ah ah çok dertliyim

24 yaşındasın tabi çok büyümüşsün. Ve tabi ki pişman olmazsın. Ne diyeyim. He yavrum he. İdealist tavrımdan vazgeçip gidiyorum sanırım ben de. Senin kafana bir şey gireceği yok. Kendini kaf dağında görüyörsun.

keşke inat yerine anlamayı seçse sev(d)i'yor sev(d)i'yor başka birşey demiyor ki.Bir masal içinde yaşıyor gidiyor şuan

akıl başa gelmek istemiyosa yapcak bişey yok sephora cim.ne desek hep bi cevap var
Adamin hoşuna gitmiş gizemli gizemli takılmış işte....aaa yok pardon sevmiş çok sevmiş beyfendi kim oldugunu da öğrenince kestirip atmış. Ama tabi daha yeni ogrendi belkide tekrar iletişime geçer bellimi olur
hayaller gerçekler işte naparsin....
o da ogrenicek bu kadar insanın boşa konusmadigini

bunu zaman göstericek. tesekkürler

keske sizde sevilseydiniz kızlar böyle. suan seviyor iddasında değilim. ama o beni görmeden dokunmadan sevdi. ve sizbunu kabul edemiyorsunuz

Bazıları kahvaltıda Yürek falanmı yiyor ya, iyi cesaret fake hesaptan ilişki yürütmek üstelik reddedilmenize rağmen. Aşkta gurur yoktur ama Buda gurursuzluk be güzelim. Yazık değilmi kendine olmaz Demiş işte neden taktın?

İşte bende eşeklik üzülüyorum böyle zamanını boşa harcayan gençlere. Halbuki başka biriyle belki çok güzel bir ilişki yaşayacaktı bu süreçte. Hayali değil gerçekten sevecek sevilecekti. Ben mi çok realistim bu yeni nesil mi çok romantik anlayamıyorum bazen.

faake hesab acıp eklerken buralara geleceğini tahmin edemezdim kimse edemezdi. sadece tanımak istemiştim. oda beni tanısın istemiştim. ben istediklerimi basardım artık ikimizde birbirimizi cok yakından tanıyoruz

Hadi ordan biz ne anlarız aşktan sevgiden pis realistleriz biz...yürüyün gidek yaa ...

zamanım asla boşa geçmedi. sevdiğim adamla yalanlarla da olsa beraberdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…