Gebeliğe Hazırlık Agustosu Beraber Bekleyelim ♡

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de onu sorcaktm aklimdydi hep. Gorunce yazar galiba. Sen nasilsin. Nasil gidio
Merak ettim bende yazmadı da bidaha iyiyim kuzum ben ikili tarama ense burun ölçümleri yapılmıştı 2 hafta önce herşey yolunda cok şükür pazartesi cinsiyet ögrenme ye gidicez sen nasılsın cnm nasıl gidiyor

Oh masallh hep beraber daha ii olalim insllh. Allh gonlunuze gore hayrlisini versn.
Cok sukur biz de iiyiz.ittire kaktira gidiorz iste

Maşallah canım yaa sağlıkla kucağına al inşallah
Aaa bi pipili dahaa erkkler tavan yapti sanki. Masllh hayrli olsuun
F Fatma KTL D Deryakadir canlarım mm birde oğluşumuz olucak bizim
kizlar cok sukur simdilik bi sorun yok en son nr zaman girip ne yazdim hatirlamiyorum kalbini dinledik bebisimizin sonraki kontrole daha gitmedik ben cok zor geciriyorum surekli kusma bulanti ayaga kalkamiyorum annemin yanindayim o bakiyor simdilik bana daha bugun biraz az kustum da girip yaziyim dedim doktor kontrolumuz var aslinda ama gidemedim iste kalkamadigim icin simdilik durum bu bende.

Maşallah. Canım dikkat et kendine inşallah iyi olursun ve gelecek bu günler bebişini hissedeceğin o güzel günler de gelecek

kizlar etiketlemem mi gerekiyor bilmiyorum bildirim gelen olursa kimler hamile kaldi doguranlar ne alemde merak ediyorum aylardan sonra buldum sifremi yeniden girebildim bakalim kimler napmis

kizlar etiketlemem mi gerekiyor bilmiyorum bildirim gelen olursa kimler hamile kaldi doguranlar ne alemde merak ediyorum aylardan sonra buldum sifremi yeniden girebildim bakalim kimler napmis
Nasılsın cnm görüşmeyeli benim oğlan büyüdü MasAllah 5 ay bitecek sen nasilsin bebiş nasıl kızın mi oldu oğlun mu

Nasılsın cnm görüşmeyeli benim oğlan büyüdü MasAllah 5 ay bitecek sen nasilsin bebiş nasıl kızın mi oldu oğlun mu
masallah canim bebise kizim oldu benimde 3.5 aylik suan hersey cok yolundayki sutum kesilene kadr zaten kadinlar kulubune derman aramayan gelir mi daha once sifre icin ugrasip yapamamistim bu defa bi seferde actim sutum kesilmek uzere dogmadan once gelmeye baslayan musluk gibi sutum strest yuzunden merdeyse bitti bitecek kendime bi care ariyorum cok uzgunum hem kimler bebisine kavusmus merak etim hemde biri belk yardimci olur dedim

MaşAllah cnm sağlıkla büyüt insAllah yaa üzüldüm cnm stres sıkıntı etkiliyor elbette ama sakin olmaya çalış takma bebeğine odaklan çok önemli mevzular değilse bol su tahin pekmez bulgur badem bende çok işe yariyor süt için başka ne olur bilemedm

saol canim aslinda cok iyi besleniyordum her ogunum sut yapan seylerdi ama benim ki tamamen pskolojiden oldu biraz rahatlarsam belki eski haline donebilir.

Stil tea eczanedeki çaylar iyi geliyo canım rezene çayı da icebilirsin taze soğan dereotu tahin helvası bide sabah aç karnına yarım avuç kuru üzümü 1 bardak su ile kaynat iç aklıma gelenler bunlar inşallah faydası olur

masallah canim siz buyuttunuz artik :) steel tea yi duydum deniyorum ise yaradi sanki bide damla iciyorum onun disinda beslenmeyede dikkat ediyorum simdilik biraz daha duzeldi 2 gune bi bi kere mamaya ihtiyac duyuyoruz bazen cok icince birikmiyor ama ona raziyim ilk kesilimce hic gelmicek zannettim sukur suan biraz dah toparladim.

Canımmmm mm hayırlı olsun kızçen bizde 5 aylık olduk cuma inşallah sünnet olucagız Süt konusuna gelince naparsan yap ama stres sıkıntı yapma Bi emzirme danışmanı edin istersen yol yakınken kimsenin lafına bakma uyumaya calıs uyuyamıyorsan bile dinlenmeye calıs süt için en önemli faktörler uyku dinlenme düzenli yemek ye boza iç oda süt yapıyor muz süt yapıyor 2 ay daha dişini sık sonra zaten ek besindi falan düzene girer emmede ama eger bunlarda cok sıkıntı yapıyorsa kasma kendini yesin mama kendini hasta edersin ilk bebeğğmden bana sedef hastalığı kaldı senin gibi yetiyor yetmiyor yok o yok bu derken vücudumun hemen hemen heryerğnde sedeflerim var hiç bişey sağlık kadar önemli değil mamalar büyüyen cocuguda sen büyütüyorsun canın sagolsunda kilo alımı nasıl sadece seni emerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…