ah ne yapsam,evlensem mi???

sezsez sezsez naptin merak ettim

Guzelim...inan bir arpa boyu yol gidemedik...evlilik konusunda cok israrci ve ben nedendir bilinmez sanirim kacmak icin,babam hemen evlenmeme karsi dedim..nerdeyse 2 hafta boyunca ev de ev ev de ev konusmaktan gina gelmisti..babam hemen evlenmemi istemiuor diyiverdim..bir dugum de ben atmis oldum...
Erkek arkadasim,2 hafta icinde nikah yapmakta israrci..sebebi de tayin isteyecek olmam..eger 2 hafta icinde nikah yapmazsak subatta tayin isteyebiliyorum ancak..2 haftada evlenilir mi yahu?bir israr kiyamet..valla delirdim ben,ne yapacagim

Emin olmadan sakin sakin evlenme sezsez sezsez hersey ii olsa bile ufacik bi olumsuzlukta buyuk pismanliklar yasarsin 2 haftada karar verilmez evlenilmeye sonra garanti deyip daha da yorucak seni

babanızın evinde oturmayı iç güveysi olmak olarak düşünen adam, babanıza sizin bakamıyacağınızıda düşünür gibi geldi.

Emin olmadan sakin sakin evlenme sezsez sezsez hersey ii olsa bile ufacik bi olumsuzlukta buyuk pismanliklar yasarsin 2 haftada karar verilmez evlenilmeye sonra garanti deyip daha da yorucak seni

Ben de bu evliligi erteleyebilmek adina,babam beni vermiyor deyiverdim..zaten benim hayallerim var..dugun olmasa bile o tatli telaslari yasamak istiyorum..ama onun dusuncesi hemen nikahi yapalim,evi hazir..bekar yasadigi icin herseyi var..ama ben kendi istedigim evde kendi esyalarimla yasamak istiyorum..evlenince bakariz diyor...istemiyorum...istemiyorum...nasil anlatabilirim bunu ona..

ne var bunda gayet oturulabılır

Babamin evinde oturmadigi gibi kendi evinde oturmamiz icin diretiyor devamli..cok kucuk ev,bir de mezarliga bakiyor..istemiyorum...cok seven insan bir yoluna bulmaz mi??evlilik 2 kisilik degil mi??
Simdi de hemen evlenelim diye tutturdu..eger 2 hafta icinde evlenirsek tayin isteyebiliyorum..evlenmezsek tayin isim subata kaliyor..ama olsun...6 ay beklerim ben..nisanli olurum,kendimi hazirlarim..
Ya simdi ya hic diyor...hay allahim neden yaaaa

Babamin evinde oturmadigi gibi kendi evinde oturmamiz icin diretiyor devamli..cok kucuk ev,bir de mezarliga bakiyor..istemiyorum...cok seven insan bir yoluna bulmaz mi??evlilik 2 kisilik degil mi??
Simdi de hemen evlenelim diye tutturdu..eger 2 hafta icinde evlenirsek tayin isteyebiliyorum..evlenmezsek tayin isim subata kaliyor..ama olsun...6 ay beklerim ben..nisanli olurum,kendimi hazirlarim..
Ya simdi ya hic diyor...hay allahim neden yaaaa
bu adamı ne kadrdır tanıyorsunuz?
yangından mal mı kacırıyor nedır

bu adamı ne kadrdır tanıyorsunuz?
yangından mal mı kacırıyor nedır

Bir an once evlenerel,evlilik stresinden ve masrafindan kurtulacak belli kiii...bence amaci buu.
3 senedir taniyorum ama iliskimiz yeni daha..
Nisanli olarak beni gorev yaptigim dogu iline gonderemezmis bir de..ona gore degilmis..eger simdi evlenmiyorsak,evlenmeyelim diyor..

Başınız sağolsun.
Eş adayınız böyle bir fedakarlığı yapmalıydı bence de, yapmıyorsa da çözüm bulmalıydı. Ben nedense yakın olmak istemediği için bahane sunuyor gibi hissettim. Bu arada tayin durumu nedir, hepiniz aynı şehirde değil misiniz? Siz başka yerde mi çalışıyordunuz? Eğer öyleyse babanız nasıl idare etti bu yaşına kadar?
Mal mülk de başa bela arkadaş. Evler çok ama oturmak isteyen yok, birini biz alabiliriz:21:

empati yapmaya çalış.
ben de annemi kaybettim ve eşimle evlenirken ona gel bizim apartmanımızda yaşayalım demedim..
aynını bana eşim teklif etseydi bende kabul etmezdim..
babana daha yakın olabilecek bi ev seçin.
böylelikle gidip gelmen zorlaşmamış olur.

Ii dusun kararini ver adam soyleyecegini soylemis bundan sonra isteklerin mi yoksa onun isteklerimi sen karar vereceksin

Ben erkek gibiymisim..cok ilgileniyormusum babamla..oyle soyluyor zaten
rengini belli etmiş dile getirmiş resmen, ileride babanızın yanına gitmeyi onun işlerini yapmanıza engel olucak bir eş adayıyla karşı karşıyasınız...

empati yapmaya çalış.
ben de annemi kaybettim ve eşimle evlenirken ona gel bizim apartmanımızda yaşayalım demedim..
aynını bana eşim teklif etseydi bende kabul etmezdim..
babana daha yakın olabilecek bi ev seçin.
böylelikle gidip gelmen zorlaşmamış olur.

Tamam..ben onu anladim ve babamla yasama fikrinden vazgectim..ama onun evinde de oturmak istemiyorum..cok inatci,ya benim evimde oturacaksin ya da gelme diyor..bir de 2 hafta icinde nikahi yaptik yaptik yoksa yok diyor....dugumlendim...

Başınız sağolsun.
Eş adayınız böyle bir fedakarlığı yapmalıydı bence de, yapmıyorsa da çözüm bulmalıydı. Ben nedense yakın olmak istemediği için bahane sunuyor gibi hissettim. Bu arada tayin durumu nedir, hepiniz aynı şehirde değil misiniz? Siz başka yerde mi çalışıyordunuz? Eğer öyleyse babanız nasıl idare etti bu yaşına kadar?
Mal mülk de başa bela arkadaş. Evler çok ama oturmak isteyen yok, birini biz alabiliriz:21:

Ben doguda gorev yapiyorum..o babamla ayni sehirde yasiyor..2 hafta icinde evlenirsek tayinimi alacagim buraya ama yok evlenmezsek subatta ancak tayin isteyebilirim..o yuzden acele ettigini soyluyor ama hemen evlenirsek hicbir istedigim olmayacak..onun evinde oturacagim,onun esyalriyla...sonra istersen degistirirsin diyor ama ya olmazsa....bu kadar da ucuz olmamali sanki....hic emek sarf etmeden ben onun karisi olacagim..
Bir nikah...tamam....boyle olsun istemiyorum...

Ben doguda gorev yapiyorum..o babamla ayni sehirde yasiyor..2 hafta icinde evlenirsek tayinimi alacagim buraya ama yok evlenmezsek subatta ancak tayin isteyebilirim..o yuzden acele ettigini soyluyor ama hemen evlenirsek hicbir istedigim olmayacak..onun evinde oturacagim,onun esyalriyla...sonra istersen degistirirsin diyor ama ya olmazsa....bu kadar da ucuz olmamali sanki....hic emek sarf etmeden ben onun karisi olacagim..
Babanız ne yaptı bu 6 aylık süreçte siz yokken?
Bence de aceleye getirmek mantıksız

Haklısınız bence ne gerek var böyle yangından mal kaçırmaya.

Şubata 6 ay var , 6 ay beklese ölür mü?? Adam gibi güzelce acele etmeden evlenirsiniz.

Siz tek nikaha razı mısınız, bir düğün kutlama, eğlence gelinlik giyme olmicak mı?

Tamam..ben onu anladim ve babamla yasama fikrinden vazgectim..ama onun evinde de oturmak istemiyorum..cok inatci,ya benim evimde oturacaksin ya da gelme diyor..bir de 2 hafta icinde nikahi yaptik yaptik yoksa yok diyor....dugumlendim...
AYRIL.

Kizlar merhaba....kafam com karisik,yardiminiza ihtiyacim var.
Ben annemi 6 ay once kaybettim..babacimla kaldik..hayatimda biri var,benimle evlenmek istiyor.ama ben babami yalniz birakmak istemiyorum..babamin evi bahce icinde,cok genis ve ferah.3 katli.ust katta oturuyoruz,altta bos daire var..benimle evlenmek isteyen kisinin de dairesi var ama cok ufak ve ne yazikki mezarliga bakiyor.ben bugun,bizim evimizde oturmayi istedigimi,hem boylelikle babami yalniz birakmayacagimi hem de daha genis bir evde oturup daha rahat edecegimizi soyledim.benim gozumde benim ne kadar malim mulkum varsa esimin olur onlar ayni zamanda..ama kendisi cok karsi cikti,sanirim gurur yapiyor..o asla icguveysi gibi oturamazmis.
Siz ne dusunuyorsunuz,hakli olabilir mi??sonucta babamla ayni evde oturmayacagiz ki..dairelerimjz ayri olacak..ne yapacagimi bilemedim..

Başın sağolsun.Bende annemi kaybettim 3 ay önce tabi benim kardeşlerimde var ama ben senin yerinde olsam babamı bırakmazdım eğer oturucağınız yer babana uzak değilse tekrar düşün derim. Eğer yaşında küçükse acele etme bence baban evlenmeyi düşünürse bu da ayrı ama babanın evlenmesini istemezsin herhalde.

Babanızı yalnız bırakmayın. Ne güzel bir imkan sunmuşsunuz. Sizin ailenize önem vermeyen size de iyi davranmayacaktır. Babanız eğer çok sorun çıkaracak biri değilse eş adayınızın onu dışlamaya çalışması insanlıktan nasibini alamadığını gösteriyor. Önce baba, koca sonra.

X