ah ne yapsam,evlensem mi???

Hakkınızda hayırlısı olsun canim bir keçi ile karşı karşıyasinız ..babanız çok doğru söylemiş umarım keşke babamı dinleseydim demezsiniz

Babami dinleyecegim zaten...beni seven beni anlamaya calisir..nasil bir evlilik ki bu dayatma ustune...bu evde oturulacak,2 hafta icinde nikah yapilacak....anlayis nerde??

öncelikle başınız sağ olsun,mekanı cennet olsun annenizin. bence oturabilir yani gurur yapacak bir şey yok ki.

En son gelismeler var....babamin evinden vazgecildi...ben de onun evinde oturmak istemedigimi soyledim,kiyametler koptu...daha iyisini alabiliriz dedim,asla olmaz dedi..2 hafta icinde nikah yapmak icin beni zorluyor..olmazsa,seni beklemem...bu is te olmaz diyor

sakın acele etmeyin...iyi düşünün derim ben.seni beklemem demem ne kadar kırıcı bir davranış.sakın korkmayın güçlü durun karşısında.sakince olayları konuşun ve ona göre karar verin ama babanızı üzecek bir şey yapmayın

Aslina bakarsaniz duygularimi cok guzel ifade etmissiniz.Ama ben Onu ikna edemiyorum kiii..asil problem zaten burda...beni anlamak bir yana dursun dayatiyor...onun evi mezarliga baktigi icin karsisinda hungur hungur aglayarak her camdan baktigimda annemi hatirliyorum,cok mutsuz oluyorum dedim..ellerimi tutup birlikte asacagiz,hayat kadar olum de gercek dedi..mezarliga bakmadan assak olmaz mi,illa her gun gozume mi sokulmali...
Cok yorgunum...dediginiz gibi bana iyi gelmiyor...

Annecim de gittikten sonra babamdan baska kimim var.onu uzemem zaten...maalesef sakince konusamiyoruz adamla,her konusmamizin sonu kavga gurultu..hayirlisi artik hakkimizda...bugun cok sakin gecti,bakalkm sonra ne yapacak??

Annecim de gittikten sonra babamdan baska kimim var.onu uzemem zaten...maalesef sakince konusamiyoruz adamla,her konusmamizin sonu kavga gurultu..hayirlisi artik hakkimizda...bugun cok sakin gecti,bakalkm sonra ne yapacak??
iyi düşünün,iyice her şeyi baştan düşünüp tartın.nasıl bir evlilik istiyorsunuz,bu evliliği böyle bir insanla yaşayabilecek misiniz bunları düşünün karar verin bence.hakkınız da hayırlısı olsun

Klasik anlayışsız,bencil ama kendinden çok karşısındakini düşünen erkek hissini vermeye çalışmış.niye mezarlığın karşısına taşınıp ağlayasınız ki anlamadım.elinizi Mezarlığa adapte olmanız için resmen.ölüm herhalde gerçek.bizler de biliyoruz beyfendi gibi ancak anne kaybı yaşayıp burnunuzun dibine sokulmasına ne gerek var...ellerinizi size olan sevgisini sunarken tutsun.mezarlık için değil.ayrıca çok özür dileyerek söyleyeceğim,bu psikolojiyle evlendiğinizde o evde gerçek bir karı-koca hayatını nasıl sürdüreceksiniz? Vicdan azabıyla mı? İşin bir de bu yanı var.

Cok haklisiniz,o evde hic bisey olmaz..bir de simdi ozur gurubu atamalrina yetiseyim diye 2 hafta icinde nikah yapmaya karar verdi..babam vermez beni 2 haftada olcak is degil dedim..yine cildirdi..dusunsenize 2 haftada sade bir nikah,o ev,onun esyalarina oturacagim..ona sorsaniz ben senin uzaklara gitmene dayanamiuorum ve sadece bavulunu alip gel ben sadece seni istiyorum..kendi sifir masraf yaparak gelin aliyor ama anlayisli erkek rolunde...simdi de ya 2 hafta icinde nikah yapalim ya da bu is olmaz diye diretiyor...

Öyle miii...iki seçeneğiniz var yani:) KPSS daha kolay deseydiniz.eh napalım olmasın,kısmet değilmiş deyince ne der acaba...eş durumu için acele karar vermeyin.ben de yaptım aynısını.iki ayağı bir pabuca giriyor insanın.siz yolunuzu başkasının isteklerine göre çizebilecek kadar hassas ve Zayıf bir dönem atlatıyorsunuz.sizin durumunuz zaten Apayrı.gerek yok onca hengâmeye...Babam vermez deyince sinirlenmesi de ayrı garip.saygısızlık...

Koskoca kiz oldun hala kendi gobegini kendin kesemiyorsun demekki diyor bana,baskasina muhtacsin,baban hayir diyor sen de peki diyorsun,garip dedi...beklemicekmis beni...keyfi bilir....

Koskoca kiz oldun hala kendi gobegini kendin kesemiyorsun demekki diyor bana,baskasina muhtacsin,baban hayir diyor sen de peki diyorsun,garip dedi...beklemicekmis beni...keyfi bilir....
Çok komik.beklemesin.zaten sevse böyle acımasız konuşmaz.evet göbeğimiz babamıza bağlı ve bununla gurur duyuyoruz.koskoca adam olup sevdiği kadını tehdit etmekten iyidir.babanıza saygısızlığa devam ediyor.şimdi böyle yapan evlenince ne yapar bilmem.beklemesin.saf.mezarlık karşısına oturtacak bir kız alsın.her gün 3 kuluvallah 1 elham okurlar birlikte.hayır yani Mezarlık karşısında oturan yok mu var da anacağızı yeni vefat etmiş kıza gel depresyona gir der gibi...Tövbe tövbee....

O evi kiraya verin , babanıza da belli bir miktar kira yatırın. Kabul etmezse bile bir hesap açıp oraya aktarırsınız her ay.

O evi kiraya verin , babanıza da belli bir miktar kira yatırın. Kabul etmezse bile bir hesap açıp oraya aktarırsınız her ay.

Ah ah...asla ama asla kendi evini kiraya vermiyor..o evde oturulacak bitti diyor...baska care yok...

Babamla konustum bu konuyu,o bile cok mantiksiz buldu..ev degisir alinir satilir,dort duvar degil mi yahu dedi..bizimki fazla anlam yuklemis galiba evin duvarlarina...
Onun hevesi kirilmis,zaten evlilik icin kendini cok zor ikna etmismis ama simdi olmayarak morali bozulmus..
O yuzden bekleme niyeti yokmus..ne buyuk askmis..vay be dedim...

Sizin konunuzu takip ediyorum ve son yazdıklarınızdan sonra emin oldum bu adam sizi ilerde daha çok üzer, Anladığım kadarıyla çok naif cici bi insansınız, bu tür dayatmalara eğer sevginiz büyükse katlanabilir gibi görünüyorsunuz sanırım bu adamın gözünden, ama o Yüzden sizi önce sevginiz yönünden ikna etmeye çalıştı şimdi olmayınca koca insanlarız demeye getirmiş ama hiç bi şekilde uzlaşmaya yanaşmıyor, üstelik galiba bu durum onun kişiliği, yani kesinlikle değişmez, daha nişanlılık Döneminde sizin isteklerinizi önemsemeyen biri evlilikte sizi daha çok incitir. Naif ve sevecen yönünüzün yanısıra güçlü bir tarafınızın da olduğunu hissettim ben, o Yüzden bu adama bence boyun eğmeyin, Allah hakkınızda Hayırlısını nasip etsin, sevgiler

Israr edicem...olmazsa ne yapalim,kismet degilmis dicem artik..simdiden,beni zora sokuyor sonucta..
Bakın yasadıgınız seyler cok zor ve size şimdiden anlayış göstermeyen bi insanla kesinlikle evlenmeyin o sizin babanız siz sahip. Çıkmazsanız kim olucak yanında bence evleneceginiz insan damat degil oğul olmalı. Onun için babanızı yanlız burakmayın çünkü bi tane daha baba yokk

Dediğini yaptırma isteği var.erkeklerin ilk Yılları böyle oluyor.erkek ya hani.öyle kanırık kafalılar başka alternatiflere açık olmaz.ne kiraya vermeyi kabul eder ne başka bişeyi.size tavsiyem şu : değil onunla şu ara kimseyle evlilik düşğnmeyin,yanlış karar verebilirsiniz.çünlü duygusalsınız.zorunlu görevinizi yapın para biriktirin, kendinize 2.el bir araba alın.gezin...kazandığınızın keyfini çıkartın önce.evlenince toz bulutu oluyor maaşlar.atın önce üstünüzden bu yorgunluğu,kendinizi bulun,yurtdışı turlarına katılın mesela.emin olun düğün yapmaktan daha eğlenceli.daha açık görüşlü biri elbet çıkar karşınıza.hayatınızı heder etmeyin.

Bence babanizi tanisa konussa hersey cozulur,
Babaniza karsi on yargilari var

Haklisiniz..kisilik asla degismiyor bir de belli bir yastan sonra..biz ailecek hastalik surecinde cok zor gunlerden gectik..ben bu yuzden hayatin,aldigim her nefesin kiymetini daha iyi anladim..benim kanadim kirildi,ana basta tac imis her derda ilac imis...ben sevgilimi,acilan bosluga koymak istedim...benim zaten herseyim var ki,rabbime sukurler olsun..evim,arabam,isim...tek istegim beni anlayan,merhametli bir es...acaba diyorum eziliyor da,o yuzden beni sindirerek mi erkekligini gostermege calisiyor??

Sagolun...rabbime sukurler olsun evim,arabam var..bir cok ulke de gezdim..tek eksigim beni tamamlayacak bir esti...sanirim erkek olarak ezik hissediyor kendini,bu yuzden sindirmeye calisiyor beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…