Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ah ah lara onuda ekleyelim o yanımda olsun vala sogan ekmek yerim :asigim:

Bende gittim doktor tahlil sonuçlarına bakıp hemen hastaneye yatıyorsun kanser olabilirsin dedi... Babacığım nasıl da üzülmüştü, tehditle günlerce pekmez içirmişti bana Sonra düzelme oldu yatırmadılar, bana ilaçda vermiyorlar, doğal beslenecekmişim. :S

burcu kıme dedı kansersın dıe :1shok:
gulpembe ınş alırsın cnm ama benım cok zoruma gıdıyor takstılerımden cok yardım ettığım ınsanlar var encok onlar ıcn uzuluyorum ağlıyorum
babalarınz mekanı cennet olsun ınş ölumunde hayrlısı tabıkı var rabbım hayrlısı versın yeterkı ama benım moralım baska seylerde bozuk
bu arada bende bı bardak pekmez ıcıyom hergun ama su katıp

Allah iyiliklerini, hayırlarını kabul etsin böcükçüm :Saruboceq:

ben de genelde sulu içiyorum pekmezi ama bazen de susuz kaşıkla sokuyo annem ağzıma delikafadulden

yarasın ozmn balım sanada
makarna yoğurt yedım geldım off cnmda bıey ıstemıyokı sız ne edıysınız

geldim kısslarrr şirketin netinde problem vardı anca oldu inş sorun cıkartmaz bol bol yiyin pekmezi benm babamda yediriyo bana ben tahinli yiyorum ve biz yapıozz pekmezi

bızımde annem yapıyo:dilcikar: albumumde uzum bağlarımız bıle var

bizde uzum bagı yok bizlik cıakrtıyoz ufacık cam şişede duruoo neye balıonnki baga

Doktor benim kanser olduğumu düşündüğü böcüğüm ama boşa panik yapmış, kansızlık varmış bende...

Bu arada böcüğüm bağınız ne güzel görünüyor ya...

resımdekı benım balım albumumded resımlerım var baktınız sımdık sılem
ya benım netım cok yavas yanı kk cok yavas burcum tşk cnm

hımm cok sugarmıssın kıss :jeyyar: kkda bi problem var galiba bende aynı sorunu yasıyorum

laa şugarlık bıze mı kalmış ayol
zaten nasıl yanmış kollarım anam bıde beyaz tenlıyım tavuk gıbıoluyom guneste
bızm üzümler cok meshur nevşehır ıle köyumuz sınır göreme ıle falan şarap yapılıyor genelde okadr ıyıdır bacım

vala canım cekti böcügüm buz gibi olsada yesek sırnaşık şey

Ooff nası güzel görünüyo yaa o yeşillikler, karpuzlar, benim hiçbir zaman öyle bi memleketim olmadı o yüzden hep özenirim, hani yazın memlekete falan giderler ya .

Valla karpuz kavun olsa da yesek şimdi cokacimcoook

gasolinecıgım gel bize biz memlekete gitmiyiz ama yazlıgımız var yazları buyur gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…