- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
siz beraberliğe başlamışsınız tebrik ederim
ay genelde iyi yönler :) tabiki evliler gelmiş buraya da, ben iyi bi yönünü görmedim 3 sene beraber olduğum aslanla
gösterişe düşkündür, bakımlıdır, sende bakımlı ol gösterişli ol ama açık saçık olma (ne kime göre açık orası da belirsiz de)
3 sene boyunca zerre romantiklik görmedim benneyaptımki
o bişeye karar vermişse yırtın hayatta döndüremezsin, aslan ya o ne derse o olur
evet kavga sevmezdi, ama küserdi! Allahım delirirdim, kız gibi naz yapardı kafamçokkarıştı
yanında siz siz olun hata yapmayın üstünden ne kadar vakit geçerse geçsin başınıza kakıverir, en azından benim gördüğüm aslan böyledi! aslan arkadaşlarımda böyle
bütün ilgi, övgü onda olacak, pofpoflayacaksın, iyide hülen :mymeka: sen erkeksin, ben bayanım, sen beni pohpohlamıyon da ben mi seni pofpoflıcam
gururlu aşırı derecede, yanındaki insanı başkasının yanında yüceltmeye onunla gururlanmaya da bayılıyo, ama sakın yalnızken güzel söz beklemeyin yerin dibine sokmada üstüne yok
valla eski aslandan hatrımda kalanlar bunlar, fazlasını hatırlamıyorum, hatırlamakta işime gelmiyo
benim tanidigim aslan, tanidigim kadariyla tabi, romantik, hep sevilmek istiyor. cabuk parliyo, üste cikmaya calisiyo, dedigi olsun istiyo.... simdilik bukadar :sm_confused: