ahh cnm benmkı daha zor olsa gerek ctesı nışanım vardı sözlumle ayrıldım bı ay once oyuzden hayatımda sımdılık kımse yok haa pesımde olan var benle evlenmekısteyen ama ben son surat ceyuız yapıyomm bı sevgılımın olmasıda yakındr ıns hayrlısı olsun
ah ah olmazmı 4 yıldır çıkıyoruz 1 yıldır nişanlıyız ve düğünümüz seneye yaza çünkü okuyo artık patlıcam kızlar ya ne kadar zor beklemek neyseki ben yavaş yavaş hazırlıklara başladımda onlarle geçiriyorum günlerimi bekleyen bütün arkadaşlarıma bol sabırlar
ayy cnm üzüldüm ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki...inş karşına çokk çokk ii biri çıkar ve çok mutlu olursun
olsun napalım bıde en kotusu ozur dılıyo yalvarıyo ama aılem artık onu ıstemıyo ben onu sevyom karısık bı durum yanı ama sıze her konuda yarımdcı olmaya calısrım tecrubelı oldm ıyıce artıkınnn kaydirigubbakcemile5
caka hosgeldın cnm sabır dıleyın yeter bız 3 yıl bekledık bekledıkte noldu sankımm
sızde hıc uzulmeyn yeterkı o sağlıklı olsun sukredın sızı sevıyo ve ortada bırakmadığınaa
neyse amma efkarlığım haaa
anlatın bakem ne aldınız ceyız ıcın hanı nısan resmınız
nişan fotolarını koymama izin vermiyo nişanlımklava: ha bire alıyorum çeyiz içinde daha çok var ama olsun gerçi yeni başladım..şu an için 3 nevresim takımı 1 pike takımı çelik tencere takımı yemek takımı günlük yemek takımı blender kahvaltı takımı 2 tane bornoz 2 tanede banyo takımı aldım bideee çatal bıçak takımı...kız almışım yine ii kötüü heee şimdi farkına vardım :roflol:
kız koy hemen sıl bee nerden gorsun zıyaretcıler grmuyo resımlerı merak ıtme sen a.s
ama cok sey almışın kız bende aldım celık tencere catal kasık yemek takımı pıke nevresımmonlar tmm ama alcam daha cok kaydirigubbakcemile5
Ben de varımmm ama benim daha bi niaşnım sözüm bile olmadı kısmetse 2009 haziran da nişan 2010 da düğün ne çok var ya geçmioooo geçmiooooooosenağlama
tamam getireyim yarın koyarım...sorma ya almakla bitmiyo birde çok pahalı ya.daha benim bayağ var erken erken diyodum ama şimdiden almak en mantıklısıymışş...bazı kişler evlerinin fotolarını falan koymuşlar ya ay ne gzl valla bakakalıyorum
offfffffff offffffffffffff tam benlik bi yer açılmış yavvvsenağlama.. 2.5yıldır beraberim veee hala uzun bi süre dahada sevgili kalacagızz.. en erken 2010da evlenebilirzz içim sıkılıyo yaaa düşündükçe.. daha askerliğide varrsenağlamasenağlama
Ben de varımmm ama benim daha bi niaşnım sözüm bile olmadı kısmetse 2009 haziran da nişan 2010 da düğün ne çok var ya geçmioooo geçmiooooooosenağlama
ben sözluyken lıste yapmıstım cok mantıklı oluyo ne eksığım varsa yazdım aklıma geldı yazdım sımdı ıkı sayfa alıncak var daha camasr bulasık mak fırın var yatakl odası onlar en son ama al al btmezkı erkek olmak varmış bee kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?