Masllh kiz baya yuksek cikmis. Bide ikiz oluomuskizlar degerim 500 sizce bu hafta icin normalmi doktor bi sey demedi kadin doguma git dedi napmaliyim ben simdi ? hemen gidiyimminkadindoguma
Yaaaa canım İnan etiketlemeyi görmemişim tesadüfen baktım şimdi yazılanları okudum çoooookkkk sevindim inanamadım yaaa gerçekten çooook mutlu oldum maşallahhhhEki Görüntüle 2569238 kizlar gece gece sizede atiyimda sabah kalkipbana yorum yapin :)
canimm cok tesekkur ederim gercekten mutlulugunuz geciyor bana mucize gibi Allah ol dedi iste o kadar aydan sonra oluverdi cok sukurrr insallah saglikli olsun tek dilegim bu cok acemiyim ne yapacagimi bilmiyorum bana yol gosterin birazYaaaa canım İnan etiketlemeyi görmemişim tesadüfen baktım şimdi yazılanları okudum çoooookkkk sevindim inanamadım yaaa gerçekten çooook mutlu oldum maşallahhhhsağlıkla ilerlesin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin bebişlerimiz ay farkıyla doğacak Allah’ın izniyle
bende sasirdim daha duuk olur zannediyordum insallah bi aksilik yoktur suan saskinlik birazda endise var insallah hersey yolunda giderMasllh kiz baya yuksek cikmis. Bide ikiz oluomusbnm adetin 2. Gunuydu 31 cikmisti ilk testim. Makinesi ii bi yere git bazen eski diye hemen gorunmuo. Hic biseyde de telas yapma. Buyuk ihtimlle saglkli gebelik. Icin rahat olsn. Iki gun sonra yine baktir betaya artmissa tmmdr
canim benim cok tesekkur ederim sanda istedigin zaman versin insallah AllahAnkaaaa... Çok sevindim canım benim inanılmaz sevindimmaşaallah. Rabbim sağlıkla kucagonıza almayı nasip etsin.. Seviyorum sizleri ya.. Güzel annelerim❤
Hiç merak etme her şey güzel olacak Allah’ın izniyle 6 haftalık felan ken kese gözükür 4 haftalık felanken karından gözükmezse endişelenme vajinal gözüküyor 7 ya da 8 haftalıkta da kalp atışı duyulur ki benim 6+4 te duyuldu daha erken de duyulabilircanimm cok tesekkur ederim gercekten mutlulugunuz geciyor bana mucize gibi Allah ol dedi iste o kadar aydan sonra oluverdi cok sukurrr insallah saglikli olsun tek dilegim bu cok acemiyim ne yapacagimi bilmiyorum bana yol gosterin biraz
Aynen canım bir kere daha bak yüksekmişse artık kese için gidersin ben kanda sadece bir kere baktım o da 4 haftalıkken 3985ti artışa bakmadım hiç bence artış can sıkıyor arttı mı az mı artmış felan kafayı yoruyor insan ama sen bir kere daha baktırsuan aderimin bittigi gundeyim baslasaydi eger. simdilik heycandan bi sey gelmiyoe aklima ama. o kadar cokki :) beklemeyi dusunuyorum 2 hafta zaten 6sina randevu bulabildim o zamanda 6 haftalik oluyor tam. kanda saglik ocagi tekrr gel yukselmismi bakalim demedi ama ben ebeyi aricam soruyum bi en azindan bi kere daha baksin.
aa seninki yuksekmis suan ben yumurtlamayi iliskiyi biliyorum en son ayin 10ydu o tuttu buyuk ihtimalle aslinda 2 haftalik ama son adeti baz alarak hesapliyorlar ya o yuzden 4 haftalik deniyo galiba suan anladigim buAynen canım bir kere daha bak yüksekmişse artık kese için gidersin ben kanda sadece bir kere baktım o da 4 haftalıkken 3985ti artışa bakmadım hiç bence artış can sıkıyor arttı mı az mı artmış felan kafayı yoruyor insan ama sen bir kere daha baktır
Yok canım gec değil tam iyisimdi randevu acildi bi tane ayin 6sinda tam gitmek istedigim zamanlar gec olmaz demi 6. haftasi olcak oncesinde zaten bakilmaz galiba keseye.
Aynen canım Allah nasip etmişse İnan sağlıklı oluyor etmemişse sağlıksız oluyor zaten inşallah sağlıklıdıraa seninki yuksekmis suan ben yumurtlamayi iliskiyi biliyorum en son ayin 10ydu o tuttu buyuk ihtimalle aslinda 2 haftalik ama son adeti baz alarak hesapliyorlar ya o yuzden 4 haftalik deniyo galiba suan anladigim bubende baktirmicam canim cunku kendimde pimpirikliyim zaten inan burayi bile karistirmiyorum artik kotu ihtimaller aklima gelmesin diye hergun dua edip beklicem Allah verdi ya sonunda insallah sağlikli verecek olanda o
Sağol canım benim senin de gönlünden geçen ne ise Rabbim onu nasip etsin sanaD Deryakadir kuzum kızçen olucak sanırım öyle okudum hayırlı olsun ne güzel kızına yoldaş dertleşecek Bi kız kardeş nasip etmiş
Allahım hayırlısını versin inş bizede kızımda kız kardeş istiyor ama dua ederkende allahım sana bırakıyorum özürsüz kusursuz olsun diyorSağol canım benim senin de gönlünden geçen ne ise Rabbim onu nasip etsin sanaçok şükür kız istiyordum tabi öncelikle sağlıklı olmasıydı yoksa erkek de baş göz üstüne
Maşallah canım Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallahAllahım hayırlısını versin inş bizede kızımda kız kardeş istiyor ama dua ederkende allahım sana bırakıyorum özürsüz kusursuz olsun diyor
İnşaallah tekrar karar verdiğimizde burada yer alırım ve buraya kesin yazarımcanim benim cok tesekkur ederim sanda istedigin zaman versin insallah Allahsende yine buraya gel yaz herkes dagildi agustostan sonra ama guzel haberi olan burays bi donuyor
Eki Görüntüle 2569238 kizlar gece gece sizede atiyimda sabah kalkipbana yorum yapin :)
Ya nasıl sevindim canım anlatamam gözün aydın Ağustosta bende bu topikteydim hatırlıyorsan Rabbim en hayırlı zamanda nasip ediyor gerçekten sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın insAllahkizlar degerim 500 sizce bu hafta icin normalmi doktor bi sey demedi kadin doguma git dedi napmaliyim ben simdi ? hemen gidiyimminkadindoguma
evet canim hatirliyorum. cok teselkur ederim sende daha yeni hamilesin ben bugun biraz endiseliyim agrilarim var adet olacam kimyasal falan olcak diye korkuyorum yaYa nasıl sevindim canım anlatamam gözün aydın Ağustosta bende bu topikteydim hatırlıyorsan Rabbim en hayırlı zamanda nasip ediyor gerçekten sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Evet canım başta öyle hissediyor insan ama iyi düşün bol bol dinlen tutunur sıkıca insAllahevet canim hatirliyorum. cok teselkur ederim sende daha yeni hamilesin ben bugun biraz endiseliyim agrilarim var adet olacam kimyasal falan olcak diye korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?