• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en iyisi bende 3 daha bekleyım doktor önersin daha kötü bi şeye sebep olmayım sonra hemen hamile kalıyım derken. geçmiş olsun sanada canım erken fark etmen iyi olmuş senin için
Arada bir kan veriyorum en son 3 çıkmıştı düştü baya çok şükür 🤲🏻 Benim kuzenimin ki 300 e yükselmiş bebeği karnında ölmüştü doktor bile çok şaşırmış 300 olmasına dikkat edilmesi gereken bir durum ihmale gelmez Allah korusun

Arada bir kan veriyorum en son 3 çıkmıştı düştü baya çok şükür 🤲🏻 Benim kuzenimin ki 300 e yükselmiş bebeği karnında ölmüştü doktor bile çok şaşırmış 300 olmasına dikkat edilmesi gereken bir durum ihmale gelmez Allah korusun
aaaaa o kadar yükselebiliyor mu ya gerçekten ürkütücü güya sağlıkçıyım bebek düşünene kadar hiç bi şey bilmiyormuşum onu fark ettim :)

Kızlar merhaba bende 6 yıllık evliyim.. evlendiysen 6 7 ay sonra kızıma hamile kaldım:-) şimdi kızım anaokuluna başlayacak..
1.5 senedir doğru dürüst korumadık doktora gittim, herhangibi bir sorunum yok. Sadece kızıma hamile kalırken 56 kgydum simdi 73 doktor hamileligi zorlastirir dedi. Zoru zoruna 5 kg verdim o kadar..
Hormon testlerim normal, kanlarım normal , ama bu türlü 2. Melegimiz gelmedi :cool:
Biz yumurtlama gününe falan da çok dikkat etmedik aslında ne kadar kasarsak okadar olmuyor sanki.

Siz benim ilk çocuk denemelerimi görseniz yuh delirmiş bu derdiniz ahahahah 😁 geçen gün oturdum hepsini okudum msjların kendime kendim sastım evhamlarıma saçma sorularıma o gebelik testlerine yaptığım işkencelere 😅😅 söker tel in ışığına tutar 2.çizgiyi görecem diye cabalardım çıldırmıştım 😁😁simdi daha olgunlastım sanırım 🤗
Ee ilk cocuk nasil oldu peki😁

Kızlar merhaba bende 6 yıllık evliyim.. evlendiysen 6 7 ay sonra kızıma hamile kaldım:-) şimdi kızım anaokuluna başlayacak..
1.5 senedir doğru dürüst korumadık doktora gittim, herhangibi bir sorunum yok. Sadece kızıma hamile kalırken 56 kgydum simdi 73 doktor hamileligi zorlastirir dedi. Zoru zoruna 5 kg verdim o kadar..
Hormon testlerim normal, kanlarım normal , ama bu türlü 2. Melegimiz gelmedi :cool:
Biz yumurtlama gününe falan da çok dikkat etmedik aslında ne kadar kasarsak okadar olmuyor sanki.
Bende 71 kiloyum alahala oda olumsuz etkilermi .s

Biraz arastirdimda 80 kiloyla bile hamile kalan varmis nese ben braz dha sklastrim agustos ayinda dha hastaligim gecmedi nu ay bakalim dort besgun var hastalgma 😁

hamilelikte de alacagimiz kilolari hesaba katmak lazim saglikli gebelik icin kiloda cok onemli bence

hamilelikte de alacagimiz kilolari hesaba katmak lazim saglikli gebelik icin kiloda cok onemli bence
Evet tanidiklarim hep hamileligi dusunmeden once ilk once kilo veriyolr rahat 5 kilo veriyolr snra hamis kaliyolar:KK48:bende versem suoer olurda tatliya cok duskunum:KK71:

Kızlar gece gebelik testi yapmak mantıklı mı? Doğru çıkar mı yani?
Kanda hcg varsa her saat olur gecesi gündüzü yok canım 😊 o hormon varsa bebis varsa yani her türlü çıkıyor testte 😊

Bende şurada durayım takipte kalıyım, Salı günü hormon testi yaptırdım, LH’ım sanki biraz yüksek çıktı gibi henüz doktora gösteremedim .. ama çalışmalara devam yılmak yok :) bizde 5 aydır deniyoruz :) bat 6 Ağustos

Back
X