Nefret ediyorum erkeklerin su diretmelerinden sen bilirsin bende kararsiz kaldımama ilerde bu inadınida kirarsin belki yaa
Bir an once evlenerel,evlilik stresinden ve masrafindan kurtulacak belli kiii...bence amaci buu.
3 senedir taniyorum ama iliskimiz yeni daha..
Nisanli olarak beni gorev yaptigim dogu iline gonderemezmis bir de..ona gore degilmis..eger simdi evlenmiyorsak,evlenmeyelim diyor..
Dun cok konustuk resmen nuh dedi peygamber demedi..tamamen gurur yapiyor..ama ben evlenince 2 tane evim olacak,mecburum hergun babama yemek goturmeye,temiziligini yapmaya..zaten annecigimi kaybettim.babami da kaybetmek istemiyorum..bir de evi mezarliga bakiyor,baktikca annecigimi hatirlitorum,icim bir garip oluyor.bu yuzden evlenmekten vazgectim gibi..dogru mu yapiyorum bilmiyorum..bu fedakarligi yapmaliydi diye dusunuyorum..offf cok kararsiz kaldim..bu arada kizlar ben ogretmenim,doguda gorev yapiyorum..eger evlenmezsem yine gidecegim babam hepten yalniz kalacak..2 ucu seyli degnek yani...
Öncelikle başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin annenize.
Yukarda bir üyenin dediği gibi bence de bu adam sizi kendisiyle evlenmeye mecburmuşsunuz gibi davranıyor, tayin işinden dolayı. Eğer şimdi evlenemezsek ayrılırız demesi de bu yüzden, sizin yumuşak karnınız bu tayin sonuçta. Babanıza yakın olmak için bu tayine ihtiyacınız var o da bunu kullanmak istiyor.
Konunuzun başında eş adayınıza hak vermiştim kendi evi varken kayınbabanın evine taşınma fikri gurur kırıcı gelmiştir belki diyerek ama ev hem küçükmüş hem de sizi üzecek bir konumdaymış, bir orta yol bulmaya çalışmamış bile. Üstelik yeni eşya alma hevesinizi de kırmış, sizin ilk evliliğiniz olacak sonuçta kendi seçip beğendiğiniz eşyaları içinize sinen bir evde kullanmak istemekten daha doğal bir şey olamaz üstelik siz de çalışıyorsunuz, maddi olarak biraz zorlanırsınız belki ama ödenir gider.
İnsanın belli bir yaştan sonra kendinden taviz vermesi biraz zor oluyıor ancak bu eş adayınız kadar sizin için de geçerli, sizden sürekli taviz bekleyen bir adamla zor olur, en iyisini siz bilirsiniz, Allah hakkınızda hayırlı kararı vermeyi nasip etsin
Kıyamam Allah sabır versin , babanıza da uzun ömürler versin.
Bu hayatta kadın/erkek sevgili hep bulunur ama anne baba bi tane,onlar baştacı olmak zorunda.
Durumunuz da hakikaten iki ucu pis değnek evlenmekten vazgeçseniz Doğu'ya gidip babanızı yalnız bırakacaksınız evlenseniz ayrı ev,hangisi daha mantıklı bilemedim gidip de uzun süre görmemek mi kalıp da azıcık uzakta yaşamak mı
Tam bir ataerkil gibi duruyor. Israrcılık da hoş değil.
Bilmiyorum benim hoşuma gitmedi buradan anlattıklarınız kadarıyla, problemli biri gibi geldi bana da.
Aceleye getirmeyin derim.
Cok tesekkur ederim...keske orta yolu bulmaya calissaydi..devamli mesaj atiyor simdi,seni seviyorumlar neler neler...ama sevgi sadece soylemek degil ki..benim babam 40 senelik evlilillerinde anneme 40 kez seni sebitorum dememistir belki ama hastaliginda onu sirtinda tasidi resmen...hangisi seviyor simdi??
Benim bu kadar uzuldugumu gore gore illa o ev diye tutturan adam mi?hic mantikli bir sebep yokken ustelik..neymis efendim,iki gonul bir olunca samanlik seyranmis..ben nedense cok inanamiuorum boyle seylere,evet iki gonul bir olmali ama artik insalarin bazi ihtiyaclari da kendiliginden karsilanmali...
Ona gore mutfagin cok ufak olmasi sorun olmayabilir ama bana gore sorun..mutfakta firin yok,bulasik makinesi yok,masa yok cunku yer yok..bunlari istemek cagimizda artik lukse bile girmiuor kiii..kaldi ki calisan bir bayanim..kendim bile calisarak bumlari alabilirim..
Hay allahim ya
tabiki hayatini kurcaksin amaa annenin ölümünden 6 ay sonra mi ?! ne biliyim cok tuhaf .... ki evlencegin burdan bakinca empati yoksunu , yazik babaniza ....
Kizlar..nasipse bugun babam ile konusacagim..se
Ugrasayim mi ki yani??deger mi??puuuffff ne zor isler bu isler....
Allah rahmet eğlesin.daha az bir süre geçmiş üstünden.psikolojik olarak annenizin yerini dolduracak birini daha ailede görme isteği,sığınma,sevgi görme isteği ile evlenmek istiyor olabilirsiniz.bence bu büyük kaybın babanızla yasını da boşluğunu da doldurun.içinize gömdüğünüz duygular size yıllar sonra negatif döner.eğer gerçekten büyük bir sevgi aşk ya da aile kurma isteğiniz olsaydı evlensem mi değil evleneceğim Kişiyi nasıl ikna ederim diye düşünürdünüz.Kizlar merhaba....kafam com karisik,yardiminiza ihtiyacim var.
Ben annemi 6 ay once kaybettim..babacimla kaldik..hayatimda biri var,benimle evlenmek istiyor.ama ben babami yalniz birakmak istemiyorum..babamin evi bahce icinde,cok genis ve ferah.3 katli.ust katta oturuyoruz,altta bos daire var..benimle evlenmek isteyen kisinin de dairesi var ama cok ufak ve ne yazikki mezarliga bakiyor.ben bugun,bizim evimizde oturmayi istedigimi,hem boylelikle babami yalniz birakmayacagimi hem de daha genis bir evde oturup daha rahat edecegimizi soyledim.benim gozumde benim ne kadar malim mulkum varsa esimin olur onlar ayni zamanda..ama kendisi cok karsi cikti,sanirim gurur yapiyor..o asla icguveysi gibi oturamazmis.
Siz ne dusunuyorsunuz,hakli olabilir mi??sonucta babamla ayni evde oturmayacagiz ki..dairelerimjz ayri olacak..ne yapacagimi bilemedim..