pekı
sevgılınızın babası vefatetmıs annesı tek kalmıs olsaydı ve sıze beraber oturalım deseydı tabıkı ne demek seve seve der mıydınız
Gorev yaptiginiz yer cok problemli degilse, babanizi da alip gitseniz? Hastane vs gibi ihtiyaclar acisindan sıkıntı yoksa?
Anneniz hayatta olsa ve hadi alt katlarinda oturalim deseniz, ic guveysi endisesini ve kati olmasini anlarim.
Ama annenizi yeni kaybetmissiniz, basiniz sag olsun, mekani cennet olsun. Anlayisli olmamak ya da orta yol bulunmasina karsi cikmak gibi bir lüksü yok, cok affedersiniz. Burda erkeklik gururunun hic sirasi degil, su anki hassas durumunuzu hice saymis kati bir insan gibi geldi bana, cok bencilce geldi.
sevgılınızın orda otuırmak ıstememeısını anlıyorum haklı da bulabılırım kendımce sahsen ben de yapmazdım ama su da bı gercek kı sen bıze gelın gelıyorsun bızım dedıgımız yer olacak bızım ıstedıgımız olacak vs gıbı dusunce yapısındaysa sen de bunu hazmedemıycek yapıdaysan pek de ılıskınız yurumez lutfen yanlış anlayın sadece görusumu yazdımBunu da dusundum..annem benim kanser hastasiydi,cok zor sureclerden gectik..eger annem hic hasta olmamis olsaydi,olmeseydi belki ben de onun ailesiyle oturmak istemezdim..insan basina gelmeden anlamiuor maalesef..simdi daha farkli bakiyorum hayata..onun ailesi de kendi ailem kadar kiymetli..
sevgılınızın orda otuırmak ıstememeısını anlıyorum haklı da bulabılırım kendımce sahsen ben de yapmazdım ama su da bı gercek kı sen bıze gelın gelıyorsun bızım dedıgımız yer olacak bızım ıstedıgımız olacak vs gıbı dusunce yapısındaysa sen de bunu hazmedemıycek yapıdaysan pek de ılıskınız yurumez lutfen yanlış anlayın sadece görusumu yazdım