- 18 Nisan 2009
- 549
- 0
arkadaşlar ben boyum1.52 cok kısayım ailemden olacak galıba ailende cok kısa ama benım hıc hosuma gıtmıyor sankı ne gıyınsem yakısmıyor sanıyorum allaha sukur vucut hatlarım guzel ama bu yetmıyor komık olan seyse ben 14 yasındayken benı 18yasında sanırlardı yasımdan olgun bulurlardı sımdı 24 yasındayım 15 yasında sanıyorlar buda benım hosuma gıtmıyor kendıme cok sıkıntı yapıyorum keske basket oynasaydım
canim hic takma benimde kardesimi ablam saniyorlar kaydirigubbakcemile3 yuzum bebeksi yasima gore kucuk gosteriyorum ama ben alistimm şakkıdı
arkadaşlar ben boyum1.52 cok kısayım ailemden olacak galıba ailende cok kısa ama benım hıc hosuma gıtmıyor sankı ne gıyınsem yakısmıyor sanıyorum allaha sukur vucut hatlarım guzel ama bu yetmıyor komık olan seyse ben 14 yasındayken benı 18yasında sanırlardı yasımdan olgun bulurlardı sımdı 24 yasındayım 15 yasında sanıyorlar buda benım hosuma gıtmıyor kendıme cok sıkıntı yapıyorum keske basket oynasaydım
bazen bana ay ne kısasın dedıklerınde cok gucume gıdıyor yada yasımı soyledıyımde yasını gostermıyorsun cok kucuk duruyon dedıklerınde ınsan ısterıstemes kafasına takıyor
bende tam tersi uzunum(1.75), bu yüzden daha iriyim, ayaklarım çok büyük, zayıflasam bile ince gözükemiyorum... her istediğinle çıkamıyorsun. çünkü hoşlandığın çocuktan daha iri gözükmek, daha uzun olmak hoş değil. otobüste ayaklarımı bükemşyorum bileen güzeli ortadan biraz daha uzun olmak galiba
ben 175im çok şükür memnunun halimden basketbol oynamıştım o yaradı mı bilmem ama uzun boyda dal gibi duruyo tabi çok zayıf olmamak şartıyla....