- 3 Temmuz 2009
- 1.112
- 7
canım bende 24üme girdim ve boyum 1,54.artı beni görenler 16-17 yaşında sanıyorlar.ve sözlüm de 1,76 boyunda bizi yanyana görenler abim sanıyor düşün yani:)o kadar çok dert etmiştim ki bunu kendime seni çok iyi anlıyorum.ama çok güzel bi çözümü var bunun. mesela dar paça kot giyersin,dizine kadar tam bacağını saracak güzel topuklu tarz bir çizme giyersin..kabanın da bel çizgisinden maksimum az aşağıda olur ve giyimine göre tarz bir makyajla olduğundan daha uzun görünürsün:) ben böyle bi çözüm buldum ve kesinlikle dert etmiyorum artık bunu:))) özellikle çok uzun olmayan tam kaçla çizgisinde biten tunikleri de deneyebilirsin bu da bacak boyunu uzun gösteriyor:) özellikle kşın bel hizasında montlar giymeye çalışırsan çok iyi olur tatlım:) ve küpelerinde de kalın ve kocaman takmamaya özen göster:) mesela büyük kocaman halka küpe seviyorsan benim gibi büyü ama ince halka küpelerden tak,fönlü saçla daha olgun bi görüntü veriyor:) ama ruh haline göre çıtı pıtı olmak istersen dalgalı saçları da kullanabilirsin ama saçlarını olabildiğince az topla:)))) hatta toplama bırak hep açık kalsın:))) umarım yardımcı olabilmişimdir:)