Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Ah bu ASLAN Erkekleri, ASLAN mı Acaba ? Hadi Bayanlar :)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
Esleriniz Sevgilileriniz Romantikmi bayanlar? Aslanlar cok romantik diye duydumdaa...
Bide hep Liderlik arar???? Ona karsi gelmicen, hep onun dedigi olsun ister? Sizdede bölemiii, hoslandigim kisi de ASLAN da, biraz cözmeye calisiyorum :)

canım benim kocam aslan...
bazen romantikliği tutar, ama genele yayınca pek romantik değildir....
düşüncelidir, kibardır, kavga etmeyi sevmez....

Yalnızzzz, asla ses yükseltmeye, çemkirmeye izin vermez, son sözü söyler, konu kapanır....
Gerçi bizim biraz değişik, çünkü ben de aslanım:1closedeyes:

hmmm anladim, peki kiskancmidir

benim eşimde aslan her zaman kendinin haklı olduğunu düşünür baskın karakter olmak ister bende aslanım alttan alamıyorum bi şekilde idare edip gidiyoruz işte
eşim askerde şimdi çok özledim çok...

benimkide aslan.. hamurundan mı burcundan mı bilemicem :sm_confused:.. daha öncede yazmıstım.. sevceksin onu.. kücük aslan yavrusu gibi kedi gibi şakkıdı mayışcak oda sonra ne istersen yaptır ne istersen söyle.. yeterki bagırma cagırma kavga olmasın huzurlu olsun.. tabi bide cok sevilsin ilgi gösterilsin.. mayışsında mayışsın .. :roflol: :roflol: bide cok makuldür.. kıskanc degildir yani sever korur kollar ama kısıtlamadan sıkmadan.. bide cok cekicidir :icecream:
eşini mutlu etmeyi bilir yeterki huzuru yerinde olsun :1hug:

benim eşimde aslan her zaman kendinin haklı olduğunu düşünür baskın karakter olmak ister bende aslanım alttan alamıyorum bi şekilde idare edip gidiyoruz işte
eşim askerde şimdi çok özledim çok...

allah kavuistursun abla

hmm valla her aslan ayni degil sanirim!!
eski erkek arkadasimda aslandi, cok ilgi beklerdi dogru, cok hosuna giderdi.
ama kiz kardesimin erkek arkadasi ASIRI KISKANC, kisitliyor, sinirli biri. herkes ayni degil tabi, ama delikanlidir.
benden hoslanan aslan nasil görecez :)

bu Aslanlar cok aceleciii, ve kavga etmeyi büyütmeyi sevmiyorlar dogrumu???????

aslanlar asla kavga etmeyi sevmezler,nişanlım da aslan,yerine göre çok romantiktir,kibardır,düşüncelidir,halden anlar,ama acaipte şımartılmayı severler,doğrularının üstüne doğru yoktur,ben seviyorum ama aslanın özelliklerini,nişanlım da neredeyse hepsini taşıyor...

hmmmmm aynen, sevgi göstercen onlara, simariolar sonrada :)

Benim sevgilimde aslan, hiç romantik değil, çok sakin ve asla kavga etmekten hoşlanmıyor...

eşleri bilmiyorumda ben aslan burcuyum ..

aslanlar çok belli etmez romantızmı..gerçekcidir iyi huyludur..

son sözü söylerler dogrudur..

Benim eşim aslan
Gayet romantik hele o liderlik duygusu hiç yoktur ikimiz arasında tüm ipler benim elimdedir :jeyyar:
Ama arkadaş ve akraba çevresinde kesinlikle lider odur çok espirili acayip duygusal ve çok anlayışlıdır Şeniz
Çok sefiyom bende onu :asigim:

benim eşimde aslann
hiç küs duramazz
ama sanırsın herşeyii o biliooo
bennii sefdiğine eminimm ama romantizminn rrrr si yokkk
ayrıca çok üşengeçç

offff hiç katlanamıyorum ben aslan erkeklerine...
gerçi aslan sevgilim filan olmadı ama burcu aslan olan erkek arkadaşlarımla
hiç anlaşamazdım.
hep kendi istedikleri olsun diye uğraşıyorlar.
ve her konuda tartışabilrler.
her doğruyu onlar biliyorlar yaa.

ü$engeclik var o dogruuu, daha yakindan tanimaya calisiyorum onu..... bakalim neler cikacak :)

benim eşimde aslann
hiç küs duramazz
ama sanırsın herşeyii o biliooo
bennii sefdiğine eminimm ama romantizminn rrrr si yokkk
ayrıca çok üşengeçç

Ya hiç güleceğim yoktu benim eşimde öyle birisi.. Birde sinirli ve kavgacı ruhlu. Aslında aslan erkekleri kavgacı olmaz ama bu benimkine mahsus değil sanırsam :)
Romantik hiç değil, böyle erkekler aldatamazda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…