Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Ah bu ASLAN Erkekleri, ASLAN mı Acaba ? Hadi Bayanlar :)

benim tanidigim aslan, tanidigim kadariyla tabi, romantik, hep sevilmek istiyor. cabuk parliyo, üste cikmaya calisiyo, dedigi olsun istiyo.... simdilik bukadar :sm_confused:

3.5 yıldır romantizm falan görmedim bundan sonra da görmem heralde.. Arada bir çooook nadir tutar.. 3.5 yılda 2 sefer falandır yani..

3.5 yıldır romantizm falan görmedim bundan sonra da görmem heralde.. Arada bir çooook nadir tutar.. 3.5 yılda 2 sefer falandır yani..

en sinir oldugunuz huylari nedir
ve en sevdiginiz huylari?

en sinir oldugunuz huylari nedir
ve en sevdiginiz huylari?

Valla en çok dediğim dedik olmasına kızarım.. İnattır çok..Genelde aslan erkekleri böyle inatçı oluyor.. Detaycıdır, mükemmeliyetçidir..
En çok da sahiplenmesini severim.. Kıskanma manasında değil, aslan erkeği sevdiği insanı inanılmaz sahiplenir, yeri gelir annesi olur, yeri gelir doktoru olur.. Hasta olduğunda sabahlara kadar başında bekler, merhametlidir..

Ve bütün aslan erkekleri gibi pohpohlanmaya bayılır, tabir-i caizse 2 çift güzel söze tav olur..

Canm benimkide aslan.Kesinlikle çok romantik ve duygusal biri.Ama liderlik özelliği hiçbir şekilde yok.Aksine bizim ilişkimizde onun tabiriyle evin erkeği benim :) Bende koç burucuyum uyumumuz harkulade.Zaten koç ve aslan en iyi anlaşan birinci burçtur.Çok uyumluyuz biz.Senin aslan burcuyla anlaşman kendi burcunlada ilgili biraz..

süper ifade etmişsin bence..kaydirigubbakcemile3.işte bu..aslan erkeğine bunları yap ,avucunda bil..nerdne mi biliyorum..çünkü bende aynen böyle yapıyorum..tecrübeyle sabittir yani..sırnaşık şey

bende 5yıl aslanla uğraştım gerçekten aslan yani şuandada uğraşıyorum.acayip gururlu inatçı dediğim dedik hep o haklı o ne derse odur ben hiç haklı olmam.üstüne kesinlikle bisöz söyleyemezsin hemen sinirlenir kolayda geçmez siniri o kesinlikle sana hesap vermez ama sen ona hesap vermek zorundasın..aşırı derecede sahiplenme duygusu var annem babam varmış hç önemli değil onun için onlarrdan daha ii korurm havası var.suyuna gidersen çok mükemmeldir aklına gelmeyen süprzler yapar herkesten sakınır seni ama başkasının yanında kesinlikle belli etmez.yalnızken gösterr sevgisini.ayr çok titizdir açık sözlüdür ben kırılmışım hiç önemli değil.yalanı yoktur uydurmaya başvurmaz açk açık söyler bugün canı msj atmak istemiyo diyelim yada buluşucaz işim var falan deyip bahane uydurmaz.açık açık canım istemiyo bugün der mesela.bilmem sizin öylemi.birde tek çözemediğim kaybetme korkusu olurmu bunu hala çözemedim..

Benim eşim aslan ben başak aşk olarak çok uyumluyuz onun yükseleni yengeç ondanmı bilmiyorum.aslanda en sevdiğim özellik yüce gönüllü olması bağışlayıcı çok dostane bi insan ama ona çemkirme kızdırma kızdımı gözü döner ama sonra ne dediğini unutur gider o orda kalır kinci değil yani bu çok güzel bişi eşimi çokkk seviyorum işteyken bile özlüyorum onu yüce gönüllü hayat arkadaşım benim

ikimiz de aslanız ondan çok ben de biraz var liderlik ve öncülük etme fakat o da eşit olalım niye birbirimizin üzerinde otorite kuralım ki diyo ama bazen de inatlaşıyo ben trip atarsam o da atıyo neymiş efendim gönlümü almaya çalışıyomuş bir iki üç sefer deniyomuş ben zaten tribimden vazgeçmiyomuşum o da artık üstüme düşmüyomuş. alsanaalsanasmile

Kavgayı cok uzatırlar bir kere :)
Cok cabuk sinirlenirler ..
Asırı kıskanc ve paronayak biri
Benim erkek arkadasım da hep bi üstün olma cabası var mesela nedendir bilmiyorum ..
Kendi dogrularını herkese kabul ettirmeye calısır.
En sevmedigim yönü herseye karsı cok önyargılı olması
Bunların dısında sevdigini fazlasıyla belli eder .. Bir dedigimi iki etmez cok romantik biridir :)

kesinlikle aşırı rahat vurdumduymaz bencil ve kral olduğunu sanıyolar...bayanssulusmileyerim ben o krallığı..bide kendilerini hep haklı bulurlar ilgi gösterr arar sonrada vazgecmiş gibi yapıp sessizleşir senn ilgini bekliyodr(daha çok bekler) zemuszemusvalla delidir doludr hatta çılgınlarr ama iyi yönleride yok değil tabii romantiktr ince ruhludr güzelden anlar dürüsttr bunları nerden biliyorm hoşalndığım erkek aslan ben ikizlerkaydirigubbakcemile5 deli divane olduğunu biliyorm beklediği igiyi göstermiyorum oda deliriyo küsüyo aramıyo sonrada bende arasın diye deliriyorummm offf bi ilişkiye başlayabilirimiyiz bilmiyomm:roflol:

ben aslan burcu bayanıyım ama aslan burcu erkeklerinide bilirim gururlarından dolayı herşeyi kaybetmeye mahkümdurlar....

ben aslan burcu erkeğiyle birlikteydim ayrıldım ve çoğunuzunda dediği gibi aslan erkeği çok gururlu o yüzden onu ne kadar sevsemde unutmam lazım bir daha geri dönüşü yok dönmezde biliyorum...
ama bana göre aşk yaşamak istiyorsanız aslan erkeği ideal romeodur diyebilirim bulutların üzerine çıkartır sizi bir şey mi istiyorsunuz onu pohpohla o istediğin şeyi yapar
kıskanç birisi aşırı korumacı sahiplenici sevdi mi tam sever ama gururundan asla taviz vermez...kin tutmaz mükemmeliyetçi,bencil değil ama karşındakinide düşünür..
iyi bir baba iyi bir eş olur eğer aslan burcu erkeğiyle olursanız size tavsiyem alttan alıcaksınız
almıyorsanız ilişki yürümez...

benimkide aslan ve cok romantiktir gurura gelince var brz ama yeri geldiginde o gururunu ayaklarinin altina aldiginda gordum yani. bide kendine asiri bi guven var nerden geliyosa sanirim o liderlik ruhuda ondan kaynaklaniyo..

Bende ikizlerimv e hoşlandığım kişi aslan ve aynen dediğin gibi bazen bi ilgili oluyor bi iyi davranıyor falan ertesi gün bakıyorsun bambaşka napıcağımı bilemiyorum çok dengemi bozdu.. Henüz ortada bişey yok kesin olarak ama bu gidişle olur mu onu da bilmiyorum. Dediğin gibi bende beklediği ilgiyi tam göstermiyorum ben neysem o da o. Bi kere bi tersledim geçenlerde tepemi çok attırdı diye sonra bi iyileşti bi düzeldi anlamadım bunu mu bekliyodu yani :S Ama şimdi yine normale döndü ben napıcağımı şaşırıdm yardımcı olursan sevinirim

Benimde aslan burcu sevgilim var.
Çok düşüncelidir bi kere çok olmasada biraz romantiktir özel günleri hiç unutmaz en azından :)
Cimri değildir insanlara yardım etmeyi sever...
Bencil değildir kesinlikle ama çok kıskançtır ve benim dediğim olsun ister birazda sinirlidir...

Esleriniz Sevgilileriniz Romantikmi bayanlar? Aslanlar cok romantik diye duydumdaa...
Bide hep Liderlik arar???? Ona karsi gelmicen, hep onun dedigi olsun ister? Sizdede bölemiii, hoslandigim kisi de ASLAN da, biraz cözmeye calisiyorum :)

Aslan bi erkek arkadaşım var oldukça romantik ama her zaman değil , zaten bende çok romantik erkek sevmem dozunda olmalı :) Tartışmaktan hiç hoşlanmaz hep benim isteklerime öncelik verir hatta bazen aslan mı diye şüpheye düşmekteyim :) İnatçıdır :/

Ben buraya nişanlıyken yazmışım eşimin özelliklerini daha önce hala da aynıdır.
Bende ikizler'im.Eşim aslan 3 yıldır evliyiz neredeyse ama dediğiniz gibi hiç tartışmayı sevmez,esprili ve de yerine göre çok romantiktir,titizdir
ara ara odunluğu tutmuyor değil tabi..Ama çok sabırlı ve de düşüncelidir çok şükür.
Amaaaa liderlik vasıflarını asla elden bırakmadıkları doğru...

hemen cevap vereyim 3senedir aslan burcu bir sevgilim var ve tam bir odun romantikliği bazen tutar..
özel günleri kaçırmaz. ön yargılıdır romantiklik olsa olsa %20 vardır..
ona hep odunlukta rekor kırıyosun diyorum aslında cok romantiğim diyo da ben pek göremedim:)
arada bir tutası geliyor o zamn da çok heyecanlanıyorm kafasına bişey mi düştü diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…