bi arkadaş söylemişti kısalar genelde uzun erkeklerle çıkıyor die ''yok canımmm atıosunn'' demiştim. etrafıma bi baktım her kısa kızın yanında kendinden 20- 30 cm daha uzun erkekler var kaydirigubbakcemile3 tabi bunlar benm gördüklerim yerimseniben hem minyon olmak daha eğlenceli
bir arap atasözü vardır " ayakkabım olmadığı için üzülüyordum taki bacağı olmayan bir adam görene kadar."
birde boy uzun olunca ayakta o kadar büyük oluyor, ayağıma göre ayakkabı bulamıyorum, ne büyük bir sıkıntı bi bilsen. türkiye ortalamasında öyle uzun adamda yok, topuklu giyince eşimden uzun oluyorum, halbuki biraz daha kısa olmak isterdim bende.
insan her daim kendinde olmayanı istermiş
benim boyum 1,70
bazen hoşuma gidiyor bazen de gitmiyor
her zaman topuklu giyemiyorsun
çevrendekiler senden kısaysa eğer
yanlarında kendini avarel(red kittedi uzun boylu karakter) gibi hissediyorsun
birlikte olduğun erkek mutlaka senden uzun olmalı diye düşünüyorsan benim gibi
seni beğenenler nedense hep kısa oluyor şansına:roflol:
eh bazende avantajlarını yaşıyorsun
bir de zayıfsan uzun bir elbise giydiğinde çok şık duruyor
bazen bana ay ne kısasın dedıklerınde cok gucume gıdıyor yada yasımı soyledıyımde yasını gostermıyorsun cok kucuk duruyon dedıklerınde ınsan ısterıstemes kafasına takıyor
bnm boyumda kısa.1,60 .sewgilimin yanındada nokta gibiyim.hehe
bazen bende diorumm boyum uzun olsaydı falan die ama sokağa çıkıpta eli ayağı tutmayanları görünce halime şükrediorumm:Saruboceq:
sağlığın yerinde bunu düşün we şükret .böle şeleri kafana takma tatlımm :teselli: