence yaşınız ve doguda olmanız adamın Mecbur mussunuz hissine kaptırmış .Koşarak uzaklaşın bence .Cicim ayları herseye evet derler bu zamanlar da ilerde en ufak istediğinizi onemsemeyecek .köle mi olacaksınız ne bencil adam problem çok çözüm yok .birde herseyi belese mi getirmeye calisiyor

Sanirim biraz cimri...olsun bitsin hersey istiyor biran once...cok tesekkur ederim fikriniz icin..
Cok yoruldum,cikis bulamiyorum...

Nefret ediyorum erkeklerin su diretmelerinden sen bilirsin bende kararsiz kaldım ama ilerde bu inadınida kirarsin belki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…