- 5 Aralık 2011
- 463
- 66
Bence babanizi tanisa konussa hersey cozulur,
Babaniza karsi on yargilari var
Belki de...ama tanisma asamasina gelemiyoruz bir turlu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence babanizi tanisa konussa hersey cozulur,
Babaniza karsi on yargilari var
Haklisiniz..kisilik asla degismiyor bir de belli bir yastan sonra..biz ailecek hastalik surecinde cok zor gunlerden gectik..ben bu yuzden hayatin,aldigim her nefesin kiymetini daha iyi anladim..benim kanadim kirildi,ana basta tac imis her derda ilac imis...ben sevgilimi,acilan bosluga koymak istedim...benim zaten herseyim var ki,rabbime sukurler olsun..evim,arabam,isim...tek istegim beni anlayan,merhametli bir es...acaba diyorum eziliyor da,o yuzden beni sindirerek mi erkekligini gostermege calisiyor??
bilmem ki ne olabilir? irtibatı koparmamaya çalışıyor sankimKizlar...az once mesaj atmis..bana verilecek bir hesabin var ama sen farkinda degilsin ne aci yazmis..
Benim ona verilecek ne gibi hesabim olabilir ki???
bilmem ki ne olabilir? irtibatı koparmamaya çalışıyor sankim
Verdiğin kararı yaz sen de ..Sanki sadece sen sin ona sevgisini kanıtlamaşı gereken !!dul kadinmis in da ne düğün ne gelinlik!! 2 haftada halledilir şeyler değil ki sen babanın evinde oturmama fedakarlığı gösteriyosun o hiç bir şey! !! ...isteme oldumu sahi ? Isin zor canım Allah yardım etsinSanirim haklisin..az once yine mesaj atmis..karar verdin mi ne dusunuyorsun yazmis..ben de sadece bunu dusunuyorum son zamanlarda dedim..kararimi elbetteki konusacagiz,umarim hakkimizda hayirlisi olur dedim..o da kararini hemen yaz konusuruz deme yaz demis..ne yazacagimi bilemedim...
Verdiğin kararı yaz sen de ..Sanki sadece sen sin ona sevgisini kanıtlamaşı gereken !!dul kadinmis in da ne düğün ne gelinlik!! 2 haftada halledilir şeyler değil ki sen babanın evinde oturmama fedakarlığı gösteriyosun o hiç bir şey! !! ...isteme oldumu sahi ? Isin zor canım Allah yardım etsin