Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Ah bu ASLAN Erkekleri, ASLAN mı Acaba ? Hadi Bayanlar :)

ya benimki cok romantik ama ben cok degilim ya.. artı ben cok üşengeç oda cok aktif ve calıskan...:roflol:

aslan erkeği mükemmel ama bi okadarda zordur ki benim nişanlım aslan!! şunu söleyim acayip titizz oluyolarki benimki spor ayakkabılarını bile kulak temizliyicisiyle siliyo siz düşünün artıksırnaşık şey sonra diğerlerini bilemem ama benimki çok kıskanç acayip sahiplenme we kollama duyguları oluyo ayrıca çok cömert oluyolar we keyiflidirler çok çabuk sinirlenir ama bi okadrda çabuk sönerlerr kötü huyları ise herşeyin en iyisini kendi bildiğini düşünür siyaha eğer beyz diosa o beyazdır yani sen nedersen de tıkkkkk... sonra romantiktir acayip ilgi gösterir şımartır senii:icecream: gönlünü kazanmak istiyosan eğer onu yücelt we pohpohlaa çok hoşuna gider bide cilweli dawranki hayatta dayanamazlarr göz süzmeler şirinn şirin kouşmalar arada sırnaşmalara bayılırlar hayattada sıkılmazzz :jeyyar: bide tatlım saanırım hoşlandığın biri için sormuşsun giyimine we süsüne özen göster çünkü dış görünüşe çok önem werirler kendileride öledir çünkü, asla bi aslan erkeğini pis yada pasaklı çirkin giyinndiğini göremezsin çok dikkat ederler

ya ben bu aslan erkegiyle bas edemiyom ablalar yaaa, ya tartisiyoruz illaa hakli olan oo, hic taviz vermiyorrrr. birsey diyorum ben yalan mi söylüyorum diyip bye diyor. ne var yani deseee ben yalan söylemem yanlis anladin dese, ayy sinir küpüyüm vallaa..... sizinkilerde öylemi? tartismalarda alttan alan sizmisiniz?

Benim erkek kardeşim de aslan . çok inatçıdır hiç alttan almaz sevgilisinin burnundan getiriyor. ne olur bi alttan al demi . yok . neyse ki kızcağız alttan alıyor da iyiler . yoksa ben tahammül edemiyorum ona.

Son düzenleme:

Evet tatlım eğer bir aslan erkeğiyle berabersen onu çoooooooooooook sevmen ve sevgini göstermen gerekir.

Son düzenleme:
bendede var bi aslan acayip kıskançtır bıktırır kimi zaman.aşırı sahiplenicidir korur kollar.hep kendi dediği olsun ister bi tartışma çıksın konuyu döndürür çevirir konunun ne olduğunu unutursun o hala sana kabul ettirmeye çalışır ama nerde bende biraz fazla cadı olunca (Teraziyim bu arada) avucunu yalar çoğu zaman.ama tartışalım ben haksız olsam bile o arar özür diler hiç kıyamaz bana .ıyice yüz verdi bana indiremiyo artık tepesinden.titizdir olgundur eğlenmeyi şatafatı sever.bide aslanlar tembel olur diyolar ama tam tersi çalışmayı çok sever aksine ben çok miskinimdir.gereksiz tepkileri takıntıları vardır biraz geri kafadır .bitarafı kalkıktır azıcıkta hemen surat asar dalga geçtiğim zaman.ükela dümbeleği :dilcikar: hiç antipati kurma yeteneğide yoktur bencil şeyin.tek sorunumuz ben öyle pohpohlamayı cicili bicili konuşmayı pek beceremiyorum oda bunu çok seviyo hep kavgalarımız ilgisizliğimden çıkıyo ama yok kalın kafa işte anlamıyo.. .ama çok sanslıyım ya bana okadar çok değer veriyo ki kimi zaman buna layıkmiyim diyorum ona herşeyden herkezden çok güveniyorum heleki bu devirde böyle biriyle birlikteyim çok şanslıyım ben :Saruboceq:Şeniz:sm_cool:

Son düzenleme:
ben de bi kaç kelam ediyim ne de olsa 4 yıldır bir aslanla beraberim..
bir kere gururlu ve kibirliler,özgüven yüzde 1 milyon...hele de kariyerliyse aman allahım aman..
sonra dediğim dedik çaldığım düdük,artist..bazende tehlikeli
ama romantik ve kadir kıymet bilen bir tiptir,kadın ruhundan anlar,çok da çalışkandır
kesinlikle uyuyan aslanı uyandırma,pohpohla..ilgisizliğe asla gelemez.
bir de yükseleni akrepse çok kinci oluyolar,ince hesaplar yapıyorlar..
kısacası tehlikeliler ama sen yöntemini biliceksin..
tatlı söze,yakınlığa bayılırlar.. :smiley-cool:

Tıpkısının aynısı delikafadulden
Zordur aslan erkeği zorrr :1closedeyes:

aslanlarda kaybetme korkusu oluyormu`???????

oyy aslan erkeği zordur ama çokda güzel yanları vardır,eşim aslan
sürekli sen bi tanesin hep sen sensin en iyisin en süpersin deyip pohpohlanmaya bayılır

birşeye o beyaz dediyse ve o siyahsa imkanı yok naparsan yap o beyaz demekte diretir (kawy nin dediği gibi)

aşırı titizdir felaket yani,geçen gün sabahtan akşama sular gitti gece suyun sesini duyunca uyanıp çamaşır atmış,bulaşık makinasını çalıştırmış gecenin 3ünde :1shok: benim ruhum duymadı valla.

hiçbir şeye üşenmez çok hareketlidir,çok bakımlıdır heryerine ayrı özen gösterir,ayağı kolu bacağı saçı eli,tırnağı sürekli bakımlar yapar kremler sürer.banyodan çıkmaz su kurbağası gibi.bide aynanın önünden çekilmez kaydirigubbakcemile3

aşırı kıskançtır,onu giyme bunu giyme (ki sabah işe gelirken 3 kere kıyafet değiştirdim mesela)
çok fazla sahiplenme koruma duygusu vardır mesela yoldan biri geçerken falan hemen beni kendine çekip sarıp sarmalamaya çalışırki kimse değmesin bana,biri yanımdan geçerken kolumu çarptı hemen çarptımı değdimi sana kolun acıdımı sorulara boğar

süsten püsten bakımdan acayip hoşlanır,ne kadar bakımlıysanız okadar hoşuna gider,bakımsızlıktan pasaklılıktan hiç ama hiç hoşlanmaz hatta nefret eder

aşk hayatında romantiktir,kadın ruhundan anlar,incedir,kibardır,aşkını herkesin ortasında göstermekten çekinmez.ilgiyi sever

gösterişli şeyleri sever

çok kıymet bilir,vefalıdır,yufka yüreklidir

yani az kalsın kocamla sen evlisin sanacaktım :)) titizlik hariç aynı, benim kocam dağınıklıkta son nokta, ayakkabısını ben silerim, evi hayatta toplamaz hiçbir şey bulamaz, büyün kıyafetlerini kapı kollarına asar :)) gardroba ben asmak zorunda kalırım

çoook kıskançtır sağ olsun, elbisemle çıkarken arkamdan rüzgara dikkat et diye 2 kez seslendi bugün :))
ama acaip bir aşk adamı, ondan duyduğum sözler enfes gökyüzündeyim sanki :)

ayy negüzel anlatmissin böyle...... umarim tanidigim aslan da böyle olur hehe:asigim:

Alıntı: cubuk_kraker
oyy aslan erkeği zordur ama çokda güzel yanları vardır,eşim aslan
sürekli sen bi tanesin hep sen sensin en iyisin en süpersin deyip pohpohlanmaya bayılır

birşeye o beyaz dediyse ve o siyahsa imkanı yok naparsan yap o beyaz demekte diretir (kawy nin dediği gibi)

aşırı titizdir felaket yani,geçen gün sabahtan akşama sular gitti gece suyun sesini duyunca uyanıp çamaşır atmış,bulaşık makinasını çalıştırmış gecenin 3ünde benim ruhum duymadı valla.

hiçbir şeye üşenmez çok hareketlidir,çok bakımlıdır heryerine ayrı özen gösterir,ayağı kolu bacağı saçı eli,tırnağı sürekli bakımlar yapar kremler sürer.banyodan çıkmaz su kurbağası gibi.bide aynanın önünden çekilmez

aşırı kıskançtır,onu giyme bunu giyme (ki sabah işe gelirken 3 kere kıyafet değiştirdim mesela)
çok fazla sahiplenme koruma duygusu vardır mesela yoldan biri geçerken falan hemen beni kendine çekip sarıp sarmalamaya çalışırki kimse değmesin bana,biri yanımdan geçerken kolumu çarptı hemen çarptımı değdimi sana kolun acıdımı sorulara boğar

süsten püsten bakımdan acayip hoşlanır,ne kadar bakımlıysanız okadar hoşuna gider,bakımsızlıktan pasaklılıktan hiç ama hiç hoşlanmaz hatta nefret eder

aşk hayatında romantiktir,kadın ruhundan anlar,incedir,kibardır,aşkını herkesin ortasında göstermekten çekinmez.ilgiyi sever

gösterişli şeyleri sever

çok kıymet bilir,vefalıdır,yufka yüreklidir.
Benimkide aslan ama tam tersi şanslısın tatlım keşke öyle olsaydı çoooooooook mutlu olurdum senin burcun ney

baska eklemek isteyen varmiiiiiii :)))

kizlarrr, ben o ASLAN la beraberim simdi :)))
ayy bu Aslanlar cok romantik ayol :)))
hadi hayirlisi :)

siz siz olun başınızı yakmayın aslanlardan uzak durunnn!!!!Özellikle yaylarr,erkek aslan burcuyum dedimi dip bucak kaçın benden sölemesiii....

siz beraberliğe başlamışsınız tebrik ederim

ay genelde iyi yönler :) tabiki evliler gelmiş buraya da, ben iyi bi yönünü görmedim 3 sene beraber olduğum aslanla

gösterişe düşkündür, bakımlıdır, sende bakımlı ol gösterişli ol ama açık saçık olma (ne kime göre açık orası da belirsiz de)
3 sene boyunca zerre romantiklik görmedim benneyaptımki
o bişeye karar vermişse yırtın hayatta döndüremezsin, aslan ya o ne derse o olur
evet kavga sevmezdi, ama küserdi! Allahım delirirdim, kız gibi naz yapardı kafamçokkarıştı
yanında siz siz olun hata yapmayın üstünden ne kadar vakit geçerse geçsin başınıza kakıverir, en azından benim gördüğüm aslan böyledi! aslan arkadaşlarımda böyle

bütün ilgi, övgü onda olacak, pofpoflayacaksın, iyide hülen :mymeka: sen erkeksin, ben bayanım, sen beni pohpohlamıyon da ben mi seni pofpoflıcam

gururlu aşırı derecede, yanındaki insanı başkasının yanında yüceltmeye onunla gururlanmaya da bayılıyo, ama sakın yalnızken güzel söz beklemeyin yerin dibine sokmada üstüne yok

valla eski aslandan hatrımda kalanlar bunlar, fazlasını hatırlamıyorum, hatırlamakta işime gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…