ben kısa boylu olsam bol bol mini etek giyerdim dar paça kot giyip altına topuklu giyerdim ( ayak sağlımı etkilemiyecek şekilde ) çünkü uzun olup ta mini giyince bence çok dikkat çekiyor ( şahsen ben bu sorunu yaşıyorum) aslında her halin ayrı bir güzeliği var bence vücut tipini iyi bileceksin giydiğini yakıştırmak önemli olan. Bence bayan kısa olunca hiç sırıtmıyor ama erkek kısa olunca kötü
benimde boyum 180. çok memnunum.Tek sıkıntım bazen pantolon ve gömlek kollarında problem yaşamam :))
kendinle barışık olman daha iyi olmazmı boyunu kompleks yapma sakınlmaz:
Ben de senle aynı boydayım 26 yaş bitecek tanımayanlar inanmıyorlülülülülülü
Benim çok hoşuma gidiyor liseli bir kız gibi görünmek çünkü herkez öyle sanıyiii:roflol:
Ben hiç topuklu giymem ne kusurmu boyumun kısa olması bence değil ben bu dünyaya böyle gelmişim tadını çıkarmak benim elimde. Sende böyle düşün kendine haksızlık etme..
Bu arada eşim 1.85 boyunda dalyan Gibinnkaydirigubbakcemile3:asigim:
Siz de arkadaşı çok güzel teselli etmişsiniz gerçekten... Çatlatır gibi olmuş :1closedeyes:
aynen katılıyorum bazı arkadaşlar nedense düşüncesizce yorum yapmışlar CADIARZU
benimde boyum kısa arkadaşım insan takmıyor değil ama en azından fazla takma bunu düşünerek zamanını harcamaa.s
bazen bana ay ne kısasın dedıklerınde cok gucume gıdıyor yada yasımı soyledıyımde yasını gostermıyorsun cok kucuk duruyon dedıklerınde ınsan ısterıstemes kafasına takıyor
esmer güseli sna katılıorum insanların haline şükür etmeleri lazım ne halde olan insanlar war kör deil topal deiliz en azından sağlıklıyız kimse dört dörtlük deildir zaten dien olursa yalan söler allah herşeyi bi arada wermio bi kusur mutlaka oluo.şanslıyız sağlıyız en azından:)