Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

oooo heyooo hihoyyyt
kardeşim gülpembem ğzından bal damlıyo :lepi:
Allah hayırlısını versin bacılarım ya, e ama sona kalmasam iyi olur hani ppp
böcükçüm yapalım yaa, benim öğrenmem lazım öyle hanım hanımcık bişeyler yapmayı falan :jeyyar:

Bende olamam sanırım kızlar, anneme iş yaptırmıyoruz artık geçen pazar bir evi süpüreyim dedim 3 gün belim ağrıdı. :S

ay sanırım en şanslı olanınız benim
ben ailemden ayrı evde yaşıyorum, temizlik, yemek, her şey bana düşüyor...
o yüzden zorlanmıyorum artık 3 senedir böyle çünkü...

ben kaçıncı sıradayım bakalım :roflol:

yapalım böcükçüm, ben de pek beceremem ya ama dur belki ev hanımlığı da yakışır bize kız :))
orjinal ev hanımları oluruz heralde biz ya -tatlicadiarzu-

Ya yapamıyorum ben de ev işi, afedersiniz alışmamış şeyde don durmazmış ya :roflol:

sırtım belim her yerim ağrıyo, 2 poşeti taşıyamam falan yani düşünün. Çok çürüğüm ben de yaa:çok üzgünüm:

hcr yaşa göre bu sıra becerıklılığe göre deılkı
ben cok becerıklıyımdır ona bakrsan cok harıka yımek yaparım cokta tıtızım kendı odamı kımseye temızletmem herkesın yaptığı ışı beğenmem ne pıs bı huy ayol

hem benım moral bozuk iş yok yarında çalışmaya blırık patron dıo mart ayında hıc calısmasak daha ıyı

bize sadece calısmak yakısır arkadslar ev işinde bende cok yoruluorum böcügüm üzülme düzelcek inş işler marttan sonra

ınş cnm
gasolıne nan heryerde deme ne becerıksızler evlenıyo anam kım kalmışkı evde yalnızlık allaha mahsus boşver cnm

he vala böcügüm nleri var evleniyo ALLAH bize dogru kişileri gnderdi artık dogru zmanıda vericek

ah böcüğüm sağolasın yaa :)
ben de pek beceriksiz değilimdir aslında iş başa düştüğünde fena da değilimdir de işte bakma sen :)))

off kafam kazan gibi oldu yaaaa

uyy bı konuyu kaçırınca merakımdan onca sayfa okuyom yaa:roflol: bıde netım cok yavasladı nedenkıne bılmem

evt ya bendede o problem var cok agır işiliooo kk diğer sayfalarımda problem yok ama kk cok agır

acıktım ama ne yesımkı açım ama cnm bıseycık ıstemıyo ne ılgınc demı demekkı iş hayatı ınsanı ınanılmaz gerıyo
aksam olsada benım herıf benı alsa mça gtsek:asigim:

ben gacıyom maçagıdıyom taksıme ordan kavga var sonra taksım park sonra maç 8de zatı öptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…