- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
Canim hayirli olsunEki Görüntüle 2569238 kizlar gece gece sizede atiyimda sabah kalkipbana yorum yapin :)
saol canim tesekkur ederim evet canim tanidim bu gruptaki herkes cok sohbet ettigimzden belki hepsi arkadasim gibi oldu :)Canim hayirli olsun
Anka demek bugunu nasip miş hamile kalman
Beni tanidin degilmi
kan verip gekdim bakalim sonucu beklicem.İnsan heycandan duramıyor demi kanda ver iyice netleşsin
Insallh kandada cikarkan verip gekdim bakalim sonucu beklicem.
canim ben bi macun siparis ettim ama kullanmadim belki hamileyimdir diye. benim problem esimdeydi zaten o ilac kullandi ben folik asit bile almiyordum troid ilacim vardi onuda birakmistim.Insallh kandada cikar
Canim bu ay ilac kullandinmi yada kur
Himm clife macun mucanim ben bi macun siparis ettim ama kullanmadim belki hamileyimdir diye. benim problem esimdeydi zaten o ilac kullandi ben folik asit bile almiyordum troid ilacim vardi onuda birakmistim.
yok canim ben aktarda yaptirdim sivasa gecen hafta bugun hem esime hem kendime siparis vermistik :) ne kadar umutsuzdum. ama icinde ne var bilmiykrum canim aktar kendi hazirliyor.Himm clife macun mu
YaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 2569238 kizlar gece gece sizede atiyimda sabah kalkipbana yorum yapin :)
kuzum cok tesekkur ederim kan sonucunu almadim daha ama insallah hersey yolunda gider dua edin bana. 50 ayri supriz dusunup hic birini yapmadim gece 1de eczane aradik gelip eve yaptim o yuzden pek supriz olmadiYaaaaaaaaaaaaaaayavrm yaaaaa vallhii icim bi hos oldu coook ama cook sevndmm. Rabbim tamamina erdirsin. Insllh sorunsz ilerler. Kismeti buguneymis iste . Verene hamdolsn. Esine nasil soledin anlat helee
Kaliteli bi tanesi tutmus ya yeter okuzum cok tesekkur ederim kan sonucunu almadim daha ama insallah hersey yolunda gider dua edin bana. 50 ayri supriz dusunup hic birini yapmadim gece 1de eczane aradik gelip eve yaptim o yuzden pek supriz olmadi
gerci onun gelisi bize supriz esim tedavi oluyordu gun almistik haftaua tekrar. insallah gerek kalmaz
evet canim 3 4 gun gecikti saat 4te sonucu alcam ama zaman geccmiyorKaliteli bi tanesi tutmus ya yeter ogece suprizi olmus sizinki de. Adetin gecmis miydi
Ole olurevet canim 3 4 gun gecikti saat 4te sonucu alcam ama zaman geccmiyor
keske enabiza girseler ama saglik ocaklari genelde girmiyor bursa neyse kac ay bekledim bi kac saat daha beklerimOle olursaat basi takip et bazen erkn aciklanio
Biraz yat uyu zaman gecerkeske enabiza girseler ama saglik ocaklari genelde girmiyor bursa neyse kac ay bekledim bi kac saat daha beklerim
İyi canım sen gidene kadar baya yükselir o zaten ilk kese görüceksin oda yeterli yüksekliğe ulaşır Bi randevu al sen doktordan benim 1 hafta sonraya vermişlerdi randevuyukizlar degerim 500 sizce bu hafta icin normalmi doktor bi sey demedi kadin doguma git dedi napmaliyim ben simdi ? hemen gidiyimminkadindoguma
simdi randevu acildi bi tane ayin 6sinda tam gitmek istedigim zamanlar gec olmaz demi 6. haftasi olcak oncesinde zaten bakilmaz galiba keseye.İyi canım sen gidene kadar baya yükselir o zaten ilk kese görüceksin oda yeterli yüksekliğe ulaşır Bi randevu al sen doktordan benim 1 hafta sonraya vermişlerdi randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?