- 29 Eylül 2008
- 457
- 3
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al sana boy! boyum 1.83. ergenlik ve ilk gençlik yıllarım kendimden nefret etmekle geçti. eşimden 3 cm. tanıdığım herkesten özellikle kadınlardan daima uzun oldum. kimse ay ne kadar güzel sülün gibisin demedi emin ol. hep açığını arar insanoğlu, ay senin kadar uzun olmak istemezdim, sana bakarken yoruluyorum felan gibi şeyler söyleyip kırmaya çalışırlardı hep. yıllarca kendimden nefret ettim ki oysaki bayağı hoş bir bayan olmama rağmen. 20 li yaşların ortalarında kendimi sevmeye ve güvenmeye başladım ki ötesi çorap söküğü gibi geldi. insanoğlu nankör bu bir, bakan gözlerin çoğu da kötü niyetli maalesef. kimseye özenme, kendin ol önce kendin! ne kadar güzel göründüğüne sen bile inanamayacaksın..a.s
Canım bir konuda hak verdim sana.Bir de topuklu giyince ay neden giyiyorsun.''Zaten uzunsun biz yanında cüce kalıyoruz.''Mesela onların yanımızda kendilerini cüce hissetmeleri.Bizim uzun boylu olmamız asıl onlara sorun yaratıyorkaydirigubbakcemile3
ayy bende uyuz oluyom at gibisin felan diyince ama bide şöyle bi sorun var uzun boyluların sevgili bulması daha zor çünkü kendinden uzun erkek bulmak çook zor... bi de ben kiloluyum hiçbi kıyafet bulamıorum senağlama ayrıca topuklu da giyemıyorum şort ve etekte çünkü okadar dikkat çekiyo ki mafoldumben benimde moralim bozuluyo haliyle bence kısa olmanın fena halde avantajarı var ve türk erkekleri minyon kızlardan hoşlanıolar...
Canım evet sevgili olayı cidden sorun oluyor
KIsa boylu ve şişman olduğuu düşün bir de daha kötü olmaz mıydı iyi ki uzun boyluymuşsun bak.Sen de pantolonla topulku giy canım.Kısalığın avantajları pek yoktur diye düşünüyorum.Uzun boylu olmak bir kere gösteriştir,kısa boylu olunca arada kayboluyorsun:).Sen hiç duydun mu keşke kısa olsaydım diyen.Herkez elinde olsa uzamak ister
Canım farkındaysan arkadaşımız konuyu "keşke uzun boylu olsam" diye açmış. "Kısa boylu olunca arada kayboluyorsun" gibi cümleler gayet kırıcı ve hoş değil. Biraz daha dikkat edelim lütfen.