Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

merabayın kızlar :)
ben çalışıyorum, o yüzden çok takılamayabilirim, ama okurum

Günaydın kızlar, ama sanırım bizimkilerden kimse yok.

gaçılın ben geldım süpürgemı park edımkaydirigubbakcemile3
gunaydın cnm ben varım beğenmedın herhal:dilcikar:
ayy dun ne gözeldı öle yaa
taksım parka gıttık yedık içtık eğlendık:1rolleyes: sonra maça gıtık sonra yendık marşları söleye söleye eve bıraktılar benı:asigim: süperdı yane bugun ne etsemkı öleden sonrafisfisfis
sen napuıyon

Ne güzel eğlenmişsin canım ya.

Benim moralim bozuk biraz işten çıkmayı düşünüyorum, iş ilanlarına bakıyorum, başvuruyorum ama hiç birinden dönüş yok...

Ufacık bir kartvizit yaptırdılar tam 35 kere değişiklik yapıldı 3 kere matbaada basıldı beğenmediler, şimdi matbaacıya para ödemiyorlar suçunu da bana atıyorlar, offff 1 gün daha burda durmak istemiyorum.

cnm yaa takma boşver cokta umursama sen işinle ılgılenen beğenmeyen baska yerde yaptsın ne bılem o ıstende anlamam ama bu zmnda iş zor iş bulsan bıle para ödeme yapmazlar yağmurdan kaçarken doluya tutulma sabret cnm belkı 1 ay sonra iişler acılır sende guzel bı iş bulursun:teselli:

İnşallah canım ya, zaten bu konularda öyle şanssızım ki...

Dün kardeşimin nişanlısını da Şırnak'a askere yolladık, onun hüznü de var biraz evimiz iyice sessiz kaldı...

allahım sağ salım dönmeyı nasıp etsın ınş balım üzülmen yalnız deılsınkkı cnm keske evımde pc olsaydı ne guzel olurdu
bende 1 de cıkcam cnm gulpembe yok bugun eylulu cok özledım sakura zeynep yok gasolıne yok herhalde gelırler
yarında buluşcam bırı var ece nın yanına gtmek ıstıytorum bakalım(taksımde basına cam duşen kardesımız yoğun bakımdan cıkıyor bugun ınş cok dua ettık evcek ona rabbım aılesıne bağışladı bı zıyaret edek)

Aaaaa o kız düzeldi mi çok şükür ya, TV izlemediğim için hiç bir şeyden haberim yok... Benim evde pc var canım am şu sıralar açmıyorum seninde olsa görüşürdük evet kızların hiç biri yok biz nöbetçi kaldık hatta ben sende gidecen ben kalcam burda

burcum duzeldı bıraz bakalım zıyaret edım ınş sorun cıkmaz ya aılesını yalnız bırakmamak laızm

hcr h geldın cnm

cnmcıklarımm ben cıkıyorum azda benımkılerle konuşam bjklı arkdaslarımla yanı sızlerı cok cok öptum ı tatıller sıkman canınızı emı

bende beklemek zoundayım. sevgilim askerde . kısmetse haziran 17 geliyor ve inş temmuz sonu gibi de nişanımız olcak. evlilik de 2010 yazını bulur sanırım tüm bekleyenlere kolaylıklar diliyorum...

kıssslarr ben geldimmm uzun bir aradan sonra artık tatilim bitti samsundayımmm bilgisayarıma da kavuştum.herşeyi özlemişim çok yazdıklarınızı okumaya çalıştım herkes hoşgelmişşş a.s.

günaydınnn kıssllarrr nasılsınız bakem özledinizmi beni neler yaptınız bensiz güzel bi hafta diliyorum hepinize öpüyorum sizleri

gülpembe günaydın, kızlar günaydın :teytey:
2 gündür görüşemiyoruz, özledim valla

Hafta sonu acayip yoruldum, cumartesi günü 6 saat süren bi toplantı,
Pazar günü bol bol gezdim.
Yorucuydu yani. Sen neler yaptın?

bende cok özledim hihoyyyt ben cumartesi full yattım pazar günüde gezdim hava cok güzeldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…