• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Hakkaten dün çok güzeldi hava,

ammavelakin bacılarım, havanın güzel olması yada olmaması, işlerin yoğun olması veya kesat olması, hiçbiri sonucu değiştirmiyor ve biz hala aah aahh daha var diyoruz kaydirigubbakcemile

Günaydın kızlar, nasılsınız? Dün hava güzeldi demişsiniz ama annem hava alsın diye birazcık dışarı çıktık ben dondum resmen, sanırım kansızlıktan dolayı...
Yine pazar günü hemencik geçti hiç bir şey anlamadım. :(

iyiym tatlım sen nasılsın hafta sonları cok cabuk geçiyorya :1no2: bide 2 gün boyunca erken kalktım kardeşimin iğneleri vardı bi uyuyamadım ama iilesti ya o yeter bana...sanırım bennde daha cok ah ah ah ah dicem 2010 değil de 2011 bilemedn 2012 senağlama

gunaydın kızlar:mirmirmirmir nassınz dün hava cok guzeldı bende ıkea gıttım ordanda arkadasım ece yı zıyarete aılesı cok mutlu artık ıyıleşıyor çok şükür ama onları en cok üzen sey yalan haberler olmuş mesela ece artık yürüyor dıe manşet atmışlar bende hemen aradım sonrada yanlarına gıttım yok öle bısey deıdler şuan yoğun bakımda ınş bı haftaya kadr normal servıse alıncak cok mutlu oldum ı gunumde öle gectı

gulpembe, Ya Sabır de elbet gelecek o günlerde Allah izin verirse... Böcüğüm çok sevindim, umarım Ece iyileşir ve eskisinden çok daha iyi olur...

iyiyiz sen nasılsın tatlım cok sevindim böcügüm arkadasının arkadasımızın iilesmesine cok üzüldüm ii haberlerini senden bekliyorum uzun zaman göremedim haberlede arkadası bendende geçmiş olsun dileklerini ilet :utangac: vala ALLAHa emant yasıyoruz bende hafta sonları hep taksimdeyim

tatlım cuma aksamı söle bi haber geldi sevdiğimden yurtdısında calısma imkanı olabilir 1 sene birleşmiş milletlerde 1 sene tam 1 sene senağlama senağlama

Böcükçüm burcums günaydın hanımlar size de:teytey:

Ece nin iyleşiyor olmasına çok sevindim, saçma sapan bir ihmalin gencecik bir kızın canına mal olması (Allah korusun) çok feci olurdu.. İnşallah en kısa zamanda yürür de..

Burcums bende de kansızlık var canım ya :çok üzgünüm: ama dışarı çıkarken beni görmeliydin delikafadulden tabiî ki soğuktu her ne kadar güneş te olsa. Benim ayı postu gibi bir kabanım var, onu giydim çıktım dışarı :1ninca:

amın cnm hıçısey yapamasım yok
işler kötu onu gectım maddı acıdan sadece takstlerım yok yardım etmem gereken ınsanlar var encok onları düşünüyorum ve cok üzülüyorum yaa nolcak bılmıym:(

ALLAH yardım eder sen üzülme böcügüm dua et bol bol herseyde bi hayır vardır :1hug:

ınş
ay sızlerın ne yazdıklarınız unutum ınanın cok pardon sızler ne ettınız

biz aynı böcügüm 2 günlük tatilin ardından yine bi hafta yeni bi ay subat maasımızı almaya az kaldı ama ben hala aralık ocagı alamadım :delphin:

gulpembe, belki oraya gitmesi daha hayırlıdır, sabret sayılı zaman çabuk geçer ;)

Gasoline, inanır mısın pantalon altına 2 tane külotlu çorap giyiyorum herkesin yandık dediği yerde ben donuyorum diyorum ya. :S

böcüğüm üzülme, Allah bir kapıyı kapar diğerini açar, bak bende çok zor günler geçiriyorum işim çok kötü, evdeki durumlar çok kötü babamın yokluğu da bir yandan vuruyor, ama napalım Allah'ın takdiri... İnşeallah her şey daha güzel olacak...

Burcums çok güzel söyledin, hepsi geçecek sadece sabretmek lazım.

Ben babacım gittikten sonra hep şunu söyledim; onun hakkında da bizim hakkımızda da hayırlısı böyleymiş(ölümün hayırlısı olur mu demeyin, gerçekten oluyor) , Allah insana kaldıramayacağı yükü de yüklemezmiş.. Sadece sabretmek lazım be güzellerim:teselli:

belkide daha hayırlıdır suan için bişey yok ama sadece mailler falan gelip cevaplıyor tabi kabul olunursa mulakatlar falan olcak bakalım bekliozz hakkımzda hayırlısı..doktora gittinizmi bunun için...tatlıslarım sabredin ne güzel demissin hersey cok güzel olcak biraz sabır ALLAH sabırımızı deniyor sükredelim

ben birkaç kez gittim kansızlık için doktora, çünkü hayatım boyunca hep böyleydim çok üşürüm, elim ayağım hep buz gibidir.
Anemi var deyip -hatta bir tanesi kan değerlerin ciddi anlamda sınırda demişti- demir hapı verip gönderiyorlar, onları da kullanıyorum ama pek birşey farketmiyor. Pekmez falan da içiyorum, annem elinde kaşık avucunda pekmez kasesi evin içinde kovalıyo beni , canım benim :icecream:

off ya cok zor bi durum :1no2: ama iii olursnuz inş tatlıslarımm

sağol canım, işte biz kendi başımıza ısınamıyoruz artık beklicez napalım :asigim:

Back