siz beraberliğe başlamışsınız tebrik ederim
ay genelde iyi yönler :) tabiki evliler gelmiş buraya da, ben iyi bi yönünü görmedim 3 sene beraber olduğum aslanla
gösterişe düşkündür, bakımlıdır, sende bakımlı ol gösterişli ol ama açık saçık olma (ne kime göre açık orası da belirsiz de)
3 sene boyunca zerre romantiklik görmedim benneyaptımki
o bişeye karar vermişse yırtın hayatta döndüremezsin, aslan ya o ne derse o olur
evet kavga sevmezdi, ama küserdi! Allahım delirirdim, kız gibi naz yapardı kafamçokkarıştı
yanında siz siz olun hata yapmayın üstünden ne kadar vakit geçerse geçsin başınıza kakıverir, en azından benim gördüğüm aslan böyledi! aslan arkadaşlarımda böyle
bütün ilgi, övgü onda olacak, pofpoflayacaksın, iyide hülen :mymeka: sen erkeksin, ben bayanım, sen beni pohpohlamıyon da ben mi seni pofpoflıcam
gururlu aşırı derecede, yanındaki insanı başkasının yanında yüceltmeye onunla gururlanmaya da bayılıyo, ama sakın yalnızken güzel söz beklemeyin yerin dibine sokmada üstüne yok
valla eski aslandan hatrımda kalanlar bunlar, fazlasını hatırlamıyorum, hatırlamakta işime gelmiyo
3.5 yıldır romantizm falan görmedim bundan sonra da görmem heralde.. Arada bir çooook nadir tutar.. 3.5 yılda 2 sefer falandır yani..
en sinir oldugunuz huylari nedir
ve en sevdiginiz huylari?
benimkide aslan.. hamurundan mı burcundan mı bilemicem :sm_confused:.. daha öncede yazmıstım.. sevceksin onu.. kücük aslan yavrusu gibi kedi gibi şakkıdı mayışcak oda sonra ne istersen yaptır ne istersen söyle.. yeterki bagırma cagırma kavga olmasın huzurlu olsun.. tabi bide cok sevilsin ilgi gösterilsin.. mayışsında mayışsın .. :roflol: :roflol: bide cok makuldür.. kıskanc degildir yani sever korur kollar ama kısıtlamadan sıkmadan.. bide cok cekicidir :icecream:
eşini mutlu etmeyi bilir yeterki huzuru yerinde olsun :1hug:
bu Aslanlar cok aceleciii, ve kavga etmeyi büyütmeyi sevmiyorlar dogrumu???????
kesinlikle aşırı rahat vurdumduymaz bencil ve kral olduğunu sanıyolar...bayanssulusmileyerim ben o krallığı..bide kendilerini hep haklı bulurlar ilgi gösterr arar sonrada vazgecmiş gibi yapıp sessizleşir senn ilgini bekliyodr(daha çok bekler) zemuszemusvalla delidir doludr hatta çılgınlarr ama iyi yönleride yok değil tabii romantiktr ince ruhludr güzelden anlar dürüsttr bunları nerden biliyorm hoşalndığım erkek aslan ben ikizlerkaydirigubbakcemile5 deli divane olduğunu biliyorm beklediği igiyi göstermiyorum oda deliriyo küsüyo aramıyo sonrada bende arasın diye deliriyorummm offf bi ilişkiye başlayabilirimiyiz bilmiyomm:roflol:
Esleriniz Sevgilileriniz Romantikmi bayanlar? Aslanlar cok romantik diye duydumdaa...
Bide hep Liderlik arar???? Ona karsi gelmicen, hep onun dedigi olsun ister? Sizdede bölemiii, hoslandigim kisi de ASLAN da, biraz cözmeye calisiyorum :)