merhaba arkadaşlar
bende yaklaşık 3 yılı aşkın bir süredir ciddi olduğunu düşündüğüm bir ilişki yaşıyorum.
henüz resmiyet kazanamadı.dertli olduğum konuda bu zaten.
henüz evlilik teklifi almadım.annesi ile tanışalı 5-6 ay oluyor.ama benim annem ilişkinin başından beri biliyor.babamla da onun annesi ile tanıştıktan sonra tanıştırdım.babam sevdi beğendi.babamla mart ayında tanıştı.ondan beri hala bir adım atmadı.zaten hiç atmıyor.sürekli ben konuyu açıp aile karşı çevreme karşı zor durumda kaldığımı söylüyorum ama arpa boyu kadar yol alamadık.27 yaşındayım oda 35.yaşlarda geçiyor hatta geçti belkide..
ciddi ilişki olduğumuzu düşünüyorum bunu bana sözlü hissettiriyor.beraber çeyizim için ikimiz için eşyalar alıyoruz. en son elektrik süpürgemizi aldık.evlenmeyecek adam bunları yapmaz.ama evlenecek adam hala neyi bekler.her seferinde soruyorum ama cvp alamıyorum.kısmet deyip duruyor.annesi ile tanıştığımda resmi bi tanışma oldu hiç evlilik mevzusu açılmadı.hatta biraz soğuk biri gibi geldi.sürekli içeri gitti felan.acaba annen mi istemiyor diyorum.olsa söylemez miyim diyor.ama diretincee annemde gelin alıyor yangından mal kaçırmıyor dedi!
kafam çok karışık..
şu an memurluk sınavına hazırlanıyorum.inanır mısınız atanıp başka şehire gitmek istiyorum.moralim çok bozuk.
birbirini bu kadar seven bir çift olduğumuzu düşünürken hala bir yüzük takamamanın bahanesi ne olabilir??
ben anlamıyorum anladığım tek şey çok sevdiğim hayatımın aşkı dediğim insanın beni bu kadar kırması bilerek yada bilmeyerek.. ama oda cahil değil kaç yaşında..bilmiyorum
kendime verecek ne aklım kaldı ne tesellim.
evlenip yuva kurmayı istemek suç mu?